мдам... снощи Шами ми подари ръзтърсващо преживяване - разходка из Отвъдния свят
наложи се да пия питие след това и да благославям многочасовия си Молтън Кор-рън, дето ме държа будна до 2:30, за да мога да спя като пън и да не сънувам кошмари за света на horde!
та...
досега не бях ходила на "гости" на враговете ни, но снощи ми дойде музата - влезнах в сървъра на Шами и си спертнах набързо една Undead, warlock, на име Alaia и натиснах Enter...
не зная какво точно очаквах, но това, дето видях надмина очакванията ми
1. изглеждах отвратително! не просто отвратително, а покъртително отблъскващо ОТВРАТИТЕЛНО!

странното е, че бяха турили на ъндед-ката пищен бюст, който вероятно е също разлагащ се, та не бих го препоръчала
2. родих се в крипта!! имате ли идея какво е да се РОДИШ в гробница?!?
но... какво бих казала тогава за света отвън

мрак, смърт и сякаш усещаш вонята на разлагаща се плът... гррррр... огледах се и убих едно зомби - оппа, то ми било куест, дето съм забърсала по пътя, докато чакам Шамила да ме намери
ама пък как убиват лоците, не е истина!! (nurf warlocks!!!

)
а Шами май не ме позна веднага...

че кой 1 лвл ще тръгне да ти възклицава на български в уиспър, бре пиле?
но иначе бе удивително бърз в пристигането си и ме качи на цепелин до Огримар!

не бях се качвала ни на това возило досега, нито пък съм посещавала Града на градовете на враговете си
Шами, беше просто великолепен, слънчице, в грижата си да оцелее моята нисколевълна юбавица до дестинациите, дето ме преведе!
/хъг
дори не ме остави за вечеря на онзи зловещ 6 лвл тигър, дето се подмотваше в близост до родното ти село (то пък една вечеря щях да съм му на завалийката - жив да го ожалиш

)
в знак на благодарност, обещавам да не коментирам в този пост как танцува Шамила
в заключение... мисля, че ме спечелихте за ПвП-то...
Бога ми, horde просто трябва да бъдат заличени и забравени!!

що ли нямах една ядрена бомбичка в джобчето си да я метна в сърцето на столицата ви
Шами, herairness, как живеете в този свят????

просто не мога да ви се начудя!!!
честно казано, като се изключих, имах сладникав вкус в устата си, сякаш наистина бях ъндед... веднага скочих на Зенедар за глътка чист въздух и първото ми нещо бе да се запътя към Стормуинд, да нахраня един приятел уориър-къмандър, за да има сили да бие орда!

той като разбра отде ида, каза че има идея какво чувствам, защото той имал уориър-horde на друг сървър и сподели, че 30 мин. игра с него го депресира за цял ден
докато му трейдвах хляба ми метна 3 бутилки от най-силното питие, а аз - на екс и едва се прибрах в Айрънфордж...
после влезнах на рейд в МС и като никога съм се радвала на народа от гилдията

ах, да - сдобих се и с арканистки шоудъри само за 5 ДКП