http://www.boredpanda.com/largest-cat-n ... an-zurbel/
Котки, мррррррррр...
Moderator: Moridin
Re: Котки, мррррррррр...
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Май не съм споделяла тук, но от няколко месеца моите котараци се сдобиха с нагръдници и каишки и всеки ден ходим на разходка в близкото паркче
Както може да се предположи сме атракцията на квартала и се подхилквам всеки път като видя изумения поглед на някой минувач. Животинките станаха като кученца, сутрин седят пред входната врата и чакат да се наканим да ги изведем, а като им омръзне ни подкарват обратно
https://goo.gl/photos/nZiHaDaT82ap4r2h8
Mushu wrote:Май не съм споделяла тук, но от няколко месеца моите котараци се сдобиха с нагръдници и каишки и всеки ден ходим на разходка в близкото паркчеКакто може да се предположи сме атракцията на квартала и се подхилквам всеки път като видя изумения поглед на някой минувач. Животинките станаха като кученца, сутрин седят пред входната врата и чакат да се наканим да ги изведем, а като им омръзне ни подкарват обратно
![]()
Кви са пухове, нашите психопати това няма как да го преживеят. Едната ще ни изпотрепе, другият ще го влачим по шкембенце и ще опищи света.
А, и моите ги беше страх отначало, ама сега се кефят
Опитах един път да изведа сестра им с каишка и тя се покатери по стената от страх
Реших да не я тормозя 
- tigermaster
- Elder God
Проблем.
Значи, миналата година женската котка, която заварихме тук, роди два пъти, първия път - на 29 февруари, втория - на 16 август. Второто раждане - пет звяра, два женски и три мъжки. Не успяхме да им намерим стопани и си ги гледаме ние, обаче поради ред причини, примерно влизане на човек в болница и съответните разходи, не сколасахме да ги подкастрим и...
Едната от малките женски се разгони ужасно, държим я далеч от братята й и не я пускаме да излиза, обаче тъпата кифла се скъсва да крещи и изобщо беше напълно нетърпима. Вчера най-после успя да избяга. Отвори си външната врата и изхвърча навън, преди някой да успее да я спре. Върна се тази сутрин, уплашена от целия свят и изморена до смърт. Като се поуспокои, спа почти цял ден и беше относително спокойна, обаче питанката е как да предотвратим/прекратим евентуална бременност възможно най-безболезнено за животното, а и най-евтино - за момента кастрацията не е вариант, понеже предстоят по-належащи разходи.
Значи, миналата година женската котка, която заварихме тук, роди два пъти, първия път - на 29 февруари, втория - на 16 август. Второто раждане - пет звяра, два женски и три мъжки. Не успяхме да им намерим стопани и си ги гледаме ние, обаче поради ред причини, примерно влизане на човек в болница и съответните разходи, не сколасахме да ги подкастрим и...
Едната от малките женски се разгони ужасно, държим я далеч от братята й и не я пускаме да излиза, обаче тъпата кифла се скъсва да крещи и изобщо беше напълно нетърпима. Вчера най-после успя да избяга. Отвори си външната врата и изхвърча навън, преди някой да успее да я спре. Върна се тази сутрин, уплашена от целия свят и изморена до смърт. Като се поуспокои, спа почти цял ден и беше относително спокойна, обаче питанката е как да предотвратим/прекратим евентуална бременност възможно най-безболезнено за животното, а и най-евтино - за момента кастрацията не е вариант, понеже предстоят по-належащи разходи.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Единственият вариант е да идете на ветеринар. Ще предложат прекратяване на бременността заедно с кастрация. Проверете за клиники, които кастрират безплатно улични животни, кажете, че животно е улично (кофти е да се лъже, но в случая е от благородни подбуди) и така. Друг начин нормален няма.
Дори и за домашни котки има талони за безплатно кастриране, бабките в квартала само така успяват. Проверете къде има възможност и така.
- tigermaster
- Elder God
Благодаря.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Никога не съм бил привърженик на това спрямо животните, но истината е, че няма друг начин да оцелеят, освен да ги държиш изкъсо...Mushu wrote: ↑Sat Oct 22, 2016 11:38 amМай не съм споделяла тук, но от няколко месеца моите котараци се сдобиха с нагръдници и каишки и всеки ден ходим на разходка в близкото паркчеКакто може да се предположи сме атракцията на квартала и се подхилквам всеки път като видя изумения поглед на някой минувач. Животинките станаха като кученца, сутрин седят пред входната врата и чакат да се наканим да ги изведем, а като им омръзне ни подкарват обратно
![]()
На мен ми изчезна 7 годишна котка, и то котка която беше нещо, като котешки Айншайн, отваряше врати прозорци, шкафове, много умна, много хитра, не даваше никой извън семейството да я доближи на два метра, но изчезна...
Изчезнали са я. И аз имах една такава. Накрая взе да влиза в съседски тенджери и да убива съседски пилета и скоропостижно се изпари. Опитвахме се да я държим в къщи, но тя успяваше да избяга през някви места, дето никой от нас не би си представил като възможни. Веднъж я видях да се изсулва през прозореца на банята на втори етаж, пълзейки ПО СТЕНАТА до балкона, откъдето се метна в короната на ябълката ни и оттам си продължи със стандартния паркур из целия вилает.
Колебаех се дали да не го сложа в Абсурдистана, че да предложа на разочарованото от мен БТА новина, която би могла да замъгли онова за лабрадора, дето уловил морков, хвърлен от втория етаж, ама все пак Котаракът Румен е кодка и заслужава да бъде тук:
Тая кодка е най-якото нещо във Фейсбук и осмисля съществуването на Фейсбук въобще изобщо.
На мен разговорите им със Цтрахил са ми особено любими:
https://www.facebook.com/kotarakutrumen ... 5533521991
Легенда за незапознатите:
К.Р. - Котаракът Румен (ДА ЖИВЕЙ!)
Ч.Т. - Чистач на тоалетната (от женски пол)
Ц. - Цтрахил (меризливото оранджаво котемце от задния двор)
ПП. Баща ми се казва Румен и съответно съм в странен когнитивен дисонанс всеки път като чета постовете на Котарака Румен. Понеже не можех да понеса да страдам сама по тоя начин, натресох тая страница и на майка ми.
На мен разговорите им със Цтрахил са ми особено любими:
https://www.facebook.com/kotarakutrumen ... 5533521991
Легенда за незапознатите:
К.Р. - Котаракът Румен (ДА ЖИВЕЙ!)
Ч.Т. - Чистач на тоалетната (от женски пол)
Ц. - Цтрахил (меризливото оранджаво котемце от задния двор)
ПП. Баща ми се казва Румен и съответно съм в странен когнитивен дисонанс всеки път като чета постовете на Котарака Румен. Понеже не можех да понеса да страдам сама по тоя начин, натресох тая страница и на майка ми.