Аз имам следната изумителна идея - вдигнете данъците на богатите (независимо от пола им) и направете целия градски транспорт безплатен. За всички. Натам трябва да се движим като човечество, струва ми се.
Moderator: Moridin
Още по изумителна идея. Да спрем да разпространяваме тази глупава неистина за доходите. Практически навсякъде където се води статистика показва че на еднакви позиции мъжете и жените получават долу горе равни пари. Особено на големи организации където има pay grades.Amelia wrote: ↑Sun Mar 17, 2019 6:17 pmhttps://www.dnevnik.bg/evropa/2019/03/1 ... q1LcYdfFOU
![]()
Аз имам следната изумителна идея - вдигнете данъците на богатите (независимо от пола им) и направете целия градски транспорт безплатен. За всички. Натам трябва да се движим като човечество, струва ми се.
Иска ми се да живеехме в свят, в който хората над 65 години нямат право на публични изказвания понякога...
Не си разбрала правилно - ограбвала ги е, но твърди, че те били съгласни на това.Карди Би освен , че е супер гнусната трансфобка, хомофобка и колористка, и освен че иска да трейдмаркне "Okurrr" , си призна л, че е дрогирала мъже и гаич е ограбвала, но това не е проблем, щото тя е малцинство.
Начин да казваш ОК.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests