Но не се разпознах много, виж горецитираното за Уинтроу звучи 100% кат мен

Изчетох го с интерес. Надявам се Liveship Traders да ти хареса, защото ми е най-любимата фентъзи трилогия. А и е важна за пълноценното разбиране на другите две трилогии с Фиц, особено последната.В този пост (shameless self-promotion) съм описал размислите си за поредицата, впечатления, неща които са ми харесали.. и вместо да ги преразказвам, пускам линк, надявам се на някого тук да му е интересно
Dark Cloud wrote: ↑Wed Feb 10, 2021 5:25 pmДокато все още провеждахме книжния клуб за новели миналата година, прочетохме The Willful Princess and the Piebald Prince и това беше първият ми допир с Робин Хоб. В последствие започнах "Придворният убиец", първата трилогия за Фиц. Сега, три книги по-късно мога уверено да кажа, че никое фентъзи не ме е обсебвало толкова от почти 10 години насам (когато излезе Танц с дракони).
В този пост (shameless self-promotion) съм описал размислите си за поредицата, впечатления, неща които са ми харесали.. и вместо да ги преразказвам, пускам линк, надявам се на някого тук да му е интересно![]()
Аз междувременно взех донякъде мазохистичното решение да не продължа с четенето на приключенията на Фиц след края на Тронът, а да се потопя в трилогията за Живите кораби. Четенето ми тръгва много бавно по някаква причина, но по-скоро е въпрос на лични приоритети и време, иначе началото е доста обещаващо и ми е интересно да видя какво се случва с различните персонажи.
Много готин текст, мерси, че го сподели!Dark Cloud wrote: ↑Wed Feb 10, 2021 5:25 pmВ този пост (shameless self-promotion) съм описал размислите си за поредицата, впечатления, неща които са ми харесали.. и вместо да ги преразказвам, пускам линк, надявам се на някого тук да му е интересно![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest