Гласуване за разказите
Moderator: Moridin
Поздравление за наградените! Радвам се, че разказът, който на мен най-много ми хареса, Момичето от Вондел Парк, все пак е отличен, макар и не в основната класация.
grandeisern, Sir, посмъртно не мога да повярвам, че си написал 1 толкова нежен разказ редом с Хлебарката и там другите "еретични творби" (ако са твои, разбира се). Браво на теб!
Ще се радвам, ако авторите на разказите се включат в дискусиите.
grandeisern, Sir, посмъртно не мога да повярвам, че си написал 1 толкова нежен разказ редом с Хлебарката и там другите "еретични творби" (ако са твои, разбира се). Браво на теб!

Ще се радвам, ако авторите на разказите се включат в дискусиите.
pulled out
- Jaar
- Mistborn
Eто, вклювам се.Morgana wrote:Ще се радвам, ако авторите на разказите се включат в дискусиите.

"Момичето от Вондел парк" също ме впечатли - увлекателно написан, с добре издържан стил... А и самата история... просто въздейства.

But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
Откъде ти хрумна, че Grandeisern е написал "Хлебарката"? Ако случайно е вярно, бих бил доста изненадан, разказите са толкова различни.grandeisern, Sir, посмъртно не мога да повярвам, че си написал 1 толкова нежен разказ редом с Хлебарката и там другите "еретични творби" (ако са твои, разбира се). Браво на теб

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- JaimeLannister
- Forsaken
- Invisible Child
- E'lir
-
- Smallfolk
Благодарско на журито и хората, които гласуваха за "Момичето от Вондел Парк"! Това е някакъв вид признание, особено след критиката, която понесоха другите ми разкази "Хлебарката", "Масата" и "Радостния Шок"!
И Момичето и Хлебарката са силни разкази-единият защото първата половина съм я преживял лично, а другият, защото съм оставил фантазията си да се разиграе, а тя при мен е в повечко! И двата разказа са за едно и също нещо-за любовта, просто съм я изобразил по различни начини!
Keep up the good work!
И Момичето и Хлебарката са силни разкази-единият защото първата половина съм я преживял лично, а другият, защото съм оставил фантазията си да се разиграе, а тя при мен е в повечко! И двата разказа са за едно и също нещо-за любовта, просто съм я изобразил по различни начини!
Keep up the good work!
In this battle we may all die.
But if we die,
the next generation will fight them too!
For as long as they must!
And eventually
one day
we shall succeed...
But if we die,
the next generation will fight them too!
For as long as they must!
And eventually
one day
we shall succeed...
Аз бих искала да кажа, че тези разкази (имам предвид "Хлебарката", "Масата" и "Радостния Шок"), макар и да не бяха оценени тук, има места, на които биха били оценени, при подходящо окачествяване. Аз самата през изминалите месеци, откакто ги прочетох, доста измених пристрастията си към писаното слово (което е известно на някои хора наоколо и често е повод за закачки) и сега гледам на тях с малко по-различен поглед. Все още остават в графата 'не е мой тип', но вече далеч не съм толкова негативно настроена към тях. Мога само да ти предложа да ги споделиш с публика, която е по-подготвена за подобно творчество. Ако те интересува къде, пиши ми РМ и ще ти отговоря.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
- Lubimetz13
- Mistborn
Пък аз все още смятам, че тия хлебарки-изнасилвачи си бяха тотална дебилия под всякаква критика, така че не мисля, че понасяха каквото и да е - просто бяха връх на безмозъчността, чак да ти е смешно. От друга страна, "Момичето от Вондел Парк" много ми хареса на фона на останалите и даже за известно време се колебах дали да не гласувам за този разказ - стори ми се доста по-гладък и изпипан от "Торбалан", например.
Между другото, готов съм да се обзаложа на петдесет стотинки, че "Философия на себезагробването", зо чиято кауза всъщност дадох своя глас, е разказ на Роланд. Добре де, двайсет.
А сега ако тръгна да се изказвам за всяко творение поотделно, най-вероятно половината автори ще пратят серийни убийци по петите ми, така че ще си замълча. Поне докато админите не отворят обещаната тема за "коментари от журито", хе-хе-хе...
Между другото, готов съм да се обзаложа на петдесет стотинки, че "Философия на себезагробването", зо чиято кауза всъщност дадох своя глас, е разказ на Роланд. Добре де, двайсет.
А сега ако тръгна да се изказвам за всяко творение поотделно, най-вероятно половината автори ще пратят серийни убийци по петите ми, така че ще си замълча. Поне докато админите не отворят обещаната тема за "коментари от журито", хе-хе-хе...
Last edited by Lubimetz13 on Wed Jan 25, 2006 2:56 pm, edited 1 time in total.
Любимецо
, и аз бях готова да се обзаложа за същото (е, нека бъдат двадесет стотинки + главата ми, какво пък
) що се отнася до 'Философия на себезагробването', но не би
.
Всъщност въпросният разказ го класирах 1-ви, най-много ме трогна.

Всъщност въпросният разказ го класирах 1-ви, най-много ме трогна.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Всъщност човекът, който трябва да отнесе похвалите за "Философия на себезагробването", е Рандъм 
Очакваме да бъде оповестено авторството на всички разкази... скоро
(натвърд, натвърд)

Очакваме да бъде оповестено авторството на всички разкази... скоро

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Сега като си спомням как го оплюх този разказ май съм минал покрай раздаването на похвали.Ghibli wrote:Всъщност човекът, който трябва да отнесе похвалите за "Философия на себезагробването", е Рандъм

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."