Demandred wrote:Какво мислите за това? Да предупредя, че това е един от любимите ми епизоди от Хейнския цикъл, така че внимавайте какви ги казвате
Lubimetz 13 wrote:Пресичането или непресичането на пътя зависи от перманентните флуктуации на пилето спрямо бързоразширяващата се вселена или нещо такова
skywalker wrote:i az go vidyah kak presicha
Roland of Gilead wrote:Пресичането на пътя може да събуди най-много грубо безразличие
turin wrote:глупости говориш, пресичането е най-великия момент в историята на човечеството и всички трябва да преклоним глави!
Caliostro wrote:Ха така, кажи му го
Moridin wrote:Ш-ш-шт, тихо там, спазвайте добрия тон, if you understand ME!
Morwen wrote:На мен пресичането на пътя ми хареса, въпреки че пилето пресече малко накриво
Dedo John wrote:Дедо ви се чуди, оти се карате за едно просто пили? Язе имах една кокошчица, ма я сгази валяко, га асфалтираше пътя
Alexis wrote:И на мен пресичането ми хареса, въпреки че пилето го направи по начин, който по-прилягаше на заек
Marfa wrote:аз вчера видях една котка да минава под моста
Clio wrote:Ааа, онази котка ли? Не беше ли куче?
Roland of Gilead wrote:Придържайте се към дискусията, моля :РРР
termit wrote:Не е важно дали пилето е пресякло пътя или не, важното е, че имаше здрав клюн и остри нокти
Ghibli wrote:Попаднах на нещо интересно: "Нам не удивляет то, что какой-то петух перепутал дорогу, гораздо важнее - ета не била дорога, а тропинка". Какво мислите за това?
ако съм пропуснал някой, бързичко да се самодобави, да не го добавя аз

мнения и продължения wanted