Magic: The Gathering
Moderator: AlDim
Magic: The Gathering
Е дойде и този пререлииз.ще има интересни неща и желая късмет на тези които ще участват
Re: magick the gathering guild pack
човече поне напиши правилно името на темата 
а за интересните неща ще се разбере този уикенд

а за интересните неща ще се разбере този уикенд

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Тъй като тия дни пак се запалих, а тук си имаме и Magic Worlds-like магазин (само четворно по-голям де), рекох да реанимирам една от двете теми и да я направя обща за играта. То не остана никой май в тоя форум, който да я играе, ама ще си пиша и сам, ако трябва
Хубавото е, че не мога да троша бесни пари, така че съм в безопасност. Вероятно ще я карам основно на драфтове. Същевременно от малкото бустери, които си купих, изпадна Baneslayer Angel (най-скъпата карта в стандарт в момента, и митик реър, което ше рече рядка). Два пъти. Единия фойл.
В резултат успях доста бързо да си сглобя чудесен и съвсем адекватен вампирски дек, но всъщност пускам тоя пост заради един много гийки бъзик, който прочетох в дискусията на ей тая карта от предстоящия експанжън:
http://forums.mtgsalvation.com/attachme ... 1263532768
(обърнете внимание на зашеметяващия VHD: Bloodlust арт между другото)
Та чета си аз бесния спор дали ще се играе, или няма да се играе, и на едно особено сложно описание на комбо, включващо масов римувал от отсрещната страна и после връщане на половината ти вампири обратно в игра, един пич вика "I bet Edward can't do that"

Хубавото е, че не мога да троша бесни пари, така че съм в безопасност. Вероятно ще я карам основно на драфтове. Същевременно от малкото бустери, които си купих, изпадна Baneslayer Angel (най-скъпата карта в стандарт в момента, и митик реър, което ше рече рядка). Два пъти. Единия фойл.
В резултат успях доста бързо да си сглобя чудесен и съвсем адекватен вампирски дек, но всъщност пускам тоя пост заради един много гийки бъзик, който прочетох в дискусията на ей тая карта от предстоящия експанжън:
http://forums.mtgsalvation.com/attachme ... 1263532768
(обърнете внимание на зашеметяващия VHD: Bloodlust арт между другото)
Та чета си аз бесния спор дали ще се играе, или няма да се играе, и на едно особено сложно описание на комбо, включващо масов римувал от отсрещната страна и после връщане на половината ти вампири обратно в игра, един пич вика "I bet Edward can't do that"

And you can't dance with a devil on your back...
Аз съм позарязал Меджика на живо, но поразцъквам сериозно онлайн 
два Baneslayer - argh! Направил съм десетки драфтове и sealed online - единствените карти, които не съм извадил са Baneslayer и Platinum Angel, другите mythics съм ги отварял по повече от веднъж всички. Obv I am not an angel person. Трейдни си фойла за два нормални
Ходи на драфтове/sealed вместо да купуваш и отваряш бустъри и събирай фечове от новия сет.

два Baneslayer - argh! Направил съм десетки драфтове и sealed online - единствените карти, които не съм извадил са Baneslayer и Platinum Angel, другите mythics съм ги отварял по повече от веднъж всички. Obv I am not an angel person. Трейдни си фойла за два нормални

Ходи на драфтове/sealed вместо да купуваш и отваряш бустъри и събирай фечове от новия сет.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
FNM днес беше сийлд Zendikar. Паднах доста позорно, но този път имах много добър дек. Първия кръг ме биха 2:1, защото отсреща пичът ми изигра единствената си синя карта - Rite of Replication - на Felidar Sovereign-a точно хода преди да го претрепя с него... с кикър. Втори кръг бих с 2:0, ма пичът беше нууб, та нормално. Трети паднах 2:0, като и двата пъти бях на косъм да бия и отсреща му идваше ТОЧНО единственото копие от ТОЧНО единствената карта, която можеше да го спаси... Четвърти кръг или паднах с 2:1, или бих с 2:1, не помня вече, по ме вълнуваше трейдът и фойл Алара бустерът, какъвто получихме всички (от моя излязоха много, много крака... фойл).
Бтв, рандъм наблюдение - тук всички са некви супер възпитани. Дори най-големите "задници" по Меджик стандартите са некви свестни и разбрани като говорят с теб. А и при трейдовете повечето са точни и не се опитват да те преебат, или поне не много.
Представям си да им се случи Никола за един месец

Бтв, рандъм наблюдение - тук всички са некви супер възпитани. Дори най-големите "задници" по Меджик стандартите са некви свестни и разбрани като говорят с теб. А и при трейдовете повечето са точни и не се опитват да те преебат, или поне не много.
Представям си да им се случи Никола за един месец

Представям си.
Мен обаче по ме кефи да са разбрани, честно казано
И да не трябва да треперя при всеки трейд как ше ме преебат. В резултат имам почти пълни плейсетове от всички фечове, почти събран Хайпърдженесис и вампирски дек, на който му липсва само един Ноктюрнъс
Това, което много ме радва тук (освен, че хората играят екстендед като бесни заради PTQ), е че нон-стоп си правят некви рандъм декове около рандъм кефещи ги карти, с идеята да се получи нещо ново и работещо. Много е интересно и е силен контраст с бг-метата, където се играеха, поне по мое време, САМО дековете, печелещи по турнири.
Мен обаче по ме кефи да са разбрани, честно казано

Това, което много ме радва тук (освен, че хората играят екстендед като бесни заради PTQ), е че нон-стоп си правят некви рандъм декове около рандъм кефещи ги карти, с идеята да се получи нещо ново и работещо. Много е интересно и е силен контраст с бг-метата, където се играеха, поне по мое време, САМО дековете, печелещи по турнири.
Споко Симе и са е така!
Направи си ЕДХ дек,разпитай пичовете там.Нема такъв фън ебаси,тука яко се цъка тва!
ето и малко инфо http://forums.mtgsalvation.com/forumdisplay.php?f=377
Направи си ЕДХ дек,разпитай пичовете там.Нема такъв фън ебаси,тука яко се цъка тва!
ето и малко инфо http://forums.mtgsalvation.com/forumdisplay.php?f=377
Да се похваля, че и аз зацъках нещо - уж за проба само, ама се позарибих и хвърлих бая време тая седмица онлайн. Сглобих някъв нуубски синьо-бял дек с Allies и сега влизам 3-4 пъти на ден да ми пръскат мозъка. Супер гениална им е и играта, и бизнес модела...
)

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...