Предложение по дизайна
Moderator: Moridin
Предложение по дизайна
Необходимо ли е да я има началната черно-бяла страница? Защото вече ги няма различните резолюции и на мен ми стои излишна, едно цъкане повече. А иначе картинката е хубава, струва си да се запази.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Е, сега пък да не я махнете. Много си е хубава, а и не се досещам да има по-яко интро към сайта, пък и counter-чето се връзва добре с нея. В самият сайт би изглеждало... абе, не на мястото си
Либийци: Кадри и специалисти на световно равнище, много търсени по целия свят и предпочитани пред всички други. Но като патриоти те отказват да се продадат като Марадона, дори за по 1000 долара на час.
Муамар Кадафи
Муамар Кадафи
Картинката си е много хубава и in my humble opinion точно на мястото си
Иначе вярно че като начална страница малко се мотае и заема място, обаче това не може ли да се поправи просто като Списанието или съответно Форума се отвори в същия прозорец, а не както досега в нов

Иначе вярно че като начална страница малко се мотае и заема място, обаче това не може ли да се поправи просто като Списанието или съответно Форума се отвори в същия прозорец, а не както досега в нов

"Във физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Само че преди не се махаше като кликнеш на нея, ами отваря списанието в нов прозорец.
И сега е така де, само че поне форума се отваря във същата страница. А е по-ножна от преди, щотч така направо си влизам във форума, без да чакам други работи да ми се зареждат.
И сега е така де, само че поне форума се отваря във същата страница. А е по-ножна от преди, щотч така направо си влизам във форума, без да чакам други работи да ми се зареждат.
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Знам, ама не се забелязва много, не може ли цифричката на броя да се оцвети по някакъв начин?
И бтв наскоро бях неправилно:) обвинен в спам, та въпросът ми е как така Clio нищо не ми каза, пък иначе всички ми се изредихте да ми се карате:)
И бтв наскоро бях неправилно:) обвинен в спам, та въпросът ми е как така Clio нищо не ми каза, пък иначе всички ми се изредихте да ми се карате:)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
Абе май ше трябва добавим карта на сайта, (а за някой и инструктор /да не казвам бавачка/), а не промени в дизайна. Тва е положението, на заплата повече. Ма не пречи си дуднете тука де. Гиб имаш ми q-to ако толкоз нещо ти нарани окото

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
ми не съм стъпвал тук отдавна, а и кат гледам от днеска е последния пост. ко стаа с броя?
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra