The Vampire Chronicles
- armageddon
- Forsaken
Да бе, сега не очаквах да е едно към едно с книгата, но чак пък такива простотии (особено се "изкефих" на брутално малоумната сцена къдете Brat Pitt сече някакъв там дет му бяха разширили ролята до неузнаваемост щото трябваше да има и лош, със брадва. или коса, когато подпали театъра).
Или както вече казах - филма е направен на малоумен екшън вместо на нещо смислено.
Или както вече казах - филма е направен на малоумен екшън вместо на нещо смислено.
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Гадай, ама не си на мноо прав път май ;РRoland wrote:А да гадая ли откъде тая вампирска мания при наличието на тоя аватар? Wink То и при мен оттам тръгна...
Всъщност, точно обратното. Тръгна от както изгледах Интервю с Вампир преди няколко години. След това се запалих по тия истории и след толкова много хвалби по адрес на Вампайър Хънтър-а веднъж след като най-случайно ми беше паднал реших да го изгледам. И зе че ми хареса ;Р Пък като ми хареса изгледах и другия толкова хвален филм- Ghost In The Shell. Ма и той зе, че ми хареса и така се запалих да гледам и аниме :Р
За жалост съм на лимитед и-нет и не мога да тегля сериали, пък никъде не ги записват.
А книгата засега съм я прочел до 30-та страница и общо взето ми харесва. Някак си много просто е написана, обаче пак бива. Ама и по-добре можеше да бъде, наистина имам чувството че може да се отегча до края и да почна да чета през ред ;РР
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Сцената е перфектно вписана в атмосферата на книгата, дори и там да липсва. А екшънът е в същите пропорции, в които е и в романа, с тая разлика, че там има огромни количества плява и изглежда по-малко.armageddon wrote:Да бе, сега не очаквах да е едно към едно с книгата, но чак пък такива простотии (особено се "изкефих" на брутално малоумната сцена къдете Brat Pitt сече някакъв там дет му бяха разширили ролята до неузнаваемост щото трябваше да има и лош, със брадва. или коса, когато подпали театъра).
And you can't dance with a devil on your back...
Сега, не виждам как точно би могла да се филмира книга, в която 60% от страниците са заети с личните размисли на героите (най-често свързани с хомосексуалните им блянове). Филмирали са 40-те процента действие и са го направили чудесно, според мен.
По принцип хич не го обичам Том Круз, но за тая роля не мога да си представя друг просто. Това, разбира се, е въпрос на гледна точка
Мойта е такава.
Също, голямо значение има какво търсиш в този филм
Аз каквото търся - намирам. Смисъл не търся - знам си, че не е много 
По принцип хич не го обичам Том Круз, но за тая роля не мога да си представя друг просто. Това, разбира се, е въпрос на гледна точка

Също, голямо значение има какво търсиш в този филм

- armageddon
- Forsaken
На тая, която у мен изгради, пък пасваше. Айде ся да видим на кой му е по-голям... досегът с истинската атмосфера на книгата. Щом никога не съм възприемал филма и романа като отделни произведения, а като перфектно пасващи си проявления на едно и също, едва ли има какво повече да добавя.
And you can't dance with a devil on your back...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
не е *чак* толкова зле ;Р
аз сега почнах книгата и някъде като стигнах 30-та страница си пуснах и филма. И не ми направи особено голямо впечатление да е зле направен и прязън, въпреки, че още всички деттайли са ми пресни в главата. Хубавото на филма е, че, както спомена Рол, не е чак толкова муден като книгата.
аз сега почнах книгата и някъде като стигнах 30-та страница си пуснах и филма. И не ми направи особено голямо впечатление да е зле направен и прязън, въпреки, че още всички деттайли са ми пресни в главата. Хубавото на филма е, че, както спомена Рол, не е чак толкова муден като книгата.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
- vampire_girl
- Commoner
По темата - книгата "Интервю с вампир" я има на български за 20 лва в Дома на книгата и за 18 - на площад "Славейков".
Освен това наскоро излезе "Пандора" на Ан Райс, от издателство ИнфоДАР. Цената е 11 лева. На мен лично книгата ми хареса, макар и да не е чак като "Интервю с вампир", ама пак си е добре.
ИнфоДАР съвсме скоро ще издадат и "Вампирът Виторио" на Ан Райс, потвърдена информация.
Та това от мен.
Освен това наскоро излезе "Пандора" на Ан Райс, от издателство ИнфоДАР. Цената е 11 лева. На мен лично книгата ми хареса, макар и да не е чак като "Интервю с вампир", ама пак си е добре.

ИнфоДАР съвсме скоро ще издадат и "Вампирът Виторио" на Ан Райс, потвърдена информация.
Та това от мен.

Come out, come out...
- vampire_girl
- Commoner
- vampire_girl
- Commoner