Иначе Покахонтас ми беше любимата принцеса като бях дете! След нея - Пепеляшка и след това - Бел.
Litz wrote: ↑Thu Jul 18, 2019 12:28 pmЧовек, киви е положително нарицателно за хората от Нова Зеландия, което им е повод за гордост.
Смисъл знам, че обичаш да се заяждаш с мен (не е като-да не съм давала поводи), ама в тоя случай е втф, щото първо нито киви е обидно нарицателно, напротив положително е, второ не е някакъв си мой неологизъм, а нещо абсолютно световно известно, дето мое се нарече обща култура.
Тайка Уатити е от Нова Зеландия, на хората от тази държава им се казва киви, щото е по-лесно и по-бързо. Ся ако бях казала пак, щеше да е по-ясно. Ама в киви няма нищо неприлично.
Викаш не е станало ясно колко не ме ебе марвелицата, но Хемсуърт сякакъв върви, още малко му трябва, щото сам не може да изнесе филм все още за съжаление, но с правилния заобикалящ каст и като той е комик рилийфа рулира. Но иначе плочки юбер алес, а ко върнат и портман и тор е шъртлес, а тя ботомлес, тва ще ми е филмът на десетилетието. Но Хеми не ми е лигав - има мъжкарско излъчване без да се напряга, и както батиста правилно вика прилича на чиляче от ебане на ангел и пират. Само да не го слагат покрай теса томпсън, тая мацка много си го не може.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 4 guests