Ми не знам, ако аз нарисувам нещо и сума хора ми кажат, че не им харесва, сам ще се замисля дали пък грешката не е в моя телевизор. Особено ако очаквам точно такива хора да ми купуват нарисуваното. But that's just me...darcas wrote:ок, изказахте мнение, но не се аргументирахте. Изказвания от типа "не ме кефи" не са полезни за никого, а са само излишен "флоод" във форума.
А колко ще ни платите да ви измислиме арт, истории и т.н.?darcas wrote:Разбрах, че арта не ви кефи, но кое точно в арта, и защо?
Дайте предложения как да стане по-добро и ще се напънем, обещавам
Нееееееееееееееееееееееееееееееееее...darcas wrote:А ти току-що ме отказа да посещавам сайта ви, като разбрах с к'ви хора си имам работа
странно, и аз то коментар бих направил за показания до момента арт. А дали са много красиви, или не, спайдърмените (за Споун остро смятам, че е), е изцяло без значение, важното е, че децата ги кльопат.SavaTage wrote:Какво, ще ми кажеш, че са много красиви ли? Ако е тъй, значи имаш много извратена представа за красива рисунка..Amos Trask wrote:
А тва за "гротескните спайдър-мени и спаунове" го оставям без коментар, че ми стана смешно.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests