Правилно ли чета, на четвърти ТОМ за 5 дни?!The Dragon wrote: ↑Tue Sep 17, 2019 8:10 pmЪъъъ такова аз почнах преди 5 дни и вече съм на четвърти том ...

Правилно ли чета, на четвърти ТОМ за 5 дни?!The Dragon wrote: ↑Tue Sep 17, 2019 8:10 pmЪъъъ такова аз почнах преди 5 дни и вече съм на четвърти том ...
Мне - дума по дума. Все пак имам да пиша дипломна и се чудя как да не го правя. Още не съм стигнал диагоналните томове - 8-11
Не мисля ... аз се боря за бакалавър ...
литерари мега умни, мега мега човеци, могат да поддържат 60-70 страници на час. Нормалните чиляци я бият 30-40, я не. Прави си сметка колко достоверно е това твърдение. Ся, има хватки да зобаш огромно количество страници за норматив. Може драгънъ да се е научил да го прави, ама то има смисъл га ръгаш тонове закони например, га блъскаш право или подобна говняна информация. Ако причиняваш същия демидж на художествена литература малко смисълът от самото й четене се губи.aiva wrote: ↑Tue Sep 17, 2019 8:48 pmПравилно ли чета, на четвърти ТОМ за 5 дни?!The Dragon wrote: ↑Tue Sep 17, 2019 8:10 pmЪъъъ такова аз почнах преди 5 дни и вече съм на четвърти том ...![]()
Ммм, строго индивидуално и зависещо от текста е. Моята нормална скорост на четене на художествена литература е 6-700 страници дневно без да си давам зор. Га бях млад (и си нямах работа) съм си правил експерименти и съм стигал до четирицифрени стойности (и пренасищане с информация, но науката иска жертви
Ами принципно отклоняваме темата, но на мен нормалната скорост ми е била 100/час - долу горе на всички в нпмг с които говорихме за книги беше толкова. На робърт джордански конан - 150.трубадур wrote: ↑Wed Sep 18, 2019 11:11 am
литерари мега умни, мега мега човеци, могат да поддържат 60-70 страници на час. Нормалните чиляци я бият 30-40, я не. Прави си сметка колко достоверно е това твърдение. Ся, има хватки да зобаш огромно количество страници за норматив. Може драгънъ да се е научил да го прави, ама то има смисъл га ръгаш тонове закони например, га блъскаш право или подобна говняна информация. Ако причиняваш същия демидж на художествена литература малко смисълът от самото й четене се губи.
pp. аз ще ги чета тия глупости за първи път![]()
тъй че нека се пак спойлер таг или ако е връзка с некоя книга от по-натам да има бележка преди абзаца![]()
Да и аз погледнах малко от това препрочитане и не ми се видя нещо особено. Пък и има постоянно ГЛАВНИ БУКВИ!Am I missing something? Неособено забавно и доста оригиналничещо?
Сори, ама няма как да стане, ще трябва половината постове да са спойлър таг. А силно подозирам, че няма да ти хареса поредицата.pp. аз ще ги чета тия глупости за първи път
тъй че нека се пак спойлер таг или ако е връзка с некоя книга от по-натам да има бележка преди абзаца
Човек - от страница до страница има огромна разлика. Ако вашите страници са били 50 но формат A4 със запълване на бизнес писмо - това се явява около 100-150 странци на колелото. Един том на колелото да го оправиш на ден не е много.трубадур wrote: ↑Wed Sep 18, 2019 1:40 pmИбах мааму, малко множко бе, сигурен си че не е имало малко преувеличение тъдява? Не друго, просто тоя експеримент го правехме по психология, с хора, които учеха в бъдеще да се занимават с литература. И то вече третата година, където останали бяха само отдадените един вид. Професорът при лежерно четене си ги удряше 60-те, ако се напъне може би щеше да скочи до 80 страници. Ся, реално скоростта беше думи на минута. Ама следващото беше колко дълго може да се поддържа оптимална скорост и след това колко спада и т.н.
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests