Какво слушате сега?
Re: Какво слушате сега?
Sleep Token само в една песен могат да покажат накъде може да се развива модерния метъл и в същото време да я съсипят като стой та гледай. Първите 4 минути са муцка, само за да дерайлира в някакъв дженерик малоумен джент и напълно да утрепе квато и атмосфера предишните 80% от песента са успели да създадат. Целият албум страда от това. Абсолютно вдъхновени композиции и свирене, следвани от невменяеми решения.

Новият Volbeat е доста забавен и лесно слушаем. Нарочно праскам най-"изчанчената" (реално е доста праволинейна, просто е дълга) песен от албума. Купон е цялото нещо.
- tigermaster
- Elder God
Ad Infinitum - "Chapter 2: Legacy":
Първата глава ми беше любимият албум за миналата година. Този няма да стигне дотам - не и при положение, че Helloween и Powerwolf се отчетоха с бая силни неща, обаче пак е доста приятен. Мелиса Бони съвсем отива в посока накъм метъл Риана, което е странно, обаче всъщност радва. "My Justice, Your Pain" не ще да ми излезе от главата сега. Разкошна инструментална част и комбинация от тежък метъл и поп, която доста ми харесва.
Първата глава ми беше любимият албум за миналата година. Този няма да стигне дотам - не и при положение, че Helloween и Powerwolf се отчетоха с бая силни неща, обаче пак е доста приятен. Мелиса Бони съвсем отива в посока накъм метъл Риана, което е странно, обаче всъщност радва. "My Justice, Your Pain" не ще да ми излезе от главата сега. Разкошна инструментална част и комбинация от тежък метъл и поп, която доста ми харесва.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Краят на годината не се спира просто
Stormkeep в Tales of Othertime градят симфо-мелодичен блек метъл с чутовни рифове и масивни песни. Огромни парчоци накъсани от красиви мелодии, където другаде биха били досаден филър, тук даже помагат на темпото и албумът минава доста неусетно, освен това е стабилен под 45-минутен звяр, където всяка секунда се цени и доставя или зашеметяващ пасаж, здрав риф, интригуваща смяна в темпото и въобще не оставя времето да се чувства пропиляно. Изключително лесно-смилаем, но със завидна дълбочина, просто е рядката порода блек метълец, който е забавен за слушане. Тука се върти такава вдъхновена китарна работа, че е трудно да не се слуша с усмивка. Здраво, атмосферично без да забива в тягостни жалеения. Или както е казал поетът - this shit slaps.
Идеален за фон на епични готически простотии с големи мечове и гологърди юнаци.
Stormkeep в Tales of Othertime градят симфо-мелодичен блек метъл с чутовни рифове и масивни песни. Огромни парчоци накъсани от красиви мелодии, където другаде биха били досаден филър, тук даже помагат на темпото и албумът минава доста неусетно, освен това е стабилен под 45-минутен звяр, където всяка секунда се цени и доставя или зашеметяващ пасаж, здрав риф, интригуваща смяна в темпото и въобще не оставя времето да се чувства пропиляно. Изключително лесно-смилаем, но със завидна дълбочина, просто е рядката порода блек метълец, който е забавен за слушане. Тука се върти такава вдъхновена китарна работа, че е трудно да не се слуша с усмивка. Здраво, атмосферично без да забива в тягостни жалеения. Или както е казал поетът - this shit slaps.
Идеален за фон на епични готически простотии с големи мечове и гологърди юнаци.
Agalloch пасват толкова прекрасно на студеното време, че чак ми се ще да си направя излет в някоя снежна гора.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Снощи гледахме/слушахме The Monumental Mass:
И беше доста яко
И беше доста яко

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
ERB са баси идиотите

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Edu Falaschi пусна целия Temple of Shadows In Concert:
Горящото пиано е КРАЯТ.
И още не мога да реша коя от трите части на Kingdom of Heaven ми е любима.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
А толкова го бавех слушането на тоз албум
Тва е най-тежката песен бтв, останалото е дюран дюран, ако групата ставаше за нещо с метъл барабани и паметни мелодии, тотално попадение е, бие с големия през лицето
Те тва дава по-добра представа за ко има вътре:
А обложката е муцка

Тва е най-тежката песен бтв, останалото е дюран дюран, ако групата ставаше за нещо с метъл барабани и паметни мелодии, тотално попадение е, бие с големия през лицето

Те тва дава по-добра представа за ко има вътре:
А обложката е муцка
Като стана въпрос за ERB по горе, тази година открих че във youtube имало цяла категория канали, които имитират ERB и правят рап батъли между различни измислени герои. Доста от тях са на много високо ниво като продукция, и дори приближават ERB (напр. пуснете си King Dice vs Oogie Boogie на Freshly Kanal и ще видите за какво говоря). Имам толкова много материал за наваксване, леле, обожавам рап батъли.
Както и да е, да се върнем на темата, да вкарам малко комерс в темата като за край на годината.
Yebba се появи отникъде и дава сериозни заявки да се включи към r&b играта на тронове
Dax продължава да бута напред, както се изразяват рапърите, освен почти виралната му рап сюита в 20 минути от миналия месец, пусна и дълбокомислен албум, пълен с прочувствени чувства. Горе долу е зле и по някаква причина е супер аутотюннат - не знам защо го правят, и Токен направи същата простотия със своя албум. Но все пак си има своите попадения,
AJR все повече се намърдват в удобната форма на инди сладури, след най-малката цигулка това е следващия им ухогъдел
Споменавал съм неведнъж колко харесвам модерния италиански и френски поп, до голяма степен заради мелодичността на езика. Е, същото ми е мнението и за румънския, малко благинки от Roxen, евровизия провалчето на братята румънци от миналата година.
И за финал, малко джейлбейт, Нати Хришова е току що навършила 18 чешка певица, която прави първите си стъпки от детска музика тип милион и едно желания (аз я знам от moje matematika, която е най-сладурската детска песен евър) към по-зряло поп-рок звучене.

Както и да е, да се върнем на темата, да вкарам малко комерс в темата като за край на годината.
Yebba се появи отникъде и дава сериозни заявки да се включи към r&b играта на тронове
Dax продължава да бута напред, както се изразяват рапърите, освен почти виралната му рап сюита в 20 минути от миналия месец, пусна и дълбокомислен албум, пълен с прочувствени чувства. Горе долу е зле и по някаква причина е супер аутотюннат - не знам защо го правят, и Токен направи същата простотия със своя албум. Но все пак си има своите попадения,
AJR все повече се намърдват в удобната форма на инди сладури, след най-малката цигулка това е следващия им ухогъдел
Споменавал съм неведнъж колко харесвам модерния италиански и френски поп, до голяма степен заради мелодичността на езика. Е, същото ми е мнението и за румънския, малко благинки от Roxen, евровизия провалчето на братята румънци от миналата година.
И за финал, малко джейлбейт, Нати Хришова е току що навършила 18 чешка певица, която прави първите си стъпки от детска музика тип милион и едно желания (аз я знам от moje matematika, която е най-сладурската детска песен евър) към по-зряло поп-рок звучене.
There are no rules! I'm gonna get you!
Комерс вика
Иначе:

Иначе:
Доста яко ново парче от Feuerschwanz:
Единственото нещо, дето си следя е музиката и тази година е бая по-слаба от предишната, съдейки по статистката, трябва да слушам повече неща и да разнообразя. От друга страна за първи път, сигурно от много ранна детска възраст най-слушаното ми нещо е поп албум
ама халсито е много добра. Толкова красиво звънливо гласче вади, където при други би било лигаво и досадно при нея е просто разкошно.
https://www.last.fm/user/Blood_Grind/li ... eport/year
И по случая си пуснах калма, че си тананикам рифа от една седмица.

https://www.last.fm/user/Blood_Grind/li ... eport/year
И по случая си пуснах калма, че си тананикам рифа от една седмица.