За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)
Moderator: Moridin
Хайде и аз да се по-"изложа" на пангара
Име - Красимир
години - 21(наскоро навършени)
Уча в ТУ София - Приложна математика(еххх...оххх...)
Хобита:
Аниме(рядко напоследък...)
Музичка-heavy предимно но слушам и други неща които ми харесват(Кънтри примерно,хаха - не питайте
)
Някое добро филмче също(имам слабост към старите американски филми)
Но най-вече обичам да се срещам с добри и яки(да не се чете "физически"
) хора.
Биропиене - със същите тези хора
.
В общи линии не си падам много форумно животно и обикновенно не се обаждам много-много.По принцип винаги предпочитам комуникацията offline,пред тази online
.
С някои от хората в този форум вече се познавам
- а с другите ще ми е драго да се запозная.
Амии, Babip...Babip...Babip - That's All Folks

Име - Красимир
години - 21(наскоро навършени)
Уча в ТУ София - Приложна математика(еххх...оххх...)
Хобита:
Аниме(рядко напоследък...)
Музичка-heavy предимно но слушам и други неща които ми харесват(Кънтри примерно,хаха - не питайте

Някое добро филмче също(имам слабост към старите американски филми)
Но най-вече обичам да се срещам с добри и яки(да не се чете "физически"

Биропиене - със същите тези хора

В общи линии не си падам много форумно животно и обикновенно не се обаждам много-много.По принцип винаги предпочитам комуникацията offline,пред тази online

С някои от хората в този форум вече се познавам

Амии, Babip...Babip...Babip - That's All Folks

Aaa ей го Човека
Здрасти.
хехе another devoted Jiraishin fen

хехе another devoted Jiraishin fen

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ами ... за моя милост.
Тук там по-други форуми, бюлетинчета, бордчета, и пр. се срещам под никове Halo, Kopacha и пр.
Та това съм аз.
Работя в компания разработваща софтуер и го играя, малко системен администратор, основно quality assurance, поддръжка на клиенти, поддържам и фирмената helpdesk система.
Опитвам се и да се правя на "драскач" за едно българско гейм-ориентирано списание, отчасти като хоби, защото май не ми се отдава професионално
Друго не знам какво да кажа, на този етап.
Относно довяването ... довя ме ..всъщност май няма конкретна причина. Отчасти хората, които пишат тук, отчасти хората които списват самия ShadowDance ..отчасти един приятел тук
Та .. добре заварили
Тук там по-други форуми, бюлетинчета, бордчета, и пр. се срещам под никове Halo, Kopacha и пр.
Та това съм аз.
Работя в компания разработваща софтуер и го играя, малко системен администратор, основно quality assurance, поддръжка на клиенти, поддържам и фирмената helpdesk система.
Опитвам се и да се правя на "драскач" за едно българско гейм-ориентирано списание, отчасти като хоби, защото май не ми се отдава професионално

Друго не знам какво да кажа, на този етап.
Относно довяването ... довя ме ..всъщност май няма конкретна причина. Отчасти хората, които пишат тук, отчасти хората които списват самия ShadowDance ..отчасти един приятел тук

Та .. добре заварили

"Brotherhood, Unity, Peace..."