Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
Moderator: Moridin
Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска
С уточнението, че все пак става дума за български вестник и не съм имала време да проверя новината, ама все пак...
Хиляди американци се готвят да стрелят по урагана "Ирма"
Хиляди американци се готвят да стрелят по урагана "Ирма"
Waterton Lakes Park гори. Тива е най-най-най-любимият ми национален парк в Албърта. Беше магически красиво място преди пожара. Едно от най-красивите места, които съм виждала.
Не мога да ви опиша колко ми е болно.
Не мога да ви опиша колко ми е болно.
- Spoiler: show
Въх, силно се надявам да бъде спасен, както и паркът да се възстанови с времето. Много е красив и имам страхотни спомени от там.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- The Dragon
- Elder God
Новата книга на Хилари прави обиколка. От нея засега основно се разбира че тя не е отговорна по никакъв начин за загубата си от някой като тръмп.
https://reason.com/blog/2017/09/12/hill ... t-happenedWhat's the difference between Game of Thrones character Cersei Lannister and failed presidential candidate Hillary Clinton? One is an entitled narcissist who quietly supported her lecherous husband (whom she clearly loathed) when it was politically convenient, then insisted it was her turn to rule (even though it wasn't), chose boot-lickers, ass-kissers, and elitist bankers as her advisors while alienating more competent and better-liked people who might have helped her, exacted petty vengeance on imagined enemies, escaped justice and the judgment of the people by destroying her main rival—the charismatic, income-inequality obsessed populist—with an explosive cheat, and was left confused why so many people in her country would rather be ruled by a complete political unknown who tells it like it is.
The other fucks her twin brother.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Всеки път, когато тоя AI се опита да ползва поп-културни реферънси, бог убива котенце.
Междувременно, нейно сиятелство Hilary, the first of Her Name, Queen-wannabe of the Americandals, Lady unelect of the Fifty Kingdoms and Protector of the Establishment, възнамерява да гастролира из Канада и който желае близка среща от третия вид със светлата ѝ особа, трябва да плати 3000 долара (тов е ВИП пропуск за двама):
http://dailyhive.com/vancouver/hillary- ... -meet-3000
Три хилки за Хилъри.
Хайде тоя вонлив и разпадащ на съставните си части политически кадавър да изчезва вече.
Междувременно, нейно сиятелство Hilary, the first of Her Name, Queen-wannabe of the Americandals, Lady unelect of the Fifty Kingdoms and Protector of the Establishment, възнамерява да гастролира из Канада и който желае близка среща от третия вид със светлата ѝ особа, трябва да плати 3000 долара (тов е ВИП пропуск за двама):
http://dailyhive.com/vancouver/hillary- ... -meet-3000
Три хилки за Хилъри.

Хайде тоя вонлив и разпадащ на съставните си части политически кадавър да изчезва вече.
ЛАС ВЕГАС?????
И извършителят е бял инбред.

И извършителят е бял инбред.
Според собствените им дефиниции, това е тероризъм...
And you can't dance with a devil on your back...
Тея дни се будя сутрин, поглеждам новините от света и много ми се приисква да си легна отново и да спя докато хоръра приключи.
Просто не знам вече.
Догодина ми се очертават 2 или 3 ходения до Мордор и ми се струва все по-малко вероятно, че ще се прибера жива от там. Ненам защо продължават да се организират големи конференции в тоя отвратителен коптор. Нито е безопасно, нито е евтино, нито е лесно, предвид идиотските им травъл банове и безкрайните им конфликти с целия свят, които правят свободното придвижване на хора от сякви нации (включително някви като Куба, Виетнам, Ливан и прочее) невъзможно. Не може да се прави наука по тоя начин.
Просто не знам вече.
Догодина ми се очертават 2 или 3 ходения до Мордор и ми се струва все по-малко вероятно, че ще се прибера жива от там. Ненам защо продължават да се организират големи конференции в тоя отвратителен коптор. Нито е безопасно, нито е евтино, нито е лесно, предвид идиотските им травъл банове и безкрайните им конфликти с целия свят, които правят свободното придвижване на хора от сякви нации (включително някви като Куба, Виетнам, Ливан и прочее) невъзможно. Не може да се прави наука по тоя начин.
От инфото досега - 4ма от загиналите в Лас Вегас са канадци и все от моя район тука. Три жени от Албърта и един мъж от Бритиш Колумбия.
Нямам думи, просто.
Нямам думи, просто.
Мен ме разбива фактът, че никой не ще да говори за гън контрол. Мен ми е непонятно как в тая страна Киндер яйцата са баннати, защото са опасни за идиотското американско население, но на същото тва население на което не можеш да се довериш С КИНДЕР ЯЙЦЕ, му продаваш оръжия все едно, че са домати баси.
Отделно имаме Тръмп в Пуерто Рико.
Отделно имаме Тръмп в Пуерто Рико.
Опасността от гражданска война най-вероятно, не мош в мурика да пипаш mah gunz.
Извинявай, че ще прозвуча гадно, но нещо съчувствието ми, към хора от една страна обитаващи Лас Вегас, а от друга - потомъци на същите тези, които избиха кореннното населени не на един, а на два континента и половина някак си го няма.
Да, coldie, наистина това звучи гадно. Питая много хубави чувства към коренното население на тази страна и това, което им е причинено, е непростимо. Но. Концерт. Стрелба. Петдесет и осем души са убити. Двайсет и първи век. Какво да кажа повече? Не проумявам как някой може да е равнодушен в подобна ситуация. Светът, в който живеем, за мен е все по-ужасен и по-необясним. А дори когато имам някакви мои наивни обяснения за всичко случващо се, те не ме успокояват ни най-малко.
"... there's a hell of a good universe next door: let's go".
e. e. cummings
e. e. cummings
В паралелната вселена на колди, Албърта и Бритиш Колумбия явно се намират в Лас Вегас.
Както и да е. Светът наистина съвсем е изтрещял. Но, ето, за утеха, един заблуден лос на спирката на трамвая тука:
http://www.cbc.ca/news/canada/calgary/m ... -1.4326890
Както и да е. Светът наистина съвсем е изтрещял. Но, ето, за утеха, един заблуден лос на спирката на трамвая тука:
http://www.cbc.ca/news/canada/calgary/m ... -1.4326890
- penzata
- Forsaken
Снимката на лоса изглежда бая пипната, а братчедът е като ваденка. 

The hardest battles are fought in the mind.