Играта се завръща! :D
Откъм автор го докарахте абсолютно, сега трябва само самата книга да донатъкмите 
Ма няма да я казвам, че поне още малко да постои непозната ;рр

Ма няма да я казвам, че поне още малко да постои непозната ;рр
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
Всъщност проучването в Google (за да се уверя във верният отговор, не за друго) показа, че е "Пророчицата". Но понеже съм нагъл ще си смятам отговорът за верен.
Наистина, само като видях Демокрацията и веднага ми просветна.
А и ако бях видял добавеният по-късно от Клио текст щях да позная и книгата.
Та аз пускам текстче:
"Йоуг-уейюо, баща ми, се държи ужасно свадливо, надува гръклянната си торбичка и ми вика да не съм такъв човекоподражател. Но аз съм сигурен, че дълбоко в него идеята му харесва. Нима самият той постоянно не заема книги по време на дългите си пътувания до Бунището, въпреки че не би трябвало да го прави, защото какво ще стане ако корабът потъне и последният древен екземпляр на “Моби Дик” изчезне, заедно с екипажа? Нима това няма да е истинско нещастие?
А и нима преди не ми четеше, едва ли не от самото ми раждане? Всички велики земянитски приключенски истории като “Островът на Съкровищата”, “Синдбад” и “Ултравиолетовият Марс”? Кой е той, че да нарича мен човекоподражател?
Татко казва, че сега би трябвало да чета новите ****ски писатели, които се опитвали да превъзмогнат имитирането на старовремските земянити и да създадат наша собствена литература."

А и ако бях видял добавеният по-късно от Клио текст щях да позная и книгата.

Та аз пускам текстче:
"Йоуг-уейюо, баща ми, се държи ужасно свадливо, надува гръклянната си торбичка и ми вика да не съм такъв човекоподражател. Но аз съм сигурен, че дълбоко в него идеята му харесва. Нима самият той постоянно не заема книги по време на дългите си пътувания до Бунището, въпреки че не би трябвало да го прави, защото какво ще стане ако корабът потъне и последният древен екземпляр на “Моби Дик” изчезне, заедно с екипажа? Нима това няма да е истинско нещастие?
А и нима преди не ми четеше, едва ли не от самото ми раждане? Всички велики земянитски приключенски истории като “Островът на Съкровищата”, “Синдбад” и “Ултравиолетовият Марс”? Кой е той, че да нарича мен човекоподражател?
Татко казва, че сега би трябвало да чета новите ****ски писатели, които се опитвали да превъзмогнат имитирането на старовремските земянити и да създадат наша собствена литература."
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Ейй, нагли типове ;рр
Айде, откъсвай нещо ти сега ;р
И, ако обичате, ако не бях написала проклетата Демокрация, можеше да е кой де е откъс от кое да е фантастично творение ;р Пък ;рр
Айде, откъсвай нещо ти сега ;р
И, ако обичате, ако не бях написала проклетата Демокрация, можеше да е кой де е откъс от кое да е фантастично творение ;р Пък ;рр
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
Това на мат го знам, но ще дам шанс на другите, че за мен е прекалено лесно.
Иначе аз още от първия пасаж на Клио щях да го позная, и да не беше написала Демокрация. Не че се хваля, ама това е истината.

Иначе аз още от първия пасаж на Клио щях да го позная, и да не беше написала Демокрация. Не че се хваля, ама това е истината.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
- The Dragon
- Elder God
-
- Smallfolk
Thunder е най-близко, всъщност съвсем точен, точно третата книга от поредицата е (ако броим "Звездна вълна" за първата) и се казва "Звездният риф", казвам ви го да не гадаете повече.
Ама как може да не ти е харесала, питам аз?

Ама как може да не ти е харесала, питам аз?
Sure your parents might think you're a failure
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!