Почти го минахме с жената първия сезон на Туин Пийкс, просто не ми се мисли как нещо толкова добро са успели да го скапят във втория сезон (поне така се говори, тъй като Линч и Фрост не са имали пълен контрол над сериала, както и не са могли да избират екипа за всеки епизод). Личи че е правен от умни хора, контролиращи цялата продукция, а актьорите просто се кефят, че играят такива странни персонажи, дето обаче са по-човечни от всичко, дето съм виждал в американски сериал до момента.
За момента имам много, ама много малко забележки. Като цяло наистина това нещо си е изпреварило времето с десетилетия. Нещата, които в момента минават за качествена телевизия, сравнено с Пийкс, са просто смехотворни, предвидими, скучни и толкова бай дъ нъмбърс, че ме е срам дори да ги споменавам в едно изречение с Туин Пийкс. Определено съм фен.
Иначе влачещите се тъпаци си го гледам, той, викинги и играта на тронове са ми гилти плежърите. Т.е. колосално тъпи сериали, в които обаче вложих твърде много време, които с всеки сезон успяват да се сриват още повече