World of Warcraft

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon Feb 06, 2006 4:11 pm

Ко да те бия, то ти и за бой не ставаш :lol:
Имаше един маге веднъж дато реши да се изгаври с мене. Направи ме на овца отдалече и дотича точно до мене, почна да ми се хили. В тоя момент му резистнах овцата, както ми се хилеше го положих с 3000+ уиндфюри прок и .... после го спитвах и му скачах по трупа.

Колкото до ганкването - еми PvP сървъри. Щом сте си избрали да играете на един - нидейти рива. Аз сега си вдигам хънтърче, мисля се гавря с ниските левели, че алианса на моя сървър нещо много обнагля. Дето си има един лаф: "Бий ги докато са малки, че после стават нагли!" (казано он мъдра крава шаман)

А и PvP-то е половината игра, много пропускате. Таня де, откога я навивам да ходи да мели крави, тя не ще.
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Feb 06, 2006 4:35 pm

абеее, много време трябва да имам за БГ-тата... а аз го нямам... нямам вече и нужния билд, нямам и екипировка за там - зарежи...
но пък тръпката на ПвП-сървъра си я има... едни те гангват, но с другите си гриндиш спокойно в WPL, че и си помагаме :)
мене големите инстанси са ми тръпка и големите босове... искам Нефериан да гътна и да си наравя снимка с него :D искам и Ониксията... ама кога ли...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Invisible Child
E'lir

Post by Invisible Child » Mon Feb 06, 2006 7:55 pm

джийзъс.
I walk through the streets and memorize the city

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Feb 06, 2006 8:06 pm

?? не съм го мяркала на нашия сървър :D

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Feb 07, 2006 10:47 am

Гътнахме Ониксия вчера :lol: :lol: :lol:
Гилдията ни няма още и месец рънене на инстанси, а вече положихме Лейди Ониксия и блъскаме Рагнарос. Той ни блъска де.
Танче махай се от твоята умряла гилдийка, ръководена от твърдоглав( и не знам до колко празноглав) българин. Нямаш бъдеще там!
А и пусна 6 епика гущерчето да е жива и здрава!
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Feb 07, 2006 11:55 am

ЙЕЕЕЕ!!! Да ви е честита Onixya и epix!!! :D
ние до нея скоро няма да стигнем и аз затова не съм стартирала и quest-chain-a за дамата :lol:

а ти да не ми обиждаш гилд-мастъра, ей!! :evil: верно е твърдоглав българин, но си е роден лидер, гада, и има мозък, та дрънка, само дето го тресат разни утопични идеи, дето на Таис хич не са й по вкуса :roll: Таис иска epix, по възможност - веднага! иска Ониксия, Рагнарос и Нефериан в краката си, а тя - на топ-мястото в дмж-метърите - ей, таквиз скромни нещица само иска :roll: :P
Last edited by Tais on Wed Feb 08, 2006 12:35 pm, edited 2 times in total.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Feb 07, 2006 12:07 pm

хиххии,тъй сте вие тежкарите:)
а аз още се боря с тирсифал гладес:((((
Image

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Feb 07, 2006 12:32 pm

е, и ти не си за оплакване - откриваш нови територии, караш си по куестовете и се радваш на lvl-up-ването си :D
аз вече няма територия, която да не съм разкрила по картата и са ми останали големите инстанси да покорявам...

в тази връзка научих, че през пролетта Близард щели да пуснат много голям и тежък инстанс с 18 яки боса в EPL!!
Дзверо, слънце, да си чул повече подробности?

срам ме е да си призная, но още не съм си взела онзи тринкет от куеста в Страт, дето ми вдига дмж +48 срещу Undead-и ( http://www.thottbot.com/?i=51052 ), а май ще ми трябва скоро :D

Koruin
E'lir

Post by Koruin » Wed Feb 08, 2006 4:22 pm

След почти 1 година, в която не съм поствал тук/преглеждах от време на време все пак/, първата тема, на която попадам е WoW отново. А не съм поствал именно заради това.
Хаха - вече отказах WoW-а/то е малко като цигарите/.
Няма лошо, наистина се забавлявах, но Близзард убиха играта. Аз стигнах до BWL. Но след 50 MC, 50 Оny и ZG, това постоянно гриндене на item-i ми писна. А и повечето от хората дето играехме с тях спряха и те.
Хубава е играта, ама се надявам някой ден да пуснат instance с 5 човека и кротко и спокойно да си играеш, когато ти е кеф.
А на вас успех:)

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Fri Feb 10, 2006 4:10 pm

Няма пари за тая игра...Иначе познавам 1 дето си я купи и вече не иска да излиза навън вечер... :roll: :?

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Feb 14, 2006 12:49 pm

трети ден гилдлес... я, кажете как се вдигат skills на fishing над 225?

Koruin, вероятно и този момент идва рано или късно :) но за човек, като мен, дето още не е срещал лейди Ониксия и дето в BWL е влизал само, за да сготви малко фласки, а после - да се остави Нефариан да го убие, просто заради усещането, си е тръпка :)

иначе за инстанс с 5 човека, когато си минал десетки пъти през BWL... не зная... за да усетиш предизвикателството, ще трябва да е доста тежичък инстанс за парти от 5 човека да направят и вероятно ще го сторят.. :) аз го усещам по себе си... онзи ден влезнах в Страт, Барон сайд, за тринкета с +дмж срещу ъндеди с 5 човека парти и ми се стори като разходка в парка... или съм станала много зъл мейдж, или просто съм загубила респекта си към инстанси под 20 човека...

Koruin, а ти на кой сървър и като какъв игра?

Invisible Child
E'lir

Post by Invisible Child » Tue Feb 14, 2006 11:39 pm

Кикаха wrote:Няма пари за тая игра...Иначе познавам 1 дето си я купи и вече не иска да излиза навън вечер... :roll: :?
аз колко такива познавам.

ММОРПГ е зло зло изобретение на цивилизацията.
I walk through the streets and memorize the city

Koruin
E'lir

Post by Koruin » Fri Feb 17, 2006 12:35 pm

Таис wrote: Koruin, а ти на кой сървър и като какъв игра?
Priest - първо на Burning legion и след това на Magtheridon.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Feb 17, 2006 2:33 pm

мдам... много добър избор на клас :) ние за рейдовете винаги бяхме в недостиг на прийстове :)

аз още се чудя какво да правя така без гилдия... дали да ъплайвам за друга или да изчакам да уталожим страстите и урегулираме loot-проблема в АоС... ако с тази моя непримиримост за неща, които считам за неправилни, вече не съм станала персона-нон-грата... :)

поне заразчиствах отдавна зарязани куестове :) имам да ходя в парти 5 човека в Сколо за Krastinov's Bag of Horrors и следващия го куест - Kirtonos the Herald, за да си взема тринкета и да си купя рецептите за Greater Mana Potion и за Transmute: Water to Air... а после - в ЛБРС за рецептата за Greater Fire Resistance Potion, че тези обирници в АН-то й искат 450 голд!!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Feb 20, 2006 10:45 am

обратно в голямата игра :) и то - в същата гилдия :)

след като последния път, когато бях в МС wipe-нахме 4 пъти на Baron Geddon, снощи се изправихме отново пред него с надеждата да го докараме поне до приемливо ниски проценти живот...
обаче каква стана тя - взехме му животеца почти без жертви!!

решихме да си опитаме късмета със следващия бос и проправихме пътя до Shazzrah... каква бе изненадата ни, когато го убихме със само 2 жертви от наша страна - едната, от които бях аз :lol: бяха ме сложили да декърсвам мейн-танка и мейн-хилъра и групите, групите, в които са, и за да държа МТ в рейнджа си за декърсване, трябваше да стоя достатъчно близо до боса... аое-то му ме съсипа, НО друида в групата ни жертва combat rez-a си за мене и преценката му бе правилна :)

след Shazzrah тръгнахме смело и безотговорно към следващия бос - Sulfuron и честно казано, дори не разбрах кога го убихме - толкова беше лесен :D

и сега сме пред Golemagg... ееех, да можех тази вечер да съм в рейда... ама Боби днес бият по същото време Рагнарос и няма да ме бъде :( а пуска най-добрите неща за маге, гада... :cry:

Едит: забравих да се похваля, че този път бях първа по дмж от магетата и то без фласки :P за loot-a - нищо за маге не падна :) само за друиди и един смотан пръстен за кастъри, дето част от магетата го искаха, ама ако имаше ДКП, никога не биха си го жертвали за него, предполагам :lol: