World of Warcraft

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon Jun 19, 2006 11:23 am

Още по-кратко комюнике:

Вчера 8 часа рейд, нонстоп уайпове на К'тун. Докарахме го до 10%.

Днес на обяд си проверих докога ми е платен акаунта. 26 Юли 2006.
Мислих да си купувам нова pre-paid карта за още 2 месеца в обедната почивка. Отказах се, ще си чета Малазана.
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jun 19, 2006 5:38 pm

Damn u, Shamyla! :cry:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Jun 20, 2006 9:23 am

Damn u, Shamyla!
Е дееееее... :?

Вчера импровизирах с нов тип игра на ВоВ. Четях си Малазана ( Таис, не е зле да му хвърлиш един поглед, книгата най-малкото си заслужава) и правех рейдове.

Така или иначе си уайпвахме на К'тун (който също много ми напомня за Малазана, който от дивелъпърите е мислил сюжета за К'тун е копирал яко от историята на Сакатия).

Тая седмица без ЗГ, АК20 и МС, само тъпия К'тун. Изнервям се вече на гилдията. Затова с кеф си четях книгата, докато шаманката ми се влачеше след някой на follow, веднъж дори пропуснах и една битка :lol:

Добре поне, че на претъпите амириканци са им пуснали "extended maitеnance", което може да означава само едно :D :D :D
Шаманския патч 1.11 най-после дойде 8-) 8-)
е, който също така е и за магетата, и те се уредиха покрай шаманите....

И стига с това "damn you", WoW-а не е вечен. Най-малкото поради съвсем елементарния факт, че няма нищо вечно (за което все пак може да се поспори, но да не издребняваме)
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Jun 20, 2006 11:15 pm

и кой говори за вечност, бре? виж, дата имаше... съвсем конкретна и съвсем не във вечността...

та... за стреса дето ми причини и за декърсване (ех, тежък е живота на магьосниците :lol: ), си намисли наказанието сам :twisted:

за Малазан - едва ли... виж, Даная бил попреглеждала в описаната ситуация... макар че при мен едва ли ще се случи - кенсълнаха ни рейда за МС поради липса на достатъчно хора и прийстове :cry:
но все пак... да се влача на фолоу, че и да пропусна битка... имаш късмет, че не съм ти рейд-офицер или поне клас-лидер!! :evil: :twisted:

за пача... всички сме в очакване... да видим каква чудесия ще ни чака утре :) но едно ще имаме със сигурност - голям лаг и преинсталация на аддоните :?

я да изчезвам, че нещо този негативизъм дето ме е подгонил да не стане заразен...

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed Jun 21, 2006 5:12 pm

Дойде! И така дойде, че човек не може да се логне даже :(

Ето напътствия за едим маге :wink:

Няколко билда, които ми допадат на пръв поглед.

http://www.wow-europe.com/en/info/under ... 3102351051

билд-а на Сиси:

http://www.wow-europe.com/en/info/under ... 3101301000

лека преработка ба билда на Сиси с малко промени по мой вкус :
http://www.wow-europe.com/en/info/under ... 3102301000

и накрая билд за Наксрамас :roll: Стига с тия скучни фрост билдове, мини на огън :lol:
http://www.wow-europe.com/en/info/under ... 0000000000

разбира се друго си е да се пробват на практика как действат новите промени. Тогава вече ще може да се каже кой билд е по-добър с по-голяма увереност. Експериментирай :lol: но не много, че трябва пари за тигър да спетяваш :wink:
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sat Jun 24, 2006 6:43 pm

безценен си, Шами! :D
дори не направих промени в билда - знаеш кой от многото :P не се сърди, че мрънках и капризничех толкова, ама то на жена трудно се угажда принципно, а на такава, дето не знае съвсем какво точно иска или иска повече, отколкото е възможно - съвсем :lol: като за мен, Близард трябваше да предвидят поне 66 точки за разпределяне!! :evil:

засега го пробвах само на Ониксия... разлика в дмж особено не усещам, НО ФростБолта ми сякаш лети - като на автоматична стрелба с Калашник съм :P надявам се скоро и при гринд да го изпробвам :D

днес имам ЗГ - ще видим как ще е там... още не мога да се ориентирам в новостите с пача... и най-вече какво точно се иска от мен по куестите с ъндедите... да не говорим, че куест-лога ми е пълен, а новите куести - много, и още не мога да преценя кои от тях да взема... но за това ще мисля, когато наистина имам малко време да поиграя истински... с този темп тигър ще имам за Коледа :cry:

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Jun 24, 2006 8:13 pm

ми то не само той ще куитва май вова,и на нас изглежда няма да ни остане много фрий тайм,че влизаме в активния туристически сезон,пък и май зе да ми омръзва да трепя монстъри за левел ъп:П
Image

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jun 26, 2006 5:45 pm

аааааа, Шами не може да куитва! :evil: няма избор - обещал ми е дуел в междусървърен бетърграунд :lol:

а аз съм нещастна - падна гръм в събота до блока и токовия удар разказа играта на щайгата ни.... :cry:
цялата неделя - без компютър, интернет и Вов... днес Боби я закара на сервиз и като начало са го "зарадвали", че дъното е отишло... не се знае още какви ще са пораженията :? нито се знае кога ще можем да играем... а имам толкова много неща да свърша :cry: и тъкмо се зарадвах, че и време ще имам за тях, защото пласирахме малката мишка за ваканция при баба си на Пловдив :( ама нейсе... нямам късмет...

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jun 27, 2006 12:09 pm

за добро е :) тъкмо ще си починете малко, хехе :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Jun 27, 2006 5:12 pm

Е няма да го спирам съвсем (засега). Но вече влизам само за рейдове.
Напоследък дори успях да прочета 2 книги!!! Небивал успех :lol:

Ситуацията с шаманите стана интересна, де що имах конкуренция се изнесе от гилдията или спряха да играят...

Иначе, съжелявам за компа :(
Много кофти ама с тия бури.... Дано бързо го реанимирате :)
Че то Делвига вече я сънува онази негова брадва, иска помощ човека :wink:
Не мое да мъмриш, брат!

deathwing
Smallfolk

Post by deathwing » Wed Jun 28, 2006 9:46 am

абе хора да има некои от сървъра емерисс

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Jun 28, 2006 6:17 pm

хм... Шами, това "засега" никак не ми харесва :evil:
а и виждаш - хората мислят за нас - работят над междусървърните бетълграунди, че даже и двата ни сървъра са им в програмата :twisted:
скоро ще мога да подпукам Шамила в директен двубой и да я пратя в най-близкото гробище :twisted: :twisted:

иначе - компютъра вече е на линия!! :D
сега чакаме единствено Близард да вдигне сървърите ни и сме обратно в играта :wink:

deathwing, аз лично нямам герой на този сървър, а и не познавам мои приятели да имат там :(

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Thu Jun 29, 2006 10:42 am

It's alive ( компа :D :D )
А честито, не мога да си представя как се живее без компютър.....
И сега ако кажеш, че той се е завърнал по-ъпгрейдван от преди ще е супер.

Вчера видях, че Близзард като никога са си свършили добре (доколко е добре ще се види) работата и са пуснали сървърите двойно по-бързо от обявеното. Толкова им е неприсъщо, че чак е смущаващо.

Сега с крос-сървър батълграундите ще е интересно. Знам за твоите утопични идеи за ми убиеш шамана... наистина не мога да разбера откъде толкова желание да направиш НК от мен :wink:

Сега като вземеш предвид времето което ти имаш за PvP, времето което аз имам за PvP, това че трябва не само по едно и също време свободни от рейдове, но и....!!! да се паднем в един и същ батълграунд....
Голямо натъкмяване ще падне.... най-добре е WSG и после АВ..
Макар, че не знам... я всъщност записвания за всички батълграунди и нонстоп сърфиране между тях. Ама ще трябва да е поне след 02:00, хем да нямаме рейдове, хем народа дето пълни бг-тата да понамалее, та да имаме повече шанс да се паднем в един и същ...дори като се има предвид навалицата от всичките сървъри май и до 05:00 ще трябвада се стои.....
Мъкааааааа....

Дай да се паднем поне веднъж в някое бг, ще те оставя да ми убиеш шамана, че да се нарадваш :wink: :P :lol: и да се успокоиш вече 8-)

За всеки случай, ако реша да окажа съпротива, ето ти линк към билда ми, поразгледай да видиш какво мога да правя:)

http://www.wowhead.com/?talent=GVcuVfMqoZV0xx0x

И ако решиш да ми се смееш на fire totem-ите, те вече получават бонус от + spell dmg ефектите и освен това могат и да критват:)

Относно "засега"-то. В момента си промених стила на игра, логвам се предимно за рейдовете, извън тях почти не играя, наспивам се :shock: , намерих време и за фитнес дори 8-) . Не мисля да спирам, но вече няма да играя по онзи обсебващ начин като го правих цяла година.
Решил съм да продължа да играя до експанжъна. Когато излезе ще решавам какво да правя с ВоВ-а.

deathwing, и аз не познавам никой там.
Darksorrow, Zanedar, Neptulon и Vashj - там имам познати. А Нептулона е смрад отвсякъде. Води се "български" сървър.... аз се разкарах от там завинаги преди около 8 месеца 8-)
Не мое да мъмриш, брат!

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Jun 29, 2006 2:58 pm

да ти е честито!на мен монитора ми почва да сдава багажа и направо не знам ако гръмне кво ще правя:(((че няма пари и за нов:(((
Image

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jun 30, 2006 12:57 am

благодаря, благодаря... да, жив е, и не, идея нямам дали е ъпгрейдван... НО... АЗ НЕ СЪМ ЖИВА!!!! :evil: :evil: :evil:

ПОТРЕСЕНА СЪМ!!

уби ме шаман :x :evil: :x :evil: в сърцето на Айрънфорч!!!!!!
в самата столица на родните съюжнически сили!!!! ШАМАН!!!!

телепортнах се... излезнах от залата на площадчето, водещо към банката и само виждам как ВЕЧЕ съм на половин живот... почти несъзнателно пих хийлинг поушънка, но от средните - такава имах изнесена на десния бар, блинквам и пия уарлокски хийлстоун за още 1200 живот... въпреки това живях не повече от 2 секунди.. успях само да се обърна и да видя, че е шаман, направил се на скелет с онези поушъни за забавление, дето ти казват "дринк ми", както и един втрещен али-хънтър, който просто гледаше стъписан без да помръдне...

не зная как се бе промъкнал... вероятно е избил гардовете, не зная... но направо ми разказа играта за няколко секунди :x едва в гробището осъзнах, че аз в паниката си, дори не се опитах да направя демидж!!! а съм праймъри-демидж-дилърски клас!! :cry:
просто съм потресена и от това, което успя да направи този плейър, и от собствената си неадекватна реакция...

съжалявам, че не съм в състояние да коментирам в момента постовете ви... утре ще пиша пак... сега просто не мога да мисля за друго...