World of Warcraft

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jul 24, 2006 2:38 pm

te v BWL sa dosta bossovete, herairness :wink:

dano kirilizatora raboti, zashtoto niama kirilitza v tozi klub..

inache se ustanovihme v Kiten.. i za poreden put se ubedihme, che ne sme za more bez kompania ili WOW... treti den sme tuk, a veche sme obezumeli ot skuka.. az izpusnah i suma raids na gildiata :cry:
broim dnite veche.. chetvurtuk se pribirame ili nai-kusno - petuk sme v Sofia...

inache za edinstvenata vecher v Plovdiv namerihme v kvartala mi klub s klimatitzi, mnooooogo dobra vruzka i moshtni mashini, na koito sobstvenika na kluba tzukashe WOW s 60 lvl mage s full tier 2 ekipirovka ;) nasladih se s kef na igritzata za chas...
ta ako ne uspeem da se priberem ovreme v Sofia, shte ostanem v Plovdiv za BWL-to na Bobby v chetvurtuk-vecher da poigraem ot kluba :)

az ot skuka tuk se razmislih i reshih malko da si promenia build-a, kato se pribera... mislia da premestia 5-tte tochki ot Shatter-a v Winter's Chill-a.. i bez tova s osnovnia grind prikliuchih... Shamy? komentar?

P.S. Moridine, kirilizatora ne raboti :( ostaviam go taka...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Jul 24, 2006 2:50 pm

ние пък напук си купихме карта,щото и на нас ни се играе повече хехе:)))
а бтв тука http://www.warcraftmovies.comима много готски неща,някои са доста добри даже:)
Image

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon Jul 24, 2006 3:26 pm

:shock:

Уеуеееееее..

Аз за година и три месеца съм спирал ВоВ само за 5 дена около Коледа...
Като знам, че трябва да го спра за цяла седмица другия месец и като гледам как си изкарвате "почивката" на морето... аз не дните ами часовете ще броя :neutral:
Ама чак да се спирате в Пловдив, за да може да се играе в БВЛ... рулирате :wink:

То не че в момента се случва нещо съществено, само уайпове на тъпия К'тун до припадък :cry: Вече сериозно ми писва...

И не си пипай билда, фармене винаги има. Winter'sChill е достатъчно едно маге да го има, това е като Sunder Armor-a на уориърите, когато един го използва и свали армора на моба, всички мелета блъскат по-яко. Така и с чил-а, ако едно маге го има и го слага на моба/боса, това важи за всички фрост магета, загубен талант за теб.

Трябва някой път да поиграеш с шамана, да видиш тогава какво е то наслада. Особено в AV. В момента съм един от 4-рите най-добре облечени елементал шамани на сървъра, а от следващия патч си слагам и спел дмг енчант 8-)
Последното ЗГ поиграх като дмг дилър, размазах се от кеф, само 2 рогета бяха преди мен по дмг и то заради тотемите.
Мейджовете бяха близо, заради АоЕ-тата, а горките уорлоци така ги издухах, че направо беше гавра :lol: :lol: :lol:

И верно, стига с това прахосване на време на морето, има по-дори начини да се оползотвори. Например едно (няколко) Скарлет Монастерита за моя уорлок, че вече му дойде времето, а не ми се занимава с ПъГ.
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Jul 25, 2006 10:54 am

намерих компютър с фонетика... макар хич да не зная къде са тук буквите и ще трябва да ги търся :lol:

малкия днес не е добре и с Боби решихме да пропуснем плажа - и без това ще се върнем все така бели, както и тръгнахме, та не е голяма загуба.. останаха още 2 дена каторга тук и се връщаме в цивилизацията! алилуя! :D

Шами, проблема е, че май никой от магетата ни няма Winter's Chill-a.. масово гадовете минаха на файър или на хибрид от файър/фрост... ще попитам все пак дали някой го има със сигурност... но като гледам, това си е доста голям шанс за крит и не ми се пропуска, ако има възможност да го имам...

ох, нямам търпение да играя вече! Шами, като прочетох, че ти предстои също откъсване за цяла седмица и отсега те заоплаквах :lol: направо ще закопнееш за уайповете на К'Тун :P

хайде, бягам при мишката, че остана сам с баща си, защото в клуба е студено от климатиците... пишете ми, че това е едно от малкото развлечения, които имам тук :cry:

herairness, WOW FTW!!! :D

Едит: Забравих нещо - тези дни съм станала особено кръвожадна и мисля, като се върна да понаправя някой и друг дуел :twisted: може пък ПвП-то да ми хареса :wink:

а СМ съм ти го обещала и ще го направим като се върна... може и Делвига да вземем :wink:

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Jul 25, 2006 12:17 pm

Питах Делвига за СМ, той вика:
"Айде..той е много луутски"

Бързо се ориентира. Е не съвсем, още цикли в Гномето, и той не знае защо. Пълна загуба на време е там.
Иначе покрай СМ, мисля яко да те експлоатирам и да хленча и за едно (няколко) РФД-та, много блага робичка пада там за мен....чудна направо. И двамата с Делвига сме малко ниски левели и можем да ти помагаме само с луутването (това основно), но ти сама ще ги биеш, ние вярваме в теб...и в луута :wink:

Аз запекнах на 30 лвл с лока, нещо взех да се лигавя малко с шамана, влязох в AV, само за кеф за една вечер, вместо да вдигам лока. Но пък много се забавлявах, спечелих си огромната любофф на всички алита там, толкова много ме обичаха и така ми се радваха, че навлизаха по 3-ма, 4-ма сред хордската група само за да се доберат до мен и да ми засвидетелстват уважение.
Едно гномче маге, което "погалих" за над 2600 болт (и се просна като прани гащи) после многократно се опитваше да изрази благодарности по тоя случай. Голям фен ми беше станал, личеше си, че само за мен си мисли. Аз пък му откликвах на това негово внимание и той всеки път се връщаше все по-нахъсан от гробището :lol:
Голяма веселба, уж бях влязал само за половин час да си пробвам новите енчанти, пък останах до края, 3 часа блъскане :)

Иначе не ти трябва Winter's Chill-a, много добро умение ама... НЯКОЙ ДРУГ да го има! Самия факт, че всеки друг мейдж бяга от него и не го слага може да ти подскаже колко е яко. Шатера е много по-добър за теб за индивидуална игра. Т.е. за всякакъв тип игра извън 20+ човека инстанциите. Било то по малките инстанции, някъде за фармене или просто ПвП. Като другите магета са толкова наядени и "елитни" играчи, нека те си го сложат тоя талант (ама аман от тарикати!). И без друго трябва да го има някой от основните магета, дори офицера, които ходят на всичките рейдове на гилдията и в БВЛ и в АК40. Не си пипай билда, особено ако решиш най-накрая да видиш и другата половина от играта - ПвП-то. То за година и половина почти ВоВ, крайно време е да поиграеш и ПвП. Макар че за там има по-добри билдове с файър от твоя, но то за маге не толкова билда, колкото начина на игра е важно. И с фрост билд може да си много лоша. И то предимно срещу мелета.

Билда ти е достатъчно ПвЕ ориентиран, няма смисъл да го правиш на максималното, и без друго не играеш постоянно в рейдове заради споделения акаунт, така че си го запази какъвто си е.
При мен не минава рейд без някой да захленчи за Мана Тайд тотем. Да не мислиш, че се трогвам?!
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Aug 01, 2006 10:27 pm

мдам... Делвига е светнат вече :wink:

аз само да си кажа, че днес поиграх с алта си... вече почти не ми трябват пари, а след злополучното сутрешно парти в Страт Скарлет, което отново така и не приключи, реших да поиграя с Амели...

влезнах с нея и се озадачих - та аз съм я била зарязала само на 18 лвл... а имах смътен спомен, че е 19 лвл... сраааам, срам!
да не говорим колко зле развит скининг и майнинг имаше... гледам куестите - само огнено червени, а жълтите - от Дедмайнс... но не посмях да скоча в инстанса... та аз бях забравила талантите й, бял забравила как се играе с нея... :oops:

и така, в пристъп на вина, тръгнах просто да изтребвам вълци и прасета, които да скинвам из Уестфол и западен Дъскууд... после минах на паяци.. използвах това, че е отпочинала и реших да вдигна лвл от експириънс за претрепаните животинки...

така станах 19 лвл... взех куести от Дъскууд и докато ги изпълнявах, стигнах набелязания 20 лвл... свикнах да я управлявам, а вече и убивам по два моба едновременно, които са с по 2 лвл над мен... наредих си и един бар за инстанси - само за хийлване и вече съм готова за Дедмайнс :)
Илийката изяви желание да дойде с мен там - с Ения, която също е 20 лвл :D

Шами, ти би ли ни партнирал? :wink:

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed Aug 02, 2006 10:33 am

Шадоу е нали??? Трябва да е шадоу и тогава ще минаваш през мобовете като шаман през маге :lol: :wink:

И не ти трябва майнинг. Махай го веднага, само скининг и хербализъм. Това е истината. Такива безумни пари се правят..... Аз до 34 лвл само мобове гриндя за експ и така между другото без изобщо да си го поставям за цел събрах 60 голд. Скининг и Хернализъм :shock:

Иначе и инстанси не ти трябват. Инстансите преди да станеш около 36 лвл са загуба на време, първия инстанс дето си заслужава е Скарлет Манастира. Единствената идея е да правиш по-малките инстанции е да си вземеш всичките куети за там и някой 60 лвл (най-добре маге) да ти го мине за 30 мин. Само веднъж да си изпълниш куестите. Ако ходиш с парти там експирианса е много по-малко за времето похабено за инстанса отколкото ако си гриндиш мобове сама. А итемчетата са слаби, не си заслужават, защото вдигаш левели много бързо и те остаряват буквално за ден два игра. Аз с последните си 3 героя не съм влизал в инстанс преди СМ.

Но за идеята и веселбата ще дойда естествено, само да успеем да се организираме, че от 2 месеца вече се каним :o

П.С. Скининг + Хербализъм и шадоу билд! :wink:
Не мое да мъмриш, брат!

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Aug 02, 2006 11:07 am

PvP хаха, елате ми повече от Алианса в БГ, трепя ги като комбайн. Вчера застрелях едно маге, после един хънтър и накрая пречуках роуг, малко преди да ми свърши маната. Хем не съм туинкер. Най-забавно беше като с един хънтър от наште претичахме цялото поле носейки али-флага, беше като американски футбол, алианса тича и налита, идат като овце, бегат като.. овце :D Нещастното маге ме шийпва, ама не знае че съм дал 1,5 г за тринкет анти-шийп, та като го шибнах в отговор чак се просълзи от умиление и се тръшна на земята да реве :D

Тука сте специалисти та да ви питам - хубав билд за Холи прийст? Не ща да съм шедоу, искам да си лекувам. И още нещо - как да си направя репутация екзалтед в ТБ? Искам кодо, кодо, кодо :) Епично разбира се :mrgreen: Само овчи кожи ли да нося или има и по-бърз начин? Щот съм трол де

П.С. Дзверо, много ти е хубав аватара, кефи, поздравления :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Aug 03, 2006 11:03 am

Вече са известни батълграунд-групите
https://forums-en.wow-europe.com/thread ... post228429
Някои групи са си тежички пусто, ние се паднахме в една група със Зенедар, така че с удоволствие ще почупя малко елфи и гномове. :D Пък може и някое хюман маге да го отнесе, кой знае :mrgreen:
Agamaggan
Aggramar
Al'Akir
Arathor
Aszune
Azjol-Nerub
Bladefist
Bloodhoof
Bloodscalp
Burning Blade
Doomhammer
Draenor
Dragonblight
Emerald Dream
Sunstrider
Warsong
Zenedar

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Fri Aug 04, 2006 1:26 am

Еееехххх....
Разминах се с Таис :neutral: Не сме в една БГ група :wink:

Сега ще трябва да погледна какви са тия сървъри с които сме в група. Много ми се искаше да съм в една група с Магтерион, където е най-силната гилдия в Европа - Нихилум. Хордска естествено. Алиансите в тая група да му мислят.

Ама пък взех, че се паднах в една група с шефката ми, която играе али, гномче маге та дано я мерна някъде :twisted:

А вие както сте се паднали в една група с Ал'Акир... Там каква хордска гилдия има... Малко по-назад са от Нихилум.

Като стана дума за гилдии - най-силната хордска гилдия на нашия сървър се разпада :( Близзард докато се усетят да уравновесят фракциите на хората им се отщя да играят хорди. Докато в 40 човека рейд 4 паладина могат да вършат работата за която на хордите им трябват 16 шамана такова ще е положението - хордата се срива на всички сървъри, изключенията се броят на пръсти и това са отделни хордски гилдии на някой и друг сървър само.

Светльо, не те знам докъде си си екипирал героя, в каква гилдия си, докъде ръните и тн. За "хубав" холи билд.. ето

http://www.wowhead.com/?talent=bxMGsmVqobxtbbb

Това е максималното ПвП което може да се изкара от един холи билд.
За прийст много трудно се намират дрехи за ПвП. Ама много. Още повече че трябва да ги измъкваш от хищните ръце на магета и локове, които си мислят, че са създадени с божественото право само те да могат да получават тия айтъми. Най-достъпното - ПвП сет-а. После е сбиртак от айтъмчета от МС, ЗГ, БВЛ. И най-накрая сета от АК40. Ненормален е за прийст който иска да прави дмг, само епик ПвП сета май е по-добър, но не съм сравнявал статистиките за прийст.

А репутация към ТБ е най-лесно. Или AV където си трупаш малко реп и рангове, или връщане като ненормален на рунклот или трявба да направиш един чейн куест в Ун'горо и накрая да получиш за награда една тобра , която я ползваш на 10 мин със пръст от Ун'горо и по тоя начин си вдигаш репутацията. Но конете на ъндедите са най-готини. Това вече си е гъзария да го имаш :wink:
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Aug 04, 2006 11:33 am

мдам... жалко наистина... тъкмо точих зъбки да нюкна един шаман от Darksorrow :twisted:
е, ще я видим ордата от другите сървъри :) ние както сме събрали де що има гранд и фийлд-маршали на Зенедар в гилдията ни, вероятно народа го сърбят ръчичките вече да сеят ордски кости по бойните полета :wink: а и гилд-мастъра ни е време да си припомни как се лийдва ПвП-тийм, че да не забравя старите времена :P

Шами, не си мисли, че разпадането на гилдиите е заради дисбаланс на класовете в рейдовете само... това няма как да обясни същия проблем и в силните гилдии на Алайънса, нали? а проблема и при нас си стои още... да не говорим за тежкия летен период, през който минаваме в момента... едва фармим БВЛ, камо ли да мислим за прогрес в АК 40... но за фън май тази седмица ще пробваме Naxx :D
аз вече се attune-nah към новия инстанс и съм готова за нови приключения там 8-)

Светльо, добре дошъл на нашата Вов-седянка тук :D
кажи повече за себе си... вече разбрахме, че си орда 60 лвл прийст, ама нито ника, нито расата, нито гилдията, нито сървъра ти научих :(

нали трябва да те разпозная, докато те запращам в гробището :P
шегувам се, разбира се, да не съм луда да се закачам с шадоу-прийст :lol: то този клас са го направили по-безобразно-невъзможен за убиване и от шаманите! :evil:

Едит: Шами, гледам, че сте в една ПвП-група с Neptulon, а на Сиса масата приятели играят там :D можете да се разберете в някакъв смисъл да се срещнете на бойното поле :wink: той каза, че до 3-4 дни ще се върне от морето, така че се разберете :wink:

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Fri Aug 04, 2006 12:16 pm

Шадоу прийста е голяма сила. Но е най-труден за обличане.

Иначе не ми говори за Нептулон. Там играх преди и зарязах и герой и алианс. Това по-гадно, злобно, завистливо и противно племе от българите няма. Има чисто български гилдии там - ОТВРАТ. Освен ако не са единични бройки с българи в една гилдия НЕ МОЖЕ да се играе.
Много се радвам, че сме в една група с Нептулон. Дано успея скоро да си вдигна хънтъра, че да ходя после само с шамана по БГ-тата.

И хордските гилдии се разпадат и заеради дисбаланса. Има си постоянно текучество на членове, на хората им писва и спират да играят. Лятото важи и за двете фракции. НО при хордата гилдиите са разпадат много повече. На никой не му е кеф да се блъска с много повече зор за едно и също нещо, което алианса си го минава без проблеми. От известно време има текучество на играчи от хорда към алианс. За какво да се блъскаш много като може да ти е лесно?
Не мое да мъмриш, брат!

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Aug 07, 2006 12:11 pm

Ехеее... 60-ти лвл, колко хляб/бой требе да изям за да стана 60-тка :( Аз съм Малечко-Палечко още, 25-ти, шегувах си се тука :D Иначе билда нещо съм го омазал, сложих отначало 4 точки на Шедоу, после ми хрумна че искам да съм Холи и сега товаря там всичко налично. Нищо де, като ударя заветната 60-тка ще го оправям колкото мога.
Иначе за дънджъните не сте прави - това жена дето не е раждала и прийст дето не е ходил в дънджън - огън да ги гори :D Точно в дънжън се учиш да си добър прийст, то аутдор ПвЕ е лесно да биеш мобове, ама като ти се падне някое дебалансирано парти си е истинско предизвикателство да ги докараш живи до края. Ма аз съм си дънджън-маниак :D RFC го правих 10 пъти (първият пък бях едва 10-ти лвл :shock: ) WC - 4 пъти, наскоро и два пъти BDF (това да се моташ из Ашенвил си е фън, скачахме като мишки из храстите като се зададе някой на кон :? , ама веднъж като откриеш флайт до Зора странд вече е човешко, тоест тролско :mrgreen: )
Пък и благодарение на куестите се нагрухах с две от най-яките оръжия (синички, ох на бате демиджа)
стаф:
http://www.thottbot.com/?i=2803

уонд -
http://www.thottbot.com/?i=2321 - има 29 шадоу DPS, +5 шадоу резистанс, направо мачкам мобове с него

Гилдията ми се казва Hellfire Killers - от тия нещастните, дето най-високия лвл е някоя 30-ка, ама да има нещо, преди три дена влязох там, вече ме направиха Легионер (това предполагам означава "старо куче"), може би защотот участвах дейно във "войната" :) :)
А "войната" се случи така - вървя си аз към Тарен Мил в Хилфбранд Хилс и гледам някой вика в общия канал "елате на помощ в Тарен Мил, алианс има". Рекох си, че що пък не, и се завтекох. Прийст още нямаше там, та ми се зарадваха всички - и наши и алианса, направо скачаха на дузини :) Отначало бяха 5-6 от едните и другите, много търчане по полето, малко схватки, локален конфликт един вид. Обаче се разчу и само след половин час.... нашия рейд беше 20 човека, имаше поне още 20 извън рейда, отсреща още толкова алианс... Млатене, млатене... Предимно 35-45 лвл, имаше и 2-3 60 лвл, отначало ни бяха натиснали, ама като се прегрупирахме и гледай какво става - навряхме ги в Саутшор. То битката се развиваше по един и същи сценарий няколко пъти - изтрепем ги, после налегнем гардовете (мале как биеха тия, няколко пъти ме пращаха в гробището, само да ме нацелят веднъж), тамън оправим гардовете и Алианса се ресуректнат, прегрупират и ни изтласкат оттатък хълма, ама толкова им стигат силите. После пак ги наврем в града, трепем гардовете... безкраен цикъл :D Веднъж някой удари грифоните по погрешка (някое маге май беше), малеее, като се разскачаха тия пилета, направо ни разхвърляха, не бях виждал преди грифон да се бие :shock:
Е, моето участие беше предимно скромно - тоя лекувам, оня диспелвам, ама беше забавно :D Лошото че видео-картата ми е слаба и ме лагваше като все едно комикс гледах :?

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Aug 08, 2006 9:04 am

а то тва нищо не е,пробвай да видиш как се играе на хп лаптоп с гфорсе мх 4-ка и тогава ми говори за комикси:(((ама за сега тук по-добро нещо няма да има така че стискам зъби и се боря с лошите.а да се похваля вчера заместих приятеля ми в батълграунда на арати басин и въпреки че бая ме побиха все пак и аз убих 2-ма 3-ма и хордата спечели урааа:)първо пвп все пак:)))
Image

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Tue Aug 08, 2006 11:03 am

Еха, честито ПвП! Усети ли тръпката, а? :D Да размажеш някоя самодоволна елфическа мутра :wink: Или пък да нариташ някое от ония дегенератчета гномите :D При нас обаче ПвП много зле на ниските нива, вчера чаках един час за Уорсонг, веднъж влязох, набихме ги за 6 минути по часовник и това беше. За Арати Басин пък да не говорим - въобще не може да се събере група :cry:
Иначе наскоро разбрах какво е това ПвП сървър - взеха да правя куести из Ашенвил. Имаше един мръсник роуг 45 лвл, дето киснеше пред Сплинтертрий (нашата база) там и когато си подам носа навън ме претрепва, не само мен де, всеки. Накрая дори се стелтна, влезе в базата и ме преби там :cry: После си вървя по пътя и изведнъж изскача едно хюман маге на кон, скача от коня, аз най-миролюбиво присядам на пътя, тя ме шийпва и тръгва да каства някаква магия. Аз веднага анти-шийп тринкета, фиървам я и хуквам да бягам... Е, спипа ме, нали беше с кон, ама поне се наврях при наши гардове, та малко видя зор докато ни пребие :roll:
Иначе пада и смях де. Правя там един ескор куест - трябва да се нападне един елфически пост, ама не знаех че след като изтрепеш всички гардове там (между другото елфическите сентинели мрат по много забавен начин, тръшкат се със странично салто, трепал съм ги само заради представлението :mrgreen: ), идват още 4. Та набраха ми се 4 на гърба, аз фиървам двама и бягам, те ме налагат, страхотия. Измъкнах се с 10% живот и 0 мана, а отвън ме чака... 29 лвл прийст елф (аз бях 23 тогава). Преби ме естествено. Като се ресъректнах, пак ме погна. Това прийст да гони някой да убива е комедия. А прийст да гони друг прийст е холивудска комедия :lol: Дори си викна едно приятелче роуг 29 лвл да му помага, ама оня беше твърде глупав и не се стелтна овреме, та го видях и си плюх на петите. :)
Ама не съм толкова зъл в ПвП, вчера примерно спипах един хънтър на мойто ниво, нямаше къде да бяга, щях да го изям с парцалите, ама си викам, що да го тормозя човека и го оставих :) Помахахме си един на друг приятелски и се разделихме. Може пък и той да си е мислил, че ми прощава :lol: Ей така се развиват двустранни приятелски отношения :lol: :lol: