Hellsing

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Nov 18, 2005 9:53 am

Ха, и аз съм зяпал няколко серии на немски, и бяха наистина невероятни (особено как Серас крещеше). Пък и опънинга на Флинт ми се стори къде къде по подходящ от другия.

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Fri Nov 18, 2005 2:54 pm

Хе хе, да то аз друг оупънинг всъщност не си спомням :D
Абе немцте са луди, особено X също адски ме накефи - пък там оупънинга/ендинга беше на Within temptation - Mother Earth, тая песничка като я слушам винаги си представям Х... ма тва е малко офтопик де :P
Всъщност сега в момента си чета мангата - пъра книга вече я свърших... Кво да кажа някои неща са изненадващи, стилът е леко по-луд отколкото на сериала :P
Абе яко иначе, но може би съм свикнал прекалено със сериала и начинът по който се развива действието леко ме дразни :roll:
Някой да знае колко епизода ще е новия сериал?
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 18, 2005 9:33 pm

Syber wrote:Хелзинга страшно ме изкефи навремето като го даваха по Вива, съответно съм го гледал на немски (а шибаните немци бяха вкарали доста култови гласове), еди приятел го имаше на английски ама много слабо ми се стори - не знам на японски как ще подейства:-)))
Кво да кажа въпреки това че наистина си е недовършен сериалът си е култ и класика :D

Само и единствено ЯПОНСКИ. Гласът на Алукард е 1/2 от Хелсинг манията. А Серас може и да не дразни примерно в нямото кино :twisted:

По груби сметки ще следва мангата която още доста време ще си излиза 8 от 10 предвидени книжки така че ГОДИНИ. Пилотния май са за коледа мое се вясне епизод.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Nov 18, 2005 9:39 pm

Аз знам че ще излизат по към 2 епизода на месец. Което значи, смятайки още колко ще се точи мангата ако наистина е до 10ти том, че атаката на Милениум над Лондон ще я гледаме някъде към средата на 2008ма ....

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Mon Nov 21, 2005 5:10 pm

Тц тц тц - 2008-а, да му се не види :shock: ...
Мангата чета пак - баси много чиби изцепки - дразни - в сериала такова нещо нямаше...
Пък и Интегра е много... Кхъм... ще му се на човек да направи някои определени работи с нея...:D Кхъм...
Абе ще се чете, докрая въпреки постоянните ми съпоставки със сериала :P
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Nov 23, 2005 9:59 pm

Айде сега, аз помня всичко на всичко 2 чиби момента, не са чак толкоз много :)

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Thu Nov 24, 2005 4:43 am

Де да беше така, Селас прекалено се чибизира... Баси даже и чибитата с Интегра трябва да са повече от 2 :D А съм стигнал само до втория Ballance of power...
Me

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu Nov 24, 2005 5:23 am

Ей, ти ся за по 3 карета на глава ша правиш проблеми. След 5ти том не помня да съм виждал такива :)

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Thu Nov 24, 2005 11:11 am

Щом казваш 8-)
Надявам се Селас да оцелява до края - мене лично много ме кефи, въпреки че секи вика че много го дразни :P
Me

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 25, 2005 9:31 am

Еее в мангат не само оцелява, кхъм... ма да не спойлим, кат стигнеш 7-ма книга ше повиеш от кеф ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Fri Nov 25, 2005 11:05 am

Що бе Браги, не си трай, спойлни му на човека кефа :twisted:
Според мен в мангата Серас изобщо не е толкова дразнеща, колкото в анимето. Сега остава да видим в новото аниме за Хелсинг как ще я направят.
Elves dig rocket launchers.

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Fri Nov 25, 2005 12:05 pm

termit wrote:Що бе Браги, не си трай, спойлни му на човека кефа :twisted:
Според мен в мангата Серас изобщо не е толкова дразнеща, колкото в анимето. Сега остава да видим в новото аниме за Хелсинг как ще я направят.
Без спойлери да не вадя халконена :twisted:
Абе както споменах по-горе чиби изцепките й тука дразнят... Докато във сериала не мога да се сетя и за едно чиби - ъъъм освен може би смеха на Андерсън като отряза главата на Алукард...
Абе във вссеки случай и аз чакам с нетърпение новия сериал :D
едит:
http://groups.msn.com/ATU-BOTI/hellsing ... otoID=7870
http://groups.msn.com/ATU-BOTI/hellsing ... otoID=7871
Hell Yeah!!! :twisted:
Още малко и щях да се надървя :P
Me

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 30, 2005 12:06 pm

Прехвърлил съм някои неща дет имам по хелсинга и мангата до тука на

http://info.datacom.bg/xellos/HELLSING/

само ost-тата нещо се ебът още за уплоуд ;(

спойл спойл ху кеърс
Истинската Серас ;)
http://info.datacom.bg/xellos/HELLSING/ ... toria1.jpg

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Wed Nov 30, 2005 2:52 pm

Изчетох мангата - додето е излязла. Историята е много яка - и много по-мащабна от анимето... само имам едно въпросче
Spoiler: show
Уолтър в крайна сметка става вампир? Предава ли Хелзинг или тва е нещо като негов клонинг :D И кога става цялата работа щото май тоя момент съм го изтървал... Или просто не го показват?
Me

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 30, 2005 3:48 pm

Еми то от предисторията там може бе чак идва,
http://info.datacom.bg/xellos/HELLSING/ ... anga/Dawn/
Spoiler: show
иначе не е вампир май, само е катo хипнотизиран. "The seal on the shinigami's mind is firm" както вика доктора.