Душата на японската кукла
Moderator: Moridin
Душата на японската кукла
Днес заедно с Aerith бяхме да разгледаме изложбата на японски кукли, която е изложена в пловдивския исторически музей и искаме да споделим с вас няколко снимки. знам, че качеството не е най-доброто възможно, но за съжаление, толкова мога. Стъклените витрини проявиха отвратително лошия вкус да отразяват светкавицата, а без нея нямаше достатъчно светлина, за да се получи ясно изображение. Кактои да е, ако ви е интересно, снимките са качени тук.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
- armageddon
- Forsaken
Ами, не е голяма, но е много красива и има доста обяснения, аз съм снимала информационните табла и като гледам дори са що-годе четивни.
Добрата новина, че изложбата продължава до март догодина, така че има достатъчно време да се отиде и да се види, струва си. Аз самата съм я посещавала вече два пъти и не съжалявам, дори мисля пак да отида.
Какво да кажа, препоръчвам я горещо на всеки, без значение дали е любител на японската култура или не.
Единственото, което не можах да снимам, защото се запълни паметта на фотоапарата, е японският музикален иструмент, който беше изложен, но следващия път ще поправя тази си грешка.
Ако имаш някакво свободно време до март, отдели половин час и посети изложбата, входът е мизерни 0.50 лв. (по-малко от билетче за градския транспорт в Пловдив).
Добрата новина, че изложбата продължава до март догодина, така че има достатъчно време да се отиде и да се види, струва си. Аз самата съм я посещавала вече два пъти и не съжалявам, дори мисля пак да отида.
Какво да кажа, препоръчвам я горещо на всеки, без значение дали е любител на японската култура или не.
Единственото, което не можах да снимам, защото се запълни паметта на фотоапарата, е японският музикален иструмент, който беше изложен, но следващия път ще поправя тази си грешка.
Ако имаш някакво свободно време до март, отдели половин час и посети изложбата, входът е мизерни 0.50 лв. (по-малко от билетче за градския транспорт в Пловдив).
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
- armageddon
- Forsaken
Мда, светкавицата е загрознила малко снимките, но пък като се има предвид какво беше осветлението, а пък и витрините
Всъщност Алексис, справила си се много добре, снимките са с пъти по-качествени от тези, които аз имах.
Само малко ме е яд, за Howl's Moving Castle, че не е излезнал хич добре, ако имаш възможност пак да го снимаш, че точно тази снимка най-много ми трябва да е с възможно най-доброто качество, ще съм ти много задължена

Всъщност Алексис, справила си се много добре, снимките са с пъти по-качествени от тези, които аз имах.
Само малко ме е яд, за Howl's Moving Castle, че не е излезнал хич добре, ако имаш възможност пак да го снимаш, че точно тази снимка най-много ми трябва да е с възможно най-доброто качество, ще съм ти много задължена