За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)
Moderator: Moridin
Добре заварилиRoland of Gilead wrote:Хехе, здрасти, добре дошълВпрочем, тука повечето го знаем Уъркшопа, някои дори още си го купуваме
Бтв, палавка статия за GUN.

Roland: Реално, можеше и по-добра да стане, ама понякога трябва да запазвам приличен вид, че редакторите да не получават сърбежи докато се занимават с моите писания.
thunder: надали бате, просто не съм от София, макар че познавам доста народ, и съм убеден че нямаме общи познати

Grumpi: чак да мигрира... аз така или иначе, там вече почти не влизам, само с "другото място" се занимавам по-малко. Че ако стане да се връзвам прекалено, отиде и нерви няма да ми останат.
Matrim: ако не се лъжа, беше DT фен, райт ?

Ghibli: Добре заварили, отново

"Brotherhood, Unity, Peace..."
Интересно как точно с това си ме запомнил, като се има предвид, че не са ми точно най-любимата група на света (предполагам, че DT значи в случая Dream Theater). Но ако ще продължаваме този разговор най-добре да го направим в форум "Музика.Matrim: ако не се лъжа, беше DT фен, райт ?

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Fairy Morgan
- Smallfolk
Еми, да...да взема пък да се представя...
Здравейте! Аз си падам съвсем нов user. Всъщност бях ви хвърлила око още от миналата година, началото, ама кат ме мързи да се регистрирам....та чак ся.
Много се радвам, че съществува такова списание като вашето, пълните ми душата :Д , наистина, не се подмазвам. Всичко е много хем фенско, хем професионално :Д .
Иначе за мен...ми аз съм "учаща се" откачалка, която като не и се учи прави обиколки из Net-а(дългички обиколки).
Фен съм на доста неща. "Властелинът на Пръстените" в началото и оттам fantasy-то(като начин на живот).
Най-голямата ми и настояща мания от няколко години е Legacy of Kain( май толкова много не съм се зарибявала преди). По едно време мислех, че ми е минало, ама един ден се оказа, че не е, хич даже!
После едно момиче(много луда аниме-фенка, тя само с тва живее) почна да ме зарибява с аниме, и аз клъвнах. Тъй че и от аниме разбирам малко(но не съм гледала много, нямам време).
Иначе относно музиката... гледам да е по-мрачна, метал главно. Любими групи - Rammstein, Nightwish, Evanescense и други...Както и стари хитове.
Кво другo...а, да страдам от тежка форма на мързел(много ме мързи, вярно е).
Май, че е тва...
Здравейте! Аз си падам съвсем нов user. Всъщност бях ви хвърлила око още от миналата година, началото, ама кат ме мързи да се регистрирам....та чак ся.
Много се радвам, че съществува такова списание като вашето, пълните ми душата :Д , наистина, не се подмазвам. Всичко е много хем фенско, хем професионално :Д .
Иначе за мен...ми аз съм "учаща се" откачалка, която като не и се учи прави обиколки из Net-а(дългички обиколки).
Фен съм на доста неща. "Властелинът на Пръстените" в началото и оттам fantasy-то(като начин на живот).
Най-голямата ми и настояща мания от няколко години е Legacy of Kain( май толкова много не съм се зарибявала преди). По едно време мислех, че ми е минало, ама един ден се оказа, че не е, хич даже!
После едно момиче(много луда аниме-фенка, тя само с тва живее) почна да ме зарибява с аниме, и аз клъвнах. Тъй че и от аниме разбирам малко(но не съм гледала много, нямам време).
Иначе относно музиката... гледам да е по-мрачна, метал главно. Любими групи - Rammstein, Nightwish, Evanescense и други...Както и стари хитове.
Кво другo...а, да страдам от тежка форма на мързел(много ме мързи, вярно е).
Май, че е тва...
A Divine Image
Cruelty has a human heart,
And Jealousy a human face;
Terror the human form divine,
And secrecy the human dress.
William Blake
Cruelty has a human heart,
And Jealousy a human face;
Terror the human form divine,
And secrecy the human dress.
William Blake
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Fairy Morgan
- Smallfolk
- Invisible Child
- E'lir
- spirit reaver girl
- Scholar
HI ALL! аз съм нова във форума,преди няколко часа се регистрирах.за този сайт разбрах от гугъла докато търсих инфо за легасито и попаднах на една статия за историята на 4-те игри и ми стана доста интересно.след време започнах малко по-често да посещавам сайта и днес като видях форума се регистрирах.хм...като се замисля в доста форуми съм се регистрирала и на половината даже не им помня паролите и никовете
както и да е.обичам да слушам всякаква музика с изключение на чалгата.аааааааа тази музика направо ми бърка в мозъка
.падам си по метъл и по специално към LINKIN PARK,LIMP BIZKIT,Evanescense,GREEN DAY,GOOD CHARLOTE,FORT MINOR и други.също така и поп,рап(само чужд),техно и май това са.
през свободното си време обичам да се ровя из нета или пък да чета нещо(мн обичам енциклопедиите
)от миналато година съм страшно зарибена по LEGACY OF KAIN.първата игра,която играх беше СР1 на плейстейшъна ми.анимета не гледам много освен само някои като HELLSING,ELFEN LIED и по едно време ю-ги-о,ама ми омръзна
друго засега не сещам,ако се сетя(щото аз понякога мн забравям)ще допълня 

през свободното си време обичам да се ровя из нета или пък да чета нещо(мн обичам енциклопедиите

Call of the dragon is the call of the universe,call of the dragon somewhere in your mind...
- JaimeLannister
- Forsaken