Арт албуми с най-доброто от българските художници

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р

Бихте ли се сдобили с такъв албум?

На всяка цена
6
19%
Ако е евтин (под 5лв.)
7
22%
Ако е достъпен (книжарници, РЕП-ове)
4
13%
Ако наистина е с най-доброто
11
34%
Българите не ме интересуват
3
9%
Само ако е по-скъп от 20лв
1
3%

Total votes: 32

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 20, 2006 5:43 am

Image

Image

В крайна сметка това са кориците. Надявам се, че старите (които имат камео и в тези) няма да ви липсват много.

Ето и едно ревю: http://citadelata.com/info/razni/FantasyArt.htm

Да, знам. :wink: Ще пуснете ли ревю и в следващия Shadowdance? :D Аз съм фен.

Theodelinda
Scholar

Post by Theodelinda » Fri Apr 21, 2006 3:18 pm

На мен много ми харесват картинките! От съвсем непрофесионална и некомпетентна гледна точка, защото не му разбирам много. Обаче са си красиви.
Image

CREDENDO VIDES!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Apr 21, 2006 4:22 pm

Да, някои изглеждат добре, а и така кориците са хубави, харесват ми.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 21, 2006 5:48 pm

Theodelinda wrote:На мен много ми харесват картинките! От съвсем непрофесионална и некомпетентна гледна точка, защото не му разбирам много. Обаче са си красиви.
Е, то на кориците не се вижда много от тях. :wink: Вижте ги целите.

А да са красиви за "непрофесионалистите" е единствената им цел. Но за тая цел трябва художниците, които са ги сътворили да са най-големите професионалисти.

Забелязвам и че албумчето автоматично хваща окото на момичетата, които после не искат да го пуснат. Нещо по принцип невъзможно за комикс-арт.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Fri Apr 21, 2006 6:01 pm

Допада ми, с малкото изключение на прекалено мускулестия тип от "Танц с вятъра", имам органична непоносимост хъм подобна хипертрофия на мускулатурата.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 21, 2006 6:17 pm

Няма да изляза с евтиното оправдание, че това са комикс герои, защото не са. :) Обаче това там е Ерик, едър викинг-ковач, който няма как да не е як - особено на фона на арабеските.

А ако говориш за хашишина с остриетата, предполагам че помпи по цял ден. Знаеш ги какви са фанатици. ;) :lol: "Вината" е на художника.

А и ме караш да се замисля за собствения си външен вид. :neutral: В досегашния ми опит момичетата харесват такава мускулатура...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Apr 21, 2006 6:32 pm

Аз като момиче мога ли да надигна глас, ако и тихичко, да споделя, че мен всъщност дълбоко не ми... :roll: :oops:.

А като за рисуван персонаж може да си изглежда абс. всякак, Алекс е малко повредена покрай висшето, което кара.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Apr 21, 2006 6:37 pm

Всеки харесва хармонично развито тяло, никой не харесва (освен извратеняците културистолюбители) предмишница с размера на бедро, мускулни влакна с разчетеността на макара метални въжета и вени с диаметър на маркуч. Изглежда тъпо.
This is it. Ground zero.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Fri Apr 21, 2006 7:22 pm

Да си призная имах предвид пича в дясно, защото оня в ляво е по-облечен и не дразни естетическите ми разбирания в таква степен.

Иначе и аз като момиче да си призная, че не понасям пренапомпани мъже. Обичам да са стегнати, но десет пъти по-добре да е жилест тип, а не културист. Остава и въпросът, че това е вредно за организма.

Но мацките ми хващат погледа. (тук скромно ще се въздържа от забележки за някои дребни анатомични несъотвествия, защото това е албум с рисунки, а не атлас по анатомия ;)). Оценката ми като цяло е положителна, личи си, че художниците са добри.

Интересно (ще) има ли арт насочен към по-нежната аудитория (там по възможност залагайте на по-малко мускули, като представителка на женската половина от населението го казвам)? Ако те интересува, аз по какво си падам, кажи, че постна картинки ( и дори няма да са яои, поне не много :mrgreen:, обещавам тържествено)
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Apr 22, 2006 7:08 pm

а къде мога да си ги намеря тези из Вн някой знае ли или да си ги поръчвам по меила?
Image

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Apr 22, 2006 7:43 pm

И аз, като, хъм, представител на женското верозиповедание, твърдя, че всъщност хич не харесвам такава мускулатура. Но инак явно тея хора могат да рисуват:-)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Sat Apr 22, 2006 7:46 pm

Last edited by Hijo de la Luna on Thu Mar 22, 2007 9:35 pm, edited 1 time in total.
Gone for good

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 24, 2006 10:49 pm

Alexis wrote:Иначе и аз като момиче да си призная, че не понасям пренапомпани мъже. Обичам да са стегнати, но десет пъти по-добре да е жилест тип, а не културист. Остава и въпросът, че това е вредно за организма.
Вкусовете ни напълно съвпадат. Имах предвид точно жилаво - но и релефно - тяло. "Масата" наистина по-скоро разваля нещата.
Alexis wrote:Интересно (ще) има ли арт насочен към по-нежната аудитория (там по възможност залагайте на по-малко мускули, като представителка на женската половина от населението го казвам)? Ако те интересува, аз по какво си падам, кажи, че постна картинки ( и дори няма да са яои, поне не много :mrgreen:, обещавам тържествено)
Пускай непременно! :mrgreen: Предимно твои. :wink:

herairness, би трябвало навсякъде да го има - по будките и сергиите, където има комикси.

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Tue Apr 25, 2006 12:33 am

Last edited by Hijo de la Luna on Thu Mar 22, 2007 9:35 pm, edited 1 time in total.
Gone for good

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 25, 2006 4:48 am

Ще има други албуми, дай боже! Не е случайна единицата - но не е и задължаваща.

Може би го няма още в "Хеликон". В "Пингвините" би трябвало да го има.

Иначе, ето го онлайн: http://www.artline-comics.com/shop/