- Spoiler: show

И аз съм така, ако се концентрирам в първите 15 реда, вероятно все пак ще прочета много дългото нещо, дори да не е наведнъж. Със слушането ми е по-трудно, освен ако не карам или бягам на пътека, и даже тогава борбата с абе я по-добре музика е жестока.

Jen wrote: ↑Wed Mar 18, 2020 7:34 pmИ аз съм така, ако се концентрирам в първите 15 реда, вероятно все пак ще прочета много дългото нещо, дори да не е наведнъж. Със слушането ми е по-трудно, освен ако не карам или бягам на пътека, и даже тогава борбата с абе я по-добре музика е жестока.
Не, ясно е, че стени от текст от трудно до невъзможно си намират публика в наши дни, но истината е, че това е най-безобидният откъм ресурс и организация начин, та и това е фактор. Плюс, че някои неща могат единствено да се напишат, в разговорна форма не съществуват.
 Явно при мен са доста по-различни нещата. Аз обожавам "стени от текст" и съм се хващал, че мога да убия цял ден с тях; най-вероятно, точно заради това, което казваш - просто някои неща в писмена форма могат да се разгърнат по начин, който е невъзможен в разговорна форма. Парадоксалното е, че когато опре до художествена литература, обемистите книги или поредиците ме "отблъскват" - къс роман или повест ми е прага на "търпимост".
  Явно при мен са доста по-различни нещата. Аз обожавам "стени от текст" и съм се хващал, че мога да убия цял ден с тях; най-вероятно, точно заради това, което казваш - просто някои неща в писмена форма могат да се разгърнат по начин, който е невъзможен в разговорна форма. Парадоксалното е, че когато опре до художествена литература, обемистите книги или поредиците ме "отблъскват" - къс роман или повест ми е прага на "търпимост". ) ви, само да "намеря време" за 1917 преди това.
 ) ви, само да "намеря време" за 1917 преди това. 

Йей, страхотно. Данке!Xellos wrote: ↑Wed Mar 25, 2020 10:39 amТук са пуснали доста късометражки за зяпане.
това е доста красиво
http://kinematograf.bg/maestro-film

Достатъчно е само да заявите желание на press@siff.bg. Кюл!
 Достатъчно е само да заявите желание на press@siff.bg. Кюл! Оня ден гледах The Toxic Avenger преди да го махнат, някак очаквах доста по-over-the-top да е предвид репутацията му, но като гавра със супергеройския жанр преди изобщо да е обособен колкото сега в киното, е забавен, готини gore практически ефекти и сичкия camp и cheesiness бяха забавни. Има някакви интересно изглеждащи неща от панорамата на индийското кино, включително Сатайджит Рай, ма ше видя колко ще го гледам
 Оня ден гледах The Toxic Avenger преди да го махнат, някак очаквах доста по-over-the-top да е предвид репутацията му, но като гавра със супергеройския жанр преди изобщо да е обособен колкото сега в киното, е забавен, готини gore практически ефекти и сичкия camp и cheesiness бяха забавни. Има някакви интересно изглеждащи неща от панорамата на индийското кино, включително Сатайджит Рай, ма ше видя колко ще го гледам 

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 2 guests