Мога да ти кажа, че Вирус е няколко нива над КЮТЕХА, най-малкото защото ще има 2 (две) истории, свързани с България. Иначе пазара казва кое е добро и кое не. Важното е, че и ти и аз ще си го купим - аз да му се накефя, а ти - за да може да го плюеш:)))armageddon wrote:И мен не ме кефи. Кютех-а поне кефеше с арт на някои места ...
Честно казано изобщо не виждам с какво наличието на две истории, свързани с България, прави списанието по-добро от Кютех. Пък и там имаше една впрочем...darcas wrote:Мога да ти кажа, че Вирус е няколко нива над КЮТЕХА, най-малкото защото ще има 2 (две) истории, свързани с България. Иначе пазара казва кое е добро и кое не. Важното е, че и ти и аз ще си го купим - аз да му се накефя, а ти - за да може да го плюеш:)))armageddon wrote:И мен не ме кефи. Кютех-а поне кефеше с арт на някои места ...
А-а-а, айде старата Дъга да не я обиждаме, моля. За нея са подходящи само думички от рода на: култ, носталгия, детство, спомени... Ако се питате защо новата Дъга се провали мизерно, това може да ви е като жокер.JaimeLannister wrote:На мен ми е грозничко и... странно някак...
Все едно, че гледам някой от некадърните комикси в старата "Дъга".
Поражда някаква носталгия, но не и истински интерес....
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests