обратно в голямата игра

и то - в същата гилдия
след като последния път, когато бях в МС wipe-нахме 4 пъти на Baron Geddon, снощи се изправихме отново пред него с надеждата да го докараме поне до приемливо ниски проценти живот...
обаче каква стана тя - взехме му животеца почти без жертви!!
решихме да си опитаме късмета със следващия бос и проправихме пътя до Shazzrah... каква бе изненадата ни, когато го убихме със само 2 жертви от наша страна - едната, от които бях аз

бяха ме сложили да декърсвам мейн-танка и мейн-хилъра и групите, групите, в които са, и за да държа МТ в рейнджа си за декърсване, трябваше да стоя достатъчно близо до боса... аое-то му ме съсипа, НО друида в групата ни жертва combat rez-a си за мене и преценката му бе правилна
след Shazzrah тръгнахме смело и безотговорно към следващия бос - Sulfuron и честно казано, дори не разбрах кога го убихме - толкова беше лесен
и сега сме пред Golemagg... ееех, да можех тази вечер да съм в рейда... ама Боби днес бият по същото време Рагнарос и няма да ме бъде

а пуска най-добрите неща за маге, гада...
Едит: забравих да се похваля, че този път бях първа по дмж от магетата и то без фласки

за loot-a - нищо за маге не падна

само за друиди и един смотан пръстен за кастъри, дето част от магетата го искаха, ама ако имаше ДКП, никога не биха си го жертвали за него, предполагам