Чао...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon May 08, 2006 6:30 pm

tuk vsichko e goliamo.
za sega tova mi e vprecatlenieto ot amerika.
i naistina ne mi dopada mnogo mnogo. inace neshtata mi se narediha sravnitelno dobre i si jivrukam s edin makedonec i s edin bulgarin na kvartirka i si backam i si e iako...
samo ostava da napipam postoianen dostup do internet i niama da imam problemi...
puk mi iskat 30$ za bibliotekata za da vzemam knigi i kato si izceta moite ko li sha pravia...
to v tva selo i bez drugo ne znam de ima knijarnica...
abe nishto, pozdravi ot stranata na maznite hamburgeri i golemite koli s avtomaticno skorosti....
:)
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Jaar
Mistborn

Post by Jaar » Mon May 08, 2006 9:16 pm

Хех, успех ти пожелавам и аз и благодаря за поздравите! :) Дам, всичко е голямо там. С удоволствие бих отишъл пак - на туризъм, но най-много им се иска някоя практика да направя след година-две... Бтв, каква работа си намери?
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Mon May 08, 2006 11:21 pm

Jaime, свиква се. Аз съм в Чикаго от 3 години и мога да ти кажа че и тука всичко е голямо. Балканската "мафия" е на голяма почит. Не знам защо имаш проблеми с библиотеката, обаче. Тук библиотеките са безплатни и със безплатен интернет.
Надявам се нещата да се наредят за тебе.

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Wed May 10, 2006 3:18 pm

Много успехи Jaime, дано всичко да е наред! Дано да бачкаш на яко място и ако ти хареса да останеш колкото мжеш повече ако искаш естествено.
Какво да кажа тука в Англия всичко прилича на село и е тъпо общо взето, да не говорим англичаните кви са тъпи и гадни копелета, пък и на нашето летище е лудница и сезона почва :P Лудница отвсякъде! След някой ден като имам време ще пусна тема да си изплача болежките:-)))

Anyway, greetings from england:-))))
Cheers mate!

И между другото шибаната ми клавиатура може да Logitech и wireless, ама бих убил за клавиятура с бг буквички... :roll:
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Queen_Of_Snow
Merchant

Post by Queen_Of_Snow » Wed May 10, 2006 8:11 pm

йей Ки ще се върне :monkey:
I was looking for the reason
The reason to love you
But there is no such a feeling
A feeling for you

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Thu May 11, 2006 6:02 pm

Здрасти Jaime. :)

Не те ли кефи Америка? Ти къде си? Като поживееш някой и друг месец и поопознаеш хората и свикнеш с нещата, ще ти хареса.

Всичко хубаво и успех. Но да се върнеш все пак. :)
pulled out

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Fri May 12, 2006 5:10 pm

vcera stoia i cakam avtobusa. po edno vree zavalia, ama iak poroi si beshe. niakakva kola spira i edna jena mi dava cadur. az gledam kato tele v jeleznica a tia-"just keep it".
nabutah amerikancite s edin cadur.
shto se otnasia do rabotata az sum mainetance (daje ne sum siguren ce taka se pisheshe). v obshti linii se motkam iz hotela i popraviam, prenasiam, otkacam, zakacam razni neshta.
naprimer onia den ni nakaraha da svalim perdetata, a dnes me nakraha da vliaza v bokluka i da izvadia ne znam si koi nomera shtoto idvali posetiteli a te ne uspeli da slojat novite perdeta....
zatra slojihme starite.
be shou...
a puk az sum v Wildwood NJ i bibliotekata hic ne e bezplatna :)
ne znam dali shte mi haresa mnogo amerika, za momenta ima neshto koito mi dopadat i mnogo koito ne haresvam.
a i adski mnogo neshta ot Bulgaria mi lipsvat.
vse pak sum tuka za malko. ili pone planiram da sum tuk za malko :) puk shte vidim... znae li covek...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Fri May 12, 2006 11:21 pm

уау,ами браво кво друго да кажа:))))а в моито уни библиотеката беше фрии ама с толкоз ужасен нет,че нямаше смисъл просто:(
Image