А когато не само приемаш, а каниш чуждото, дали то не те асимилира?AlDim wrote: ↑Tue Jun 27, 2017 11:20 amНищо не му пречи на Трудо да уважи и гейовете, и Рамадана на мюсюлманите едновременно. Това всъщност е най-канадското нещо евър, защото тук идеята не е да асимилираш чуждото, а да го приемаш, стига да не е антихуманно.
Този закон за оръжията идва от същата гледна точка - стремеж всички да бъдат уважени, стига традициите им да не нарушават елементарни човешки права.
Или с други думи, външните наблюдатели няма какво да продават мултикултурализъм на мултикултуралистите.![]()
Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Moderator: Moridin
Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Факт, асимилирани сме жестоко. Ето, аз от вчера ходя насам-натам с фередже, а Сашо реши да стане хомосексуален, за да пасне по-добре на средата. Много ни е зле! 

Добре, нямаше ли да е по-гот и алтернативно, за да се харесате на повече народ, Сашо да е с фередже, а ти хомо? За един приятел питам
Така дори спечените републиканци ще са щастливи, защото OMFG, вие знаете ли кой се крие зад фереджето? OMFG!!!!! (Тук трабваше ли да добавя някоя 1-ца? Я, за всеки случай 11111)

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Е то жена да е хомо не е скандално, даже републиканците може да се изкефят и да не се изплашат.
Но да видим... В крайна сметка мен може да ме асимилира транс популацията, а Александър да стане хомо с фередже. Така май ще е още по-асимилативно, някак....

Но да видим... В крайна сметка мен може да ме асимилира транс популацията, а Александър да стане хомо с фередже. Така май ще е още по-асимилативно, някак....
Мани хомосексуалността, още по-зле е даже. Сашо няколко дена вече кара предимно купения за $800 1999-та Saab с 4-скоростен автоматик и шведски флаг, при това с кеф (откакто жена му му даде идеята да натисне "S" бутона на скоростния лост и му се пусна "спортния" режим). Толкова е асимилиран, че дори поръча радио с Android от Китай и чете инфо как да поправи AC-то и задната врата на комбито. Ауспухът също трябва да бъде оправен, защото има дупка, но звучи по-яростно така, та може да почака малко. Междувременно колата на Сашо за 50 бона с 350 коня, AWD, Brembo спирачки и ръчни скорости събира прах в гаража.

На голяма част от американците не може да им се прости. Дедите им изтрепаха цяла голяма раса и то само защото не поиска да приеме чужда култура. Не само, но най-вече.
гугълнете european people history и вижте изображенията 
или който и да е континент

или който и да е континент

SJW terrorist conspiracy, OMG...
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
уел, не е конспирация, а ИСТИНАТА, а и терорист е силна дума за тая калпава клика
Това според мен е резултат от Google алгоритмите и може и да изразява расизъм, но не в посоката, в която @трубадур си мисли. Европейската история е повсеместно позната и в много по-дълбок детайл от всяка друга история на планетата. Особено като говорим за англоезични страници. Затова никой не се опитва да намери информация за някви супер неясни и нищозначещи понятия като "european people history". Кви резултати се предполага да ни изкара това ффс? Кои people точно от гъзилиардите people в Европа? От коя времева епоха от историята ни? В коя част на Европа? Думата "people" аз обикновено я ползвам в тоя контекст като търся инфо за някви събирателни понятия - people от еди къв си етнос, раса, религия, еди какво си. За мен като бял европеец, всичките индианци са ми лексикално еднакви - некви aboriginal people, там. Докато европейците не са people - те са си конкретно english, french, german, italian. В англо-езичния уеб (а и вероятно в уеба по принцип) информацията за историята на Африка и Северна Америка отпреди европейците да цъфнат там е много по-оскъдна.То в доста случаи няма и начин да е по-богата - не всяка народност е разполагала с писменост, че да си записва историята. Та за редица култури и етноси имаме на английски въпросните събирателни понятия (aboriginal people, african people, people of color, etc.), продукт на малкото информация, която е налична за тях. И обикновено се случва тея people да са имали някви взаимодействия с европейците (примерно европейски колониализъм). Вероятно и доста от по-новите сърчове за историята на въпросните people са в тая насока сега като тея теми взеха да стават популярни. Та, струва ми се, че в случая Google AI-a нещо се обърква от съчетанието на "european", "people" и "history" и дава тея резултати. Щото сега като проверих с "european people" и "european history", които са много по-адекватни search strings за тая тема и съответно са ползвани много по-често (ако това, че и за двете Google спуска многобройни предложения как резултатите да се филтрират допълнително), дава много по-смислени резултати.
От друга страна имаме тезата, че SJW Google го правят това нарочно. И са избрали точно този идиотски search string за подмолния си SJW месидж. Щото, де да знам, хората явно намират логика в това....
Прочее, като погледнем първите предложени Images, доста от тях reference-ват Pinterest и други страници за People of color in European history и People of color in European art. И има и няколко линка към редит теми, в които населението реве от злата SJW "european people history" конспирация....
От друга страна имаме тезата, че SJW Google го правят това нарочно. И са избрали точно този идиотски search string за подмолния си SJW месидж. Щото, де да знам, хората явно намират логика в това....
Прочее, като погледнем първите предложени Images, доста от тях reference-ват Pinterest и други страници за People of color in European history и People of color in European art. И има и няколко линка към редит теми, в които населението реве от злата SJW "european people history" конспирация....
хесусе, жено, немаше нужда от чак толкова текст, бтв аз търся така инфо - няколко общи думи и натам да се спасявам. И от последните няколко години гуглето, фейсбук и туитър доста ясно показват, че са от страната на sjw сеспуула, тъй че, дори за конспирация не става дума. Просто са бръкнали в контакта хората и са баси злето.
Доста са ляви, да, и понякога вършат глупости. И все пак, ненам кой е бръкнал в контакта, ама изтрещелите вдясно, ако имаше шапки от алуминиево фолио, дето да предпазват от SJW облъчване, досега щяха да са нанизали по 5-6. Аре малко интелектуална хигиена все пак!
Не споря с това, но най-голямата търсачка на планетата се дирижира от подобна простотия е шитфест, а аз искам информацията да е просто представена без политически пристрастия.