Кастна Mass heal , Power word shield и Ressurect

Moderator: AlDim
Съвсем малко съм играл и то скоро след като излезе. Обаче това което казваш може би означава, че новият експанжън, ще ъпнат хилърите отново. Понеже срещнах доста оплаквания, че в легиона са били много нърфнати. Това само от любопитство съм го научил не съм играл легиона, но практически в почти всички предишни версии хелърите бяха неубиваеми. Аз като холи паладин, ми то някъде съм средно ниво в скила бях, ама доста трудно ме убиваха двама дпси, а един никъв шанс.RRSunknown wrote: ↑Tue Nov 07, 2017 11:08 pmЕ не си ли играл hearthstone -Той е един от класовете - priest.
Кастна Mass heal , Power word shield и Ressurect![]()
Аз съм им давал на копеленцата. Тия са по-алчни и от Бил Гейтс. Пак избиха рибата с тоя класик, ама според мен ще е до-време. Дори и те не очакваха такъв успех, не могат да насмогнат със сървърите за класика. Това само говори как всичко след Лича е много зле.Martix wrote: ↑Fri Oct 11, 2019 3:43 pmКолкото и да ми се ще да скъсам с Близард след тазседмичните събития, ни моа бе, скоро излиза Reforged, а и HotS все още е най-добрата моба и си разцъквам отвреме-навреме. HS обаче я зарязвам. Да не говорим, че пари от мен не са видяли, няма и да видят, освен може би за reforged ако стане успех.
Users browsing this forum: Google [Bot], Semrush [Bot] and 0 guests