World of Warcraft

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue May 02, 2006 1:52 pm

уффф, пак ме отпочна с това AV!!! :? ей, лош шаман, бре!! :evil:

ами аз вече се сдобих с пръстенче - онова прекрасното от боса - раптор от ZG ( http://www.thottbot.com/?i=51325 ) и сега ми трябва само онова с + 33 дмж от МС...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue May 02, 2006 10:20 pm

урааа,вече съм със съвсем новичка блоод робе:)а сега тичам да си зема и орба че да им аплюс към шадоу дамаджа:))))
Image

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue May 09, 2006 10:14 am

Шами, кажи нещо повече за реденето на талантите при хънтърите, че един мой мноооооого близък приятел, чието име засега ще пропусна да спомена, си спретна хънтър на Зенедар, а аз не мога да съм хич полезна, защото хал-хабер си нямам от този клас :(

при мен нищо ново - влизам за рейдове основно и лвл-апване на алта... опитахме с PUG да убием уърлд-дракона в Ашинвейл, но бяхме само с един прийст и танка ни умря, съответно - дракона ни уайпна набързо, а в това време една от най-мощните гилдии на сървъра вече беше съмъннала рейда си и го пречукаха пред очите ни, но поне наблюдавахме стратегията на бой :)

Mephistophel
Commoner

Post by Mephistophel » Tue May 09, 2006 10:19 am

На мене Wow ми омръзна бързо. Може би защото не успях да стигна далеч. Но все пак ми омръзна..LineAge 2 е по-весела^^
angels on the sideline again
been so long with patience and reason
angels on the sideline again
wondering when this tug of war will end

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue May 09, 2006 12:12 pm

мдам... не си стигнал далече :wink:

Шами, то голям срам, че забравих... :oops: ама да си честитим празника все пак викам :wink:

та, честит ни День Победы!! :D

Едит: поздрав към теб и всички празнуващи :D

День Победы, как он был от нас далек

День Победы, как он был от нас далек,
Как в костре потухшем таял уголек.
Были версты, обгорелые, в пыли, -
Этот день мы приближали как могли.

Припев:
Этот День Победы
Порохом пропах,
Это праздник
С сединою на висках.
Это радость
Со слезами на глазах.
День Победы!
День Победы!
День Победы!

Дни и ночи у мартеновских печей
Не смыкала наша Родина очей.
Дни и ночи битву трудную вели -

Припев.

Здравствуй, мама, возвратились мы не все...
Босиком бы пробежаться по росе!
Пол-Европы прошагали, полземли, -

Припев.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue May 09, 2006 12:55 pm

/ty

като се прибера у нас ще си я пусна тази песен:-)
Голям ден за една велика нация... nuf said

P.S. За твоя приятел хънтер:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
нека първо почне да развива пет-а. После да премине на стрелбата и след това да доразвие пет-а и стрелбата. Но да развиеш пет-а от самото начало много помага за бързото левелване. като стане 60 лвл вече може да си сменя билд-а както му изнася. Нека стане 60 лвл, тогава пак да писка какъв билд му трябва.
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu May 11, 2006 11:11 am

мдам... снощи Шами ми подари ръзтърсващо преживяване - разходка из Отвъдния свят :)

наложи се да пия питие след това и да благославям многочасовия си Молтън Кор-рън, дето ме държа будна до 2:30, за да мога да спя като пън и да не сънувам кошмари за света на horde!

та...
досега не бях ходила на "гости" на враговете ни, но снощи ми дойде музата - влезнах в сървъра на Шами и си спертнах набързо една Undead, warlock, на име Alaia и натиснах Enter...

не зная какво точно очаквах, но това, дето видях надмина очакванията ми :)

1. изглеждах отвратително! не просто отвратително, а покъртително отблъскващо ОТВРАТИТЕЛНО! :shock: странното е, че бяха турили на ъндед-ката пищен бюст, който вероятно е също разлагащ се, та не бих го препоръчала :twisted:

2. родих се в крипта!! имате ли идея какво е да се РОДИШ в гробница?!?
но... какво бих казала тогава за света отвън :twisted: мрак, смърт и сякаш усещаш вонята на разлагаща се плът... гррррр... огледах се и убих едно зомби - оппа, то ми било куест, дето съм забърсала по пътя, докато чакам Шамила да ме намери :)
ама пък как убиват лоците, не е истина!! (nurf warlocks!!! :evil: )

а Шами май не ме позна веднага... :lol: че кой 1 лвл ще тръгне да ти възклицава на български в уиспър, бре пиле? :lol:
но иначе бе удивително бърз в пристигането си и ме качи на цепелин до Огримар! :D не бях се качвала ни на това возило досега, нито пък съм посещавала Града на градовете на враговете си :D

Шами, беше просто великолепен, слънчице, в грижата си да оцелее моята нисколевълна юбавица до дестинациите, дето ме преведе! :D
/хъг

дори не ме остави за вечеря на онзи зловещ 6 лвл тигър, дето се подмотваше в близост до родното ти село (то пък една вечеря щях да съм му на завалийката - жив да го ожалиш :lol: )
в знак на благодарност, обещавам да не коментирам в този пост как танцува Шамила :lol:

в заключение... мисля, че ме спечелихте за ПвП-то... :twisted:
Бога ми, horde просто трябва да бъдат заличени и забравени!! :twisted: що ли нямах една ядрена бомбичка в джобчето си да я метна в сърцето на столицата ви :twisted:

Шами, herairness, как живеете в този свят???? :shock: просто не мога да ви се начудя!!!

честно казано, като се изключих, имах сладникав вкус в устата си, сякаш наистина бях ъндед... веднага скочих на Зенедар за глътка чист въздух и първото ми нещо бе да се запътя към Стормуинд, да нахраня един приятел уориър-къмандър, за да има сили да бие орда! :twisted: той като разбра отде ида, каза че има идея какво чувствам, защото той имал уориър-horde на друг сървър и сподели, че 30 мин. игра с него го депресира за цял ден :lol:
докато му трейдвах хляба ми метна 3 бутилки от най-силното питие, а аз - на екс и едва се прибрах в Айрънфордж... :P

после влезнах на рейд в МС и като никога съм се радвала на народа от гилдията :) ах, да - сдобих се и с арканистки шоудъри само за 5 ДКП :P

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Thu May 11, 2006 1:14 pm

И дакажеш, и да кажеш как го критнах тоя лош тигър за 1949 дмг ( buff shamans)

И ти показах невероятно романтичната обстановка на едно готино островче, където имаше цяло ЦВЕТЕ!!!! ... и труп на тигър...

Еми кофти е при хордата, няма природни забележителности и красоти при нас, ние сме направени да биеме.

А за това как танцувам НИТО ДУМА! ....че нали знеш как лошо бия...

GZ за шолдерките :wink:

P.S. абе хубав бюст обаждаше.......
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu May 11, 2006 1:38 pm

мдам... не ми напомняй за демиджа си, шаман такъв!!! :evil:
няма ли да направят най-сетне бетълграунди между сървърите, че да ти скоча с Таис и... най-вероятно да погина безславно, но поне с надеждата, че ще те заболи от случаен мой крит :twisted:

а острова, че и селцето, бяха като цветно петно на ужасния ви свят, ама сигурно, защото ми напомняха за любимия ми инстанс - ZG :wink:

следващия път ще трябва да си направим снимка и да я споделим с форума, но се опасявам, че ще им докараме кошмари... :twisted:

Шамииииииии, как може да се впечатлиш от бюста на ъндед, бре!!! :shock: Божкеее, извратена орда! :lol:

за танца... обещанието да не го споделям бе за в предния пост :P ама, когато си и в молтънкорските дрешки да знаеш, че са ти подбрали танца много правилно :twisted:

Едит: а ти защо ми отказа дуел, Шамила? :P

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Thu May 11, 2006 1:59 pm

Не аз съм перверзния ами Близард, че са издокарали женските ъндеди с такъв бюст.

За ПвП между сървърите..... ми ще го има. мене от магета не ме е страх АМА НИКАК. Досадно е когато ме вледенят на място с Фрост Нова и ми избягат :(((. Иначе магетата са ми на 2 секунди ами ми върже...

А това че ме нарече "лилава гад" ще ти го напомня...

И за това че ме базикаш за дрешките също!!! Да не съм им избирал аз дизайна и цветовете!!!! Ако искаш да знаеш алитата бягат от мене щом ме зърнат. Вчера отидох да фармя сатири и един епичен елф хънтер се подвизаваше там, та само щом ме мерна си вхана дръгливата котка под мишница и се изнесоха по терлички. Дори нямаше нужда да се хабя със /shoo , сами си знаят :(((

Лилава гад.....

Не ме интересува кога си обещавала че няма да ми обсъждаш танца. Обещанието си важи.

The Horde Rulz.
Алианса е пълен с уроди джуджета и елфи педали! и гадни гноми!

Едит: Lightning Shield-a на шамана отвръща на всеки дмг който някой му направи ( на шамана) Има 3 заряда, което означава, че отговаря на 3 удара. Всеки мой заряд прави 230 дмг на удрящия. ти имаше 78 живот.
Отвръща и на магически атаки. Абе....шаман!
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu May 11, 2006 2:15 pm

ха!!! ние сме били уродливи!! я си виж света и обитателите му, бре! :lol:

а за Близард, че си правят гаргара с нас е ясно :lol:

никаква Фрост Нова за теб!! само poly, poly, poly... :lol: и Таис ще танцува Макарена край овчицата-шаман :lol:

ами лилава гад си, какво да те правя - нали те инспектнах... неколкократно :P

брех! значи ако бе приел дуела щях да се самоубия, ако те бях докоснала?? :shock: :shock: nurf шаманите!!! само паладини за вас :lol: пък аз си помислих, че 60 лвл-та Шамила се изплаши от 2-ролевълната Алая :lol:

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Thu May 11, 2006 2:38 pm

Хордата е естетична в своята не-човечност. Изпълнена с вътрешна красота, неестествена хармония и излъчване за сила и неумолимост.

Алианса е лигав, с уродливи джуджета, елфи педерасти и гадни гноми!

Хордата излъчва сурова красота!
никаква Фрост Нова за теб!! само poly, poly, poly... и Таис ще танцува Макарена край овчицата-шаман
Ти са diminishing returns да си чувала???? Ще има poly, poly,poly..IMMUNE! опаааааа дръж тоя Chainlightning за 1900 и този шок за 1400( ако критне а аз критвам доста) и това 'удоволствие" само за 2 сек.

Иначе както вече написах в по-ранен пост мене са ме шийпвали и са ми се смяли. Тъп human mage! Стоеше то овцата Шамила и ми се смееше!!! В този момент изкарах резизт на овцата и му се изправих пред очите...със 2000+ Windfury критикал прок на любимия ми The Unstoppable Froce от енчантмънтския ми период. Ухиления успя да се блинкне само и погина от моя шок. Ще ми се хили тоя

И мразя паладини. Най-противния клас и най-досадния от всички. тях не ги закачам, не си заслужава, подминавам ги като пънове каквито са си всъщност.

И айде стига сме спамили, че да не си докараме админска беля на главата.
Last edited by Dzvero on Thu May 11, 2006 2:51 pm, edited 1 time in total.
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu May 11, 2006 2:46 pm

зъл си, шамане! много зъл! :evil:

никаква Макарена за теб! просто ще те убия... ще се науча как, а дотогава ще имам и достатъчно дмж...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu May 11, 2006 3:32 pm

:lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Y3gFKW7KStc

Попаднах на това преди секунди, докато ровех клипчетата из сайта. Хора, надявам се не стигате до такива крайности :D.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Thu May 11, 2006 5:11 pm

Хеххехе.
това не е възможно, режисирано е. Никой не би направил това ако е убил някой друг играч. Виж ако гилдията на му за пръв път е убила Нефариан.....( МНОГО зъл черен дракон, ама МНОГО)....

Както и да е, за себе си мога да гарантирам, че никога не бих реагирал така :lol: най-малкото сега съм под наем в една гарсониера и веднага ще се натреса някъде :lol:
За онова пристрастеното маге не знам....
Не ми се вярва нещо Таис да тича щуро и да пищи от радост защото е убила някой играч 60 лвл....

Виж, ако успее да убие Шамила....... 8-)
Не мое да мъмриш, брат!