Judas Priest и Queensryche в България
- Warrior Of Ice
- Merchant
Judas Priest и Queensryche в България
На една сцена на стадион Академик в София на 18-и юни т.г. ще свирят кралете на британския хеви метъл Judas Priest и прогресив законодателите Queensryche. Потвърдено е официално:
http://www.judaspriest.com/tour/default.asp
http://www.queensryche.com/tour/index.html
Събитието ще е част от тазгодишния фестивал Арена Музика, провеждан от SME. Просто нямам думи, две велики групи идват за пръв път у нас... Култ!
http://www.judaspriest.com/tour/default.asp
http://www.queensryche.com/tour/index.html
Събитието ще е част от тазгодишния фестивал Арена Музика, провеждан от SME. Просто нямам думи, две велики групи идват за пръв път у нас... Култ!
.::Metal World::. - Българският метъл портал
- The Dragon
- Elder God
Гадове, пак намазахте:Р Аз съм си фенка на Queensryche и много бих искала да ги чуя на живо. Абе защо всички хубави концерти все в София ги правят, да му се невиди? В крайна сметка по това време на годината така и така половин България се е изнесла по Черноморието...
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
- Warrior Of Ice
- Merchant
Аз ще съм там и заради двете групи.
Макар много да харесвам и дълбоко да уважавам Queensryche, Judas са ми по-любими - с тях до голяма степен си отворих очите за музиката... пък и са цяла една епоха в рока.

- HeavenWarrior
- Scholar
Хмм... Аз мисля само на Queensryche да ходя, са ще си изтегля нещо техно да ги чуя и ако ми харесат. А Прийст колкото и да са велики имам две основни точки, заради които твърдо няма да отида:
1. Не ми харесват!
2. Педалските крясъци на гея Халфорд няма да ги издържа. То имаше едно нещо, че в Прийст влизат вокали, а излизат педали. То и Оуенс е наследил немалко пищенето на Роб. Единственото, за което бих отишъл на Прийст е, ако са с Оуенс, защото той ги направи по-добри, обаче педалите отново се събраха в екипа си начело с Халфорд.
Не искам да засягам феновете на групата, но просто си изказвам личното мнение.
1. Не ми харесват!
2. Педалските крясъци на гея Халфорд няма да ги издържа. То имаше едно нещо, че в Прийст влизат вокали, а излизат педали. То и Оуенс е наследил немалко пищенето на Роб. Единственото, за което бих отишъл на Прийст е, ако са с Оуенс, защото той ги направи по-добри, обаче педалите отново се събраха в екипа си начело с Халфорд.
Не искам да засягам феновете на групата, но просто си изказвам личното мнение.

Гордостта заслепява хората и им отнема потребността от промяна. Затова за да извърви човек пътеката на истинската мъдрост, трябва да пристъпи върху нея през дверите на смирението.
- Warrior Of Ice
- Merchant
И какво като е гей Халфорд? Това може би го прави по-малко велик вокал, що ли?
Колкото до Оуенс, едва ли ще го видиш с Judas след официалния им реюниън с Халфорд. Сега Ripper е с Iced Earth и смея да твърдя - на точното място е.

Колкото до Оуенс, едва ли ще го видиш с Judas след официалния им реюниън с Халфорд. Сега Ripper е с Iced Earth и смея да твърдя - на точното място е.
- HeavenWarrior
- Scholar
Прийст никога не са ми харесвали освен частични песни и то от старите им албуми - Defenders of Steel, Turbo. Просто не свирят моя тип метъл.
Аз за да слушам една група тя трябва да е в съгласие с мен. Най-мразя някакви шитни, които се водят за метъл - тук в случая имам предвид не Джудас Прийст - те са класика, а някакви дебилни групи, които само загрозяват стила с лишените си от смисъл и изпълнени са лайна текстове и състав, който блъска във някакви безмислени "мелодии" наричащи ги метал и вокал, който е решил да се прави на много даровит, а пее монотонно и дебилно или в най-лошият случай ми се прави, че се дере. Просто попаднах на тъпата група - Agorfobic Nosbleed или нещо от сорта и се отвратих каква боза може да се представя за метъл. Обаче всеки с предпочитанията си.
А за Оуенс - мястото му е 70% в Iced Earth. Матю накрая найстина взе да се изтърква, но с него си отиде и класическият Iced Earth, който бях възприел. Но и Оуенс се представя на задоволително ниво.
Аз за да слушам една група тя трябва да е в съгласие с мен. Най-мразя някакви шитни, които се водят за метъл - тук в случая имам предвид не Джудас Прийст - те са класика, а някакви дебилни групи, които само загрозяват стила с лишените си от смисъл и изпълнени са лайна текстове и състав, който блъска във някакви безмислени "мелодии" наричащи ги метал и вокал, който е решил да се прави на много даровит, а пее монотонно и дебилно или в най-лошият случай ми се прави, че се дере. Просто попаднах на тъпата група - Agorfobic Nosbleed или нещо от сорта и се отвратих каква боза може да се представя за метъл. Обаче всеки с предпочитанията си.
А за Оуенс - мястото му е 70% в Iced Earth. Матю накрая найстина взе да се изтърква, но с него си отиде и класическият Iced Earth, който бях възприел. Но и Оуенс се представя на задоволително ниво.

Гордостта заслепява хората и им отнема потребността от промяна. Затова за да извърви човек пътеката на истинската мъдрост, трябва да пристъпи върху нея през дверите на смирението.
- Warrior Of Ice
- Merchant
На мен ли разправяш...Aruta wrote:Просто попаднах на тъпата група - Agorfobic Nosbleed или нещо от сорта и се отвратих каква боза може да се представя за метъл.

- HeavenWarrior
- Scholar
Гледай са, аз лично не те убеждавам колко истински метъл слушам, ако мен имаш предвид под онези. Просто исках да кажа, че слушам това, което ми е на душата.
Но въпроса е, че много се дразня на такива некви умрели новоизлюпени групички, които се правят на хванали "" за шлифера, а талант никакъв.
Но въпроса е, че много се дразня на такива некви умрели новоизлюпени групички, които се правят на хванали "" за шлифера, а талант никакъв.
- The Dragon
- Elder God
Арута,тъй като съм голям фен на Judas, какъв е този Defenders of Steel? Не съм го чувал. Посмей да ми кажеш, че не харесваш Painkiler'91:)
Боб Халфорд е гей не му пречи - гласните му струни да не са ануса случайно? Има страхотен глас.
Боб Халфорд е гей не му пречи - гласните му струни да не са ануса случайно? Има страхотен глас.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Warrior Of Ice
- Merchant
За това говорех и аз, приятелю. Не се засягай.Aruta wrote:Но въпроса е, че много се дразня на такива некви умрели новоизлюпени групички, които се правят на хванали "" за шлифера, а талант никакъв.

- Warrior Of Ice
- Merchant
Сигурно е имал предвид Defenders Of The Faith от 84-та.The Dragon wrote:Арута,тъй като съм голям фен на Judas, какъв е този Defenders of Steel? Не съм го чувал.

- HeavenWarrior
- Scholar
Разбрахме се, Войнико на Леда.
А от много слушане на Меноуър напоследък обърках Defenders Of Faith with Defenders OF Steel.
Painkiller '91 ne e lo6 album, no kakto kazah Judas me kefat samo na pesni. Aide nqma samo az da pi6a v taq tema - neka i drugite se izkazvat
А от много слушане на Меноуър напоследък обърках Defenders Of Faith with Defenders OF Steel.
Painkiller '91 ne e lo6 album, no kakto kazah Judas me kefat samo na pesni. Aide nqma samo az da pi6a v taq tema - neka i drugite se izkazvat