Светлина в края на тунела
Moderator: AlDim
Светлина в края на тунела
Ами,World of Warcraft отдавна е факт за България.Ще можем и ние да играем,разбира се каго си плащаме.За наше щастие Пулсар,са се заели с проблема- плащане с карта.Именно че,срещу сума от 53 лв играеш 3 месеца.Според мен е изцяло оферта.Тествах бетата,с ръка на сърцето казвам че играта си заслужава всеки цент.Проблема разбира се е времето,което човек може да отделя.Но при обра комбинация ат двете,всичко се получава.Феновете на игри като-Baldur's Gate,NWN,IceWinf Dale,Warcraft,според мен WOW трябва да стане константа за тяхните компютри.
Понеже казвахте,че РПГ-тат замрели,пригответе се за най-доброто и най-качествино от тях.
За повече инфо-
www.pulsar.bg
Понеже казвахте,че РПГ-тат замрели,пригответе се за най-доброто и най-качествино от тях.
За повече инфо-
www.pulsar.bg
Хех тръпката си е голяма и в ММОРПГ-тата
Иначе нямаше да кисна до 3 през нощга на Neverwinter Nights при положение, че съм на работа на другия ден. Пък и това, че е он лайн в никакъв случай не значи, че няма история или атмосфера. Просто НПС-тата са по-малко за сметка на играчите, и е доста по-забавно
Но трябва да поиграеш, за да усетиш...

Иначе нямаше да кисна до 3 през нощга на Neverwinter Nights при положение, че съм на работа на другия ден. Пък и това, че е он лайн в никакъв случай не значи, че няма история или атмосфера. Просто НПС-тата са по-малко за сметка на играчите, и е доста по-забавно

Но трябва да поиграеш, за да усетиш...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Моргана, играта от самото начало си е била замисляна по-скоро за мулти плеър. В самата кампания нямаш парти, а само един henchman по избор. Историята поне на мен ми беше интересна, макар да отстъпва на БГ 2.
Според мен си струва парите
А истинката красота е в мултито, стават големи купони...
Според мен си струва парите

А истинката красота е в мултито, стават големи купони...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
мда, сингъла е скука, аз не успях да я изиграря.. освен това има много интересни модове..
btw аз пък имам проблем с експ-овоте- пиратски копия са, и , нали, записвам оригинала, пускам да се записва експенйъна след това.
Дотук добре, обаче като поусна експенйъна наново ми иска CD-Кей-я на оригиналната игра, пък като го напиша не ми го приема...
баси и историята ;P
P.S.- BB Coda i smajliata ve4e sa si nared
btw аз пък имам проблем с експ-овоте- пиратски копия са, и , нали, записвам оригинала, пускам да се записва експенйъна след това.
Дотук добре, обаче като поусна експенйъна наново ми иска CD-Кей-я на оригиналната игра, пък като го напиша не ми го приема...
баси и историята ;P
P.S.- BB Coda i smajliata ve4e sa si nared
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Не съм съгласен. Сингъла си е съвсем приличен, а комбиниран с втория експанжън става съвсем друга бира. Само си изгубил, че не си доиграл. По-слаб е от този на БГ 2, но пък споменатата си е върха при фентъзи РПГ-татаDrizzt Do`Urden wrote:мда, сингъла е скука, аз не успях да я изиграря.. освен това има много интересни модове..

- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- lordsandro
- Merchant
WOW
пак се връшаме на WOW.
Лично аз не съм съгласен да ме скубят по 53 лв. за 3 месеца.
А GuildWars е далеч по яка и като сигъл и като мулти.
Лично аз не съм съгласен да ме скубят по 53 лв. за 3 месеца.
А GuildWars е далеч по яка и като сигъл и като мулти.
- armageddon
- Forsaken