И песента не е лоша, бтв.
Final Fantasy VII: Advent Children - Мнения
Аерис, не си права изобщо - в тоя клип, който съм пуснал тук, ги има ВСИЧКИ герои от оригиналния ФФ7, а анимацията е точно тази от Адвент Чилдрън. За комп изобщо не вярвам да я пуснат, но като горд притежател на (развален) Плейстейшън 2, това не ме точно тревожи 
And you can't dance with a devil on your back...
Хм, странно, тоя клип аз не съм го гледала в интерес на истината, обаче в този, който си свалих, а именно на Gackt с footage от играта героите от AC липсваха, да не говорим, че анимацията беше сходна на АЧилдренска-та, but not the same ...та от героите, които се мяркаха, като изключим Vincent, познах само Yuffie (поне поразително приличаше на нея)& Lucrecia и имаше някакъв мъж, който явно е ново лице ...останалите само от 1 sek кадър не мога да определя какви са ... 
EDIT:Не, аз тотално се обърках вече, до последно се говореше, че ще е spin-off и ще се върти единствено около миналото на Vincent, без останалите герои ...сега на места чета, че това е продължение и Vincent ще го подкрепят приятелите му от ФФ7

Btw ей-това е мъжът, който зърнах в клипа:
http://www.nlgaming.com/showPic.asp?Sho ... 81/asu.jpg
EDIT:Не, аз тотално се обърках вече, до последно се говореше, че ще е spin-off и ще се върти единствено около миналото на Vincent, без останалите герои ...сега на места чета, че това е продължение и Vincent ще го подкрепят приятелите му от ФФ7
Btw ей-това е мъжът, който зърнах в клипа:
http://www.nlgaming.com/showPic.asp?Sho ... 81/asu.jpg
Абе анимацията си рулз ма музичката една такава малко ми е безлична за Амв, особено кат съм ги гледал изродите във филма със саундтрака отзад.
Тва финала нещо само дет казва на японски
Як лимитбрейк обаче.
Хех са изгледах и intro-то. Мегааа. Уф, ше се копува некой ден PS2 знам си аз.
Тва финала нещо само дет казва на японски
Хех са изгледах и intro-то. Мегааа. Уф, ше се копува некой ден PS2 знам си аз.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- spirit reaver girl
- Scholar
така искам да задам 2 въпроса,които ме измъчват оъ няколко дена.
единият е че как във филма руфъс е жив,а в играта умира?да не би да е оцелял по някаква щастлива случайност?
и втория е какво става с елена?онова момиче къдео се движеше заедно с рено и останалите.във филма нещо нея виждам
единият е че как във филма руфъс е жив,а в играта умира?да не би да е оцелял по някаква щастлива случайност?
и втория е какво става с елена?онова момиче къдео се движеше заедно с рено и останалите.във филма нещо нея виждам
Call of the dragon is the call of the universe,call of the dragon somewhere in your mind...
боже,страхотен филм!направо невероятен.анимацията е без коментар,музиката също.просто прекрасен!в типичният аниме стил беше сюжетът,но ми хареса.
МОРИДИН: МОЛЯ ТЕ ПРЕСТАНИ С ТЕЗИ СПОЙЛЕЩИ КОМЕНТАРИ
- Spoiler: show
МОРИДИН: МОЛЯ ТЕ ПРЕСТАНИ С ТЕЗИ СПОЙЛЕЩИ КОМЕНТАРИ