Какво слушате сега?

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
coldie
Forsaken

Re: Какво слушате сега?

Post by coldie » Sun Apr 29, 2018 6:46 pm

Dubstep Violin- Lindsey Stirling
https://www.youtube.com/watch?v=-qEtZr9619U

coldie
Forsaken

Post by coldie » Sat May 05, 2018 8:15 pm

Слушам и гледам величественият Град на Ангелите :)
https://www.youtube.com/watch?v=5IjXzjfzMlk

penzata
Forsaken

Post by penzata » Sun May 06, 2018 4:15 pm

The One You Know, първи сингъл от предстоящия албум на Alice In Chains. :cry: :metal: Ужасно ми липсваха. :roll:
The hardest battles are fought in the mind.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Tue May 08, 2018 9:33 pm

Новият солов албум на Алекс Търнър е интересен. Всъщност ако се промоутваше като негов солов проект или TLSP, а не като мега завръщането на Arctic Monkeys, тая Елтън Джон/Боуи/Ник Кейв компилацийка щеше да е доста приятна, но уви не е.

А принципно не съм от хората, които се дразнят на това, че 30 годишни милионери, чукащи модел след модел, не звучат по същия начин като бедни тийнове, на които не им е мутирал гласа.

Да не говорим колко ме дразни мега претенциозното име..

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu May 10, 2018 8:08 am

Едни келеши в стил Оловен балон ;) :metal:

Greta Van Fleet - Highway Tune
https://www.youtube.com/watch?v=aJg4OJxp-co
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Martix
Archmage

Post by Martix » Thu May 10, 2018 5:08 pm

Не бях забелязал, че е почнала тазгодишната евровизия. Таа, се хванах да прослушам реколтата. Всичко е яко изплагиатствано, но пък техническото ниво е доста добро.

Btw България се е класирала за финала с някаква изключително немощна песен, която обаче носи вайба на royksopp - monument, и следователно е почти яка. Жалко, че никой от "супергрупата" ни не пее.
There are no rules! I'm gonna get you!

Killua
Ascendent

Post by Killua » Fri May 11, 2018 4:17 pm

Martix wrote:
Thu May 10, 2018 5:08 pm
Не бях забелязал, че е почнала тазгодишната евровизия. Таа, се хванах да прослушам реколтата. Всичко е яко изплагиатствано, но пък техническото ниво е доста добро.

Btw България се е класирала за финала с някаква изключително немощна песен, която обаче носи вайба на royksopp - monument, и следователно е почти яка. Жалко, че никой от "супергрупата" ни не пее.
На мен много ми хареса нашата песен, чак се изненадах :)
shadow dance nikoga ne luje

Martix
Archmage

Post by Martix » Sun May 13, 2018 3:44 am

На второ слушане ми хареса повече, като прослушвах живите изпълнения. Интересно как нашата е единствената песен, на която записа от полуфинала звучи видимо по-добре от студийната версия (или може би нашата просто няма студийна версия).

Доста силна година, дори сред тези, които не са се класирали на финала имаше напълно слушаеми песни. А и изпълненията не бяха пълния фалш, който съм слушал предишни години.
There are no rules! I'm gonna get you!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon May 14, 2018 10:03 am

Аз например може и да не съм права, но това с израелката продължавам да не го разбирам. Един авер се опита да ми обясни нещо с влиянието на букмейкърските прогнози върху психологията на масата, но се боя, че нищо не му разбрах. Друг, дето е професионалист и ги разбира нещата, разкости всички песни, а на мен за първи път от години ми се стори, че повечето участници изкараха напълно слушаеми и дори хитови продукти. Определено бих си направила плейлиста с немалко от песните, за да си ги слушам с кеф. И нашата ме изкефи, в тая връзка. И все пак, наистина не разбирам това с израелката, не разбрах и как Поли Генова уанабито стана внезапно втора. :dunno:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

penzata
Forsaken

Post by penzata » Mon May 14, 2018 11:26 am

Marfa wrote:
Mon May 14, 2018 10:03 am
Друг, дето е професионалист и ги разбира нещата, разкости всички песни, а на мен за първи път от години ми се стори, че повечето участници изкараха напълно слушаеми и дори хитови продукти. Определено бих си направила плейлиста с немалко от песните, за да си ги слушам с кеф.
Аз като пълен неразбирач мога да кажа, че всички песни бяха неслушаеми и забравими. :roll:

Нищо не разбрах какво пее израелката, но братото ми каза, че песента била доста феминистична. Но щом не дадоха наградата на чалга звиздата от Сайпръс, ми е все тая. :mrgreen: То като цяло, аз бих я дал на хърватката, която не се класира за финала, но пък беше най-разголена и страшно красива. :hihi:

Иначе самото гледане бе страхотно забавление, защото брат ми и други два френда са фенове на този конкурс и го гледат, за да хулят и сипват, така че се съсипах от смях с тях. :ninja:

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Mon May 14, 2018 6:46 pm

penzata wrote:
Mon May 14, 2018 11:26 am
То като цяло, аз бих я дал на хърватката, която не се класира за финала, но пък беше най-разголена и страшно красива. :hihi:
линкове бе!!!!

Иначе Scars of Broadway след като сигурно нов систем ъф даун няма да чуем скоро време, а на серж соло изпълненията са трагични, в очакване на новия албум на SOB напомня що за як композитор е дарън.

penzata
Forsaken

Post by penzata » Tue May 15, 2018 1:12 am

трубадур wrote:
Mon May 14, 2018 6:46 pm
линкове бе!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=YxBLFbW5BqE

Дебютният на Scars бе великолепен. Та, новият го очаквам с нетърпение. :mrgreen:

п.п. точно миналата седмица си говорех с един приятел за Систем и конкретно за Дарън - и той не знаеше за съществуването на Скарс-а. И, заради този разговор, разбрах за новия им албум. :panda:

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Fri Jun 08, 2018 1:34 pm

As I Lay Dying се завърнаха бе :yay: :yay:
И мани че клипът е лютата рекламата на шампоан, самата песен е баси десетката, явно личи, че искат да се докажат отново, че са абсолютните лидери в нишата си и тотално изриват конкуренцията :metal:

Това ще се слуша доста дълго време

https://www.youtube.com/watch?v=Q0wbyQRRQJA

освен това Тим след затвора и паузата е станал по-красив :ninja:

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Jun 08, 2018 5:07 pm

Дебютният (хаха) албум на REFUGE - Solitary Men. Refuge всъщност са Peavy Wagner, Manni Schmidt и Christos Efthimiadis a.k.a вероятно най-якия line-up на RAGE. След бая успешния реюниън и фестивални участия "младежите" решиха, че пак им се прави музика заедно, но понеже Peavy си има стабилни музиканти в RAGE взеха та си направиха нова група. Лошо няма. Доза класически 90-тарски Rage и добро настроение за уикенда.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 08, 2018 5:18 pm

On a more not serious note. Една лежерна песничка, чиито идиотски клип по всяка логика би трябвало да се скипне, и все пак не можеш да отклониш поглед :D Келеша има погледа на Бенедикт Къмбърбач... :shock:

Robin Schulz - Sugar (feat Francesco Yates)
https://www.youtube.com/watch?v=4B5WJ9WCX-c

Иначе и тоя месец няма да се отървем от арменския хит на Super Sako, новото деспасито просто :evil: :ninja:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”