Смисълът на вашия nick.
Moderator: Moridin
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Amos Trask
- Aes Sedai
Ми историята на моя ник е твърде банална - като бях лапе се бях вманиачил толкова много на игри, компове и т.н. и реших да се пиша "Cyber", обаче ми изглеждаше тъпо и се пишех навсякъде "Syber"... Не че второто има особен смисъл
На Quake 2 и 3 използвах навремето "Angel of death", но не можех да тренирам редовно и понеже не желаех да се прекръстя на "Dying Angel" или на "Dead angel" се отказах да играя изобщо
Тва беше едно малко лирическо отклонение

На Quake 2 и 3 използвах навремето "Angel of death", но не можех да тренирам редовно и понеже не желаех да се прекръстя на "Dying Angel" или на "Dead angel" се отказах да играя изобщо

Тва беше едно малко лирическо отклонение

Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Моят ник идва от един училищен майтап с най-добрата ми приятелка. Тя рисува много хубаво и каквото и да й кажех успяваше да го нарисува. Тогава я помолих да нарисува едно колибри, тя сложи една точка на листа и каза "ето ти колибри". Като се регистрирах тук това кой знае защо беше първото, което ми дойде наум.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
- Interpreter
- Forsaken
- Lubimetz13
- Mistborn
Е са, за отиване не съм и споменавал ;р. Ма като човек дет има по 1-2 ника на форум през времето не мога да те съдя ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- Lubimetz13
- Mistborn
Ау, ами моят не е някакво стряскащо оригинално хрумване.
Даже е проява на липса на въображение.
Но да почна отначало.
Буквално думата онзачава :
1./ авантюрист
2./ плевел
Хареса ми и по двете точки, пък и когато се чудех за ник бях сериозно залитнала по комиксите, филмите и анимациите на X-men.
Тъй-като обаче учудващ брой хора успяват да го признесат като Ролка, а и разни други тъмни, стари и неприятни причини, се надявам да стане на Eneya, което пък е моят начин за записване на името на една интересна и атрактивна героиня от поредицата на Дан Симънс "Хиперион" и по-тоочно от "Ендимион" и "Триумфът на Ендимион".
Точка.
Даже е проява на липса на въображение.
Но да почна отначало.
Буквално думата онзачава :
1./ авантюрист
2./ плевел
Хареса ми и по двете точки, пък и когато се чудех за ник бях сериозно залитнала по комиксите, филмите и анимациите на X-men.
Тъй-като обаче учудващ брой хора успяват да го признесат като Ролка, а и разни други тъмни, стари и неприятни причини, се надявам да стане на Eneya, което пък е моят начин за записване на името на една интересна и атрактивна героиня от поредицата на Дан Симънс "Хиперион" и по-тоочно от "Ендимион" и "Триумфът на Ендимион".
Точка.
- lordsandro
- Merchant