The Series Topic, Part III
Moderator: Moridin
Re: The Series Topic, Part III
Значи мощен скипинг, иначе ич ме не брига за сериали, всичките са тъпи и еднотипни, освен сопол, де. За другото си има аниме... и деба, новият сезон на одещите мъртви е излязъл, лоботомация, идем 

- penzata
- Forsaken

You obnoxious piece of somethin'.
The hardest battles are fought in the mind.
Сега ми е любопитно какво не ти хареса във финала на Legion и как според теб трябваше да свърши??
Трудно ми е да обясна, защото доста от хейта ми дойде от sloppily заснетия финален showdown, но дай да се пробвам да изброя неща, които ме подразниха:
- Spoiler: show
Как бих приключил сериала. Това вече са бесни фенфикове и спекулации, плюс не съм чел комикса.
There are no rules! I'm gonna get you!
Покеболът е тотално psychedelic и аз бях върло ЗА.
И иначе за останалото си повече или по-малко прав, но според мен сериалът искаше седемдесетарски финал.
И иначе за останалото си повече или по-малко прав, но според мен сериалът искаше седемдесетарски финал.
And you can't dance with a devil on your back...
- penzata
- Forsaken
Покеболът 

There are no rules! I'm gonna get you!
- tigermaster
- Elder God
Гледах първите четири епизода на "Agatha Christie's Marple":
http://www.imdb.com/title/tt1734537/
От една страна, актрисата в главната роля е прекрасна, а и до момента във всеки епизод се е появявал поне един от много големите британски актьори - Дерек Джакоби, Иън Ричардсън и тъй нататък, а и е снимано красивичко и музиката е хубава.
От друга - за пореден път се усещам поставен в позиция да оплювам показването на еднополови двойки на екран - защото в конкретния случай е просто безумно, предвид сетинга, а и силно ме съмнява да е присъствало в книгите на Агата Кристи.
От трета страна, до момента три от четири сценария са просто слаби. В четвъртия епизод изобщо нямаше да има никаква мистерия, ако полицаите си бяха свършили работата - или ако знаеха разликата между рана от изстрел и порязване.
http://www.imdb.com/title/tt1734537/
От една страна, актрисата в главната роля е прекрасна, а и до момента във всеки епизод се е появявал поне един от много големите британски актьори - Дерек Джакоби, Иън Ричардсън и тъй нататък, а и е снимано красивичко и музиката е хубава.
От друга - за пореден път се усещам поставен в позиция да оплювам показването на еднополови двойки на екран - защото в конкретния случай е просто безумно, предвид сетинга, а и силно ме съмнява да е присъствало в книгите на Агата Кристи.
От трета страна, до момента три от четири сценария са просто слаби. В четвъртия епизод изобщо нямаше да има никаква мистерия, ако полицаите си бяха свършили работата - или ако знаеха разликата между рана от изстрел и порязване.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
- penzata
- Forsaken
The Defenders
2017-та ще се окаже една от най-яките години за сериалите. Какво ли няма да има тази година.
А совите са начело.
Дифендърите изглежда, че ще е яко фън. Типичната (за предходните Marvel/Netflix сериали) сцена с млатенье в коридор я има и тук и изглежда епично с четиримата чиляци и приближаването на Електра от дъното на коридора.

2017-та ще се окаже една от най-яките години за сериалите. Какво ли няма да има тази година.

Дифендърите изглежда, че ще е яко фън. Типичната (за предходните Marvel/Netflix сериали) сцена с млатенье в коридор я има и тук и изглежда епично с четиримата чиляци и приближаването на Електра от дъното на коридора.

Американски богове некой нещо?
Довечера ще гледам!
Супер съм надъхана заради актьорите! Но все пак какви са тия фонтани и слоу моушъни, не знам.... :Д (сега прецъках малко от началото и кичеещия оупънинг)
Супер съм надъхана заради актьорите! Но все пак какви са тия фонтани и слоу моушъни, не знам.... :Д (сега прецъках малко от началото и кичеещия оупънинг)
- Attachments
-
- ag.PNG (466.29 KiB) Viewed 3660 times
shadow dance nikoga ne luje
- tigermaster
- Elder God
Нямам време да го гледам това сега, обаче като видях тая сцена, просто експлодирах. Отдавна не се бях смял така, а първата ми мисъл, като спрях, беше: "Къде е стената от щитове? Защо няма стена от щитове?" Разни други неща са ме повредили явно, обаче в това нямаше нито хореография, нито тактика. Дано връзва смисъл в цялото нещо.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог