World of Warcraft

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Aug 08, 2006 6:07 pm

хахаххахаххааа... Светльо, доста ме позабавлява с постовете си :)
иначе си прав за това, че прийста става прийст едва в парти и по инстансите :) аз нали си имам моята Амели, дето вече е 20 лвл, ама тя милата, като я управлява мейдж, все го удря на демидж и забравя да хийлва :lol: сега съм обещала, че когато влезна да правя Дедмайнс, непременно и ще хийлвам или поне ще гледам аз да оцелея последна, че да ги резоректвам :lol:

най-смешното е, че напоследък забелязвам, че рядко ме гангват представители на ордата - 60 лвл... колегиално си разменяме по един wave и всеки си гринди спокойно... сигурно епично облечен мейдж им се струва голям залък за преглъщане... ако знаеха какъв съм PvP-noob, вероятно по друг начин щяха да ме посрещат :lol:

най-смешно ми стана онзи ден, когато аз препусках на тигъра си из Un'Goro и един шаман 50 лвл се опита да ме гангне!! дори не спрях да го убия... тотално го пренебрегнах и се закатерих към кратера :) не зная какви ги вършеше, но дори не успя да ме свали от тигъра :mrgreen:
та мисълта ми е, че по-ниските лвл наглеят... или може би съм попадала на пацифистично настроени 60-тки, като мен, или просто на стари плейъри, дето си чешат ПвП-крастата по бетълграундите, а по нивите - предпочитат да правят пари, пък било то и барабар с противниковата фракция :D

да се похваля - мен ме направиха Мембър в гилдията вече и съм пълноправен горд член на Braveheart :D

днес ни предстои wipefest в Naxx, ама да видим дали аз или Боби ще ходи там :wink: ако съм аз, ще ви запозная с новата инстанция цветно :P
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Aug 08, 2006 6:50 pm

вярно си е:)вчера ако не беше една 60лвл хуман рог да ни помгне докато фармеше за люспи посмъртно нямаше да направим в бадландс куеста с двата дракона:)така че не всички алита са лоши,но ниските лвли определено са нагло племе
Image

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed Aug 09, 2006 1:37 am

Прави сте!

Не всички алита са лоши, добрите алита са тези, които чакат да се реснат на гробището :mrgreen:

Еххх, Саутшор... какви емоции имаше там навремето преди идиотите от Близзард да пуснат DK-тата..(dishonorable kills). Те тогава беше истинска играта с рейдове навсякъде, дори по столиците. Няма го това сега. Но Саутшор някак си оцеля, както и Кръстовищата в Баренс. Там винаги някой си се млати с някой си. Може и ти да се помлатиш или да го отнесеш без да искаш.

И за връзката между дрехите и ганкването добре сте се ориентирали :) Като се понавлечеш с епици и ганкерите намаляват. Разминавал съм се миролюбиво с шамана с някое али, ден по-късно гадината вземе та ми ганкне хънтърчето, горкото, което си е умряло от скръб и скапани дрешки. По-късно случайно пак се засечем с гадината, когато съм с шамана, онова се прави на ударено хич не помисля да ганква... само дето аз съм го запомнил :twisted:
Абе формулата е: колкото повече епици, толкова по-малко ганкери.
На никой не му се занимава с епичен играч, дори да може да го бие, защото после постоянно трябва да се озърта през рамо и да е нащрек, а не да си гринди. И аз с голямо прискърбие доста често оставям гадовете да се изнесат поживо поздраво, само и само да не ми увиснат после на главата...

А колко мразя Силитус..... Само да стана екзалтет и да си направя куестите, после отивам там и ще избивам всички наред :twisted:

Абе вие ниските левели не си знаете интереса...
Какви батълграунди преди 51 лвл (AV) и 60 за останалите???
Загуба на време. На ниски левели хонора дето хващате е пъти по-малко от това, което ще хващате на 60 лвл. АВ по принцип преди 60 лвл няма. Или ако има е веднъж на високосна. WSG си струва ама на 38-39 лвл и то само до френдли, за да си вземеш тринкета от там и то само за кастъри. Тринкета е много добър. Най-вече за прийст и уорлок.

И, Светльо, зарязвай всякакви холи простотии. Не ти трябват! :shock:
Ама ХИЧ. Когато се уредиш с гилдия за Molten Bore, тогава холи. Ама билда е друг. Само за хийл. Тоя дето аз ти го дадох е за Холи ПвП.. :? Ама си мислех, че си 60-тка вече. От 10 лвл до 60 има само един билд:
http://www.wowhead.com/?talent=rx0GsZbZxMGpctRt

Това е билда. С него се левелва като луд (от прийстовска гледна точка). Билд за ПвП, за гриндене и въобще за соло игра. А играта през повечето време ти е соло. И с тоя билд ще може да хийлваш почти толкова добре, колкото с холи мизерията. Ще загубиш малко откъм хийлинг, но ще спечелиш много за соло игра. Холи билд сега не ти трябва. Нито имаш многото спирит, нито ефектите на хийлинг, нито мана регенерацията нито.. абе нищо нямаш. Холи билда се усеща, когато се облечеш с хубави дрешки, ПОНЕ с 0.5 сет-а. А и няма да имаш нужда от него преди МС. Стани си шадоумаг и в инстанси си хийлвай, това, че си шадоу няма да ти пречи. Да не говорим как ще ти се отрази на ПвП-то :))))
Не мое да мъмриш, брат!

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Aug 09, 2006 11:25 am

Дзверо, чакай, чакай, тука нещо спрях да те разбирам :? Що да не си знам интереса? Ми мене ПвП ме кефи, знам че малко получавам като точки на ниските нива, ама аз играя за кеф, не за ранг :) Що да чакам чак 60-то ниво (дето пък всички ще са нагрухани с епици и пак ще ме бият като куче), правя си по някоя Уорсонг за разтоварване, то ранга си се качва от само себе си, примерно тринкета вече съм си го купил, смятам и сержантската наметка да си я взема (ама тя май от 30 лвл нагоре вървеше). Не забравяй, че ми е първи герой това и играя за удоволствие, а не да кача възможно най-бързо ниво :)
Хм, за билда - то че съм го оплескал, оплескал съм го :? Ама що да ми помага по-бързо да качвам левели примерно ако ми се намали куул-дауна на майнд бласт, аз и без туй го каствам само веднъж, после се забавлям я с уонд я със стаф :D

Ей вчера влязох за пръв път в Арати Басин, хванах я накрая и бях третия прийст в групата... чак нямаше кого да хийлвам :mrgreen: Алианса естествено загуби позорно. После един бърз Уорсонг, горкия алианс изкара 3 туинкера, ама пак не ги спаси това :) 3:0 за нас. На това му викам аз удоволствие :D

После си вървя из Баренс и насреща ми двама хюман роуг, единия веднага се стелтна, а другия - 14 лвл. Махам аз приятелски - що да го бия тоя нещастник - а той почна да ме псува... Класическа засада явно, другия е висок лвл и чака само да ми се вдигне ПвП флага и да ме пречука. Тоз малкия продължи да ме обижда, пък накрая си викам - ами що пък не? Фраснах го с каквото можах, дойде другия и ме награби, ама беше достатъчно глупав да ме остави да им пусна фиър 8-) Малкият лвл се затича ама точно към ония 21 лвл светкомятащи гущери, дето се мотат из Баренс и мятат светкавици. Големият лвл се върна бърже и ме преби, ама и малкия се спомина. killed by mob, 10% durability loss, хаха :D Както се казва, дори и последен да се смееш, прийстът пак може да ти се надсмее :mrgreen:
Бизнесът обаче на нашия сървър много зле, ей. Всички се извъдиха скинари и билкари, цените са направо смешни. Аз затова скининга го зарязах, държа си на билкарството, за лични облаги. Имам един алт дето е енчантер и алхимик, аз самия съм шивач (Храбият шивач, хаха 8-) ), та въртим старата далавера - аз шия зелени предмети, той дисенчантва и продава. Като да си изкараме хляба стига засега. Ама и много енчантери се навъдиха пусто, взеха да заливат пазара с евтини есенции :? Пък в АХ от 10 зелени предмета един успявам да продам, никой не купува, всички бедни като мишки, всички продават :cry: То и аз верно досега екипировка не съм купувал, събирам си оттук оттам, предмно дънджъни де :)

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Fri Aug 11, 2006 10:51 am

И така последните новости: :D
Огримар - Хоноред (веднага се усети разликата в цените 8-))
Уорсонг - Френдли
ТБ - Френдли :cry: (до средата съм го докарал едва). Това с репутацията към ТБ ще е трудна работа, предадох вече 60 овчи кожи, а те само 150 реп ми дадоха :shock: Ще трябва май да се преквалифицирам в овчар :cry: Сега съм си подредил няколко "кравешки" куеста, ама и те дават по 100-150 репутация. Трябваше още от малък да заживея при таурените, ама то в обор живее ли се :?

Затова пък от Уорсонг си взех още едно тринкетче, някаква руна на не знам какво си беше, да има така синички неща по мене :lol: Купих си и заветната сержантска наметка (+66 армор, не е като сега с моите +20), само чакам да стана 30-ти лвл и гордо да я наметна 8-) Вече имам сержантски нашивки, та може да ми викате на галено Серж :wink: От гилдията ме направиха Центурион (това май нещо като офицер :shock: ) след като чукнах заветните 800 ХК (бая елфически майки съм разплакал, ама какво да се прави). Дори получих покана да се присъединя към "Гангстаз Туинкс" - местната туинкерска гилдия, забелязали са ми добрите прояви по бойните полета :wink: Обаче отказах, но все пак влязох в един от отборите им. Не всички са туинкери, ама тия момци знаят как се играе - бием Алианса за 10-12 минути. Както си трябва - с отбор защита и нападение, забавно е да гледаш горките али-та как се щурат безмопощни напред-назад.

СФК беше поредния дънджън, абсолютна загуба на време, нищо интересно не падна, ама да го видя какво представлява. А с толкоз некадърно парти никога не съм играл, май само уориъра знаеше какво прави. Шаманът пулваше мобове и това тотеми не използваше хич, маге-то сякаш не беше чувало за полиморф, а псето на хънтъра тичаше безконтролно напред-назад. Самият хънтър пък като го нападнат, бягаше възможно най-далеч, а там понеже са стаи, нито мога да го хийлвам, нито уориъра може да му дръпне мобовете от гърба. Трагедия с една дума, още не мога да повярвам че го минахме без уайп. Отгоре на всичко не ме чакаха да си допълвам маната и все на половин скала търчах след тях, скоро водицата ми свърши и въпреки че се тръшках, никой не ми продаде от неговата :shock: А накрая като пребихме боса, просто ме зарязаха сам да се оправям, аз обърках пътя, налетях на два елитни моба и се започна едно подскачане насам-натам... Измъкнах се жив де, ама тия съм ги запомнил и определено няма да играя втори път с тях :?

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Aug 12, 2006 7:12 am

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Sat Aug 12, 2006 12:12 pm

Еми вярно си е...Който е играл WoW повече 2 дни се пристрастява...Интересното е,че аз не успях,въпреки че не съм сигурен дали съм искал.При условие,че нямам свестен нет и възможност да плащам маса пари за месечни такси май ми се отщява да играя. :)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Aug 12, 2006 6:32 pm

Хехе, аз пък въобще не се занимавам с онлайн геймене. Игрите са достатъчно пристрастяващи и без него.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon Aug 14, 2006 8:32 am

Виж са, Светльо.

Това за кулдауна на Майнд Бласта е последното от шадоубилда дето си заслужава да се спомене.
Съвсем друга е идеята не шадоу билдчето :wink:
Там е Mind Flay. Ще се Флюбиш в тази магийка. взима се само от шадоу дървото - луда е. А рогетата на какво ги прави не е истина. Съща така и сайлънса. Само от шадоу спек. Както и лудото умение vampiric embrace. Като го понаядеш те лекува за 30% от шадоу дмг-то дето си вкарал. И то не само теб ами цялото парти. Да не забравяме и Shadow Weaving. допълнителен 15% шадоу дмг, ако си с уорлок в парти тоя ще те боготвори :wink: :lol:
И черешката - шадоу форм-а. Всичко накуп - +40% повече шадоу дмг, 30% от дмг лекува цялото парти + сайлънс и майнд флей. Този билд е луд както за ПвП. така и за гриндене. не си хабиш маната за да правиш дмг и после и да се лекуваш. Правиш само дмг и покрай това се лекуваш.
Станеш ли 60-тка и като се набуташ в читава гилдия ще трявба да минеш на холи/дисц билд. Няма да све отървеш от него. А дотогава се порадвай на шадоу билда, развий го целия виж на какво е способен. Нали каза, че искаш да видиш повече от играта? Ами действай тогава направи си шадоу билд дето ти го показах по-горе сега. Защото после ще си холи.

А за репутацията към кравите - не я мъчи сега. стани първо около 50 лвл. Отиди в Ун'горо. Там се вдига кравешка репутация.
И ми хареса това "дънджъна - загуба на време". Повечето (почти всички) инстанси с pick up party са загуба на време. понякога до 2 часа мотане само докато се събере заветната бройка и се замъкнат всички в инстанса. После в сами инстанс почва един излиза АФК за незна си какво после друг, почва едно чакане. Понякога някой идиот си излиза АФК без дори да му хрумне гениалната идеа да предупреди останалите, че го няма за няколко минути. А останалите естествено си пулват - уайп - идиота се появява и почва да търси обяснение защо бил мъртъв и как така сме уайпнали и да мрънка, че той бил АФК ФФС. Айде тичане обратно. Ако сме навлезли по-навътре в инстанса в началото вече има отново родени мобове. Давай бой отначало. Таман стигнем докъдето сме били и някой от партито каже, че това нещо отнело повече време отколкото предполагал и трябвало да бяга - айде чао. Почва едно търсене на нов играч. монава бая време докато намерим и той се домъкне. Почваме отначало и втори вземе да каже, че му било време да напуска и айде отново 4-ма...

Абе не ти трябват НИКАКВИ инстанси. Стани 36-8 лвл и отивай само в Scarlet Monastery и то само 2 крила - Библиотеката и Църквата. Има и трето - Армори ама там ИЗОБЩО нямаш работа. Всякакви уориъри, шамани, хънтъри ще рият да ходите там. Винаги отказвай или поставяй условие след 2-те крила, които ти трябват. Ти си прийст научи се да изнудваш и да поставяш условия. Освен СМ на тези левели ти трявба и Razofren Downs. Това са. Първите ти инстанси, които си заслужава да направиш.
Преди да отидеш в някой инстанс ВИНАГИ проверявай в thottbot какъв е дропа там. За да знаеш какво ти трябва. И когато се събира партито още преди да се присъединиш си обявявай какво ти трябва. Просто казваш - пичове аз идвам за този и този предмет. Никакво ролване за него, падне ли го ВЗИАМА, иначе нямам работа там.
Ето това е изнудването :) Но хийлърите, особено прийстовете могат да си го позволят. Много търсени, никога не достигат, повечето партита ще се съгласят. Единствените недоволни ще бъдат магетата и локовете, ама да не те бърка. Инстанси се правят перфектно и без маге и лок. Сега може да ти звучи малко гадно и може би крайно, но не е така. Стани по-голям лвл. направи някой противен инстанс 20-тина пъти и в един момент толкова ще ти писне и дойде до гуша, че когато ти предложат пак да идеш там, вече от само себе си ще дойде това " идвам само при условие, че ако падне този предмет (за който си ходил 20 пъти вече) аз го ВЗИМАМ". Когато почвах да правя големите инстанси и бях станал 6-штка наскоро с първия си герой, отидох в Стратхолм с един паладин, който каза, че това му е 48-ти Страт за панталоните... Направо ми приседна и си казах, че аз толкова няма да се блъскам в никакъв случай! Панталоните пак не паднаха. И си се облякох от ПвП. В момента Близзард толкова подобриха синия ПвП сет, че той стана по-добър от Молтън Кор-ския. Стани 60-тка, шадоу билд, направи няколко инстанса за каквото даде ролл-а и се бухай в якото ПвП за рангове. И докато си правиш ПвП си търси свястна гилдия.
Не мое да мъмриш, брат!

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed Aug 16, 2006 1:03 pm

При мен се заформи един сапунен сериал.
Разпадна се най-голямата хордска гилдия на сървъра, след като се отвориха междусървърните трансфери. И за да не остане и мойта гилдия по-назад, взе че и тя се разпадна. С което на нашия сървър остана само една единствена силна хордска гилдия, която прави нещо по-читаво и то изцяло финландска...да ти *** и сървъра, с кой акъл се набутах там :(

Част от играчите, които останаха от първата по сила гилдия (бившата първа) си направили нова гилдияйка <Last Hope> ( imba име) :wink: ) и поканили де що има синички нуубчета да се присъединят към тях за бройка. Да ама после и мойта гилдия се разпадна и по-голямата част от играчите се набутахме в Последна Надежда. Нали бях казал, че името е имба? :P
Вчера се присъединих и като погледнах бройката на шаманите ( оървото нещо, което направих) и ми приседна - 13 шамана :shock: 13!!!!
Пък и бяхме 73-ма играчи в гилдията... прекалено много. И така за да направим сефтето се бутнахме първо в МС. Направо го изринахме, въпреки облечените в сини итемчета туристи. Рагнарос от първия път. После само за да видим дали имаме шанс в БВЛ и там отидохме - Рейзъргор и Ваел от вторите опити :roll:
Мда, добро начало.
И после стана още по-добре, ГМ-то кикна 11 кибика от гилда. С което шаманите станаха "само" 12 :cry:
Но има време, беше съобщено, че целта е да се изгради малка хард кор ( туй само за мен) ПвЕ гилдия и неподходящите играчи ще бъдат махнати.
Днес нова седмица (в WoW седмицата почва от Сряда за Европа и от Вторник за Северна Америка) и имаме БВЛ. Да видим ще го бъде ли или няма да го бъде!

С хънтера станах 10-ти ранк, вече имам първия ПвП сет, мачкам 8-)
Най-вече магета :twisted:
Не мое да мъмриш, брат!

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Thu Aug 17, 2006 12:45 pm

Дзверо, ти както винаги си неумолимо прав, подкован с епично желязна логика и неоспорими аргументи :) Това за билда го казах, сега съм малко фалирал, ама ще гледам от "контрабанда на пуканки" да направя малко голд и си обръщам билда. Иначе аз в дънджъни ходя, щото повечето куести са ми противни, пък само гриндене на мобове още повече. В дънждъна си качвам (макар и бавно) лвл, падат и парички, пък е екшън и ми харесва. А СФК беше глупаво, щото преди това бях правил БФД, БФД го харесвам, паднаха хубави неща от него :) Иначе РФК отдавна съм го заплюл, само да стана 30-ти лвл. Аз си водя теоретична подготовка преди дънджън, чета карти, проверявам куести, айтемчета, всичко, да няма изненади :) А за гриндене само на мобове имам едно любимо място в Ашенвейл (близо е до входа на Уорсонг) - елементалите 28-30 лвл, понеже рест бонуса ми е висок, като обиколя два пъти езерото и ей ти половин левл. А понякога пада и по някой елф за разнообразие :mrgreen: Последния път един елф уориър го отнесе, криеше се зад едно дърво да ме ганква... дори не успя да ме одраска със своя дълъг, дълъг меч :mrgreen: Хареса ми как подгъна колене след последния Майнд Бласт, ама после не щя да се ресъректне, ами си избяга в гробището. После засякох и две елфридки, ама нисък левел, сърце не ми даваше да тупам таквиз хубави девойчета. Едното беше прийстеса, дори се опита некъв шадоу да ми хвърля, ама се отказа бързо-бързо :) Разделихме се приятелски де :)
Моят отбор за Уорсонг последните два дни не се мярка онлайн и трябва да играя с аматьори, трагедия :? Пак печелим, ама вчера се надянахме на Али туинкер тийм, всичките 29 лвл, два паладина... загубихме 2:3, кажи речи играхме 4 човека, останалите от Ордата не знам какво правеха там въобще :? Както и да е, ще качвам в 30-39 групата, пък там ще си търся отбор.
Икономическите новини - нашата гилдия реши да прави банка и тръгна да събира зелени предмети, че да ги дисенчантва и да продава есенции (точно далаверата дето аз я въртя). Видях че продават евтино есенциите и им ги изкупих (с алта си де :) ) а после ги продадох на двойна цена 8-) Така хем гилдията доволна, хем аз доволен :wink:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Aug 18, 2006 5:55 pm

ееех, добре сте си вие, момчета.. не е като да си нямате забавления :wink:

а при мен... уайп-фест... с тези нови играчи и то все ПвП-маршалски светила уориъри и хилъри, все едно се учим на А и Б как да убием Ваел... :cry:
мъкаааааааа... как се ненаучиха на тийм-уърк за 2 дена опити на един и същи бос, не ми е ясно...

както и да е - снощи все пак го гътнахме милото драконче, а аз бях за първи търн (вече имаме магета колкото за 3 рейда и се налага да се въртим) и като излезнах от рейда, бях изцедена като лимон... не мога да мисля как са приключили рейд-лидера и играчите, дето изкараха фул-рън снощи...

днес ще има или БВЛ - да убием последните 3 боса барабар с Нефи, или МС, и за пръв път се моля да е БВЛ, че да играе Боби... говорят в гилдията, че щели да взимат пак нови играчи и дано да са рогета, че да поемат малко от отговорността да се прави дмж...

иначе продадох Крол Блейда, дето случайно ми падна, макар и евтинко... и вече имам 780 голд... така че на този етап пари имам и ще ги прахосвам за енчанти... мисля сега като ми направят от гилдията ониксия-бека да му сложа +15 файър резистънс... вярно, че иска цели 3 нексус кристала, 8 лардж брилиант шарда и 4 файър есенции, но си заслужава - така само от бека ще имам +30 файър резистънс...

тези дни мисля да се поразхода из крайбрежието на Азшара.. Сиса разправя, че след някой от пачовете били направили да се появяват рибни локвички, както при неделния рибен контест, където падали Стоунскейл на килограм, та ще ходя да проверя това и да наловя за фласкове на танковете ни в гилдията...

като придобивки - най-сетне се сдобих с пръстена от МС за +33дмж, но ми трябват още толкова много неща, че по-добре да не ги мисля...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Aug 19, 2006 7:26 am

е,вие какво се оплаквате?какво да кажа аз,като трябва да избивам мечки до умопобъркване,за да стана неутрална с тимбермауските мечки та да стигна до уинтърспринг?просто в влудяващо,не е честно убита мечка да дава само по 5 репутация:(
Image

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon Aug 21, 2006 11:03 am

е,вие какво се оплаквате?какво да кажа аз,като трябва да избивам мечки до умопобъркване,за да стана неутрална с тимбермауските мечки та да стигна до уинтърспринг?просто в влудяващо,не е честно убита мечка да дава само по 5 репутация
Хахахахааха....... :lol:
Слушай сега как става за 10 мин и не ти трябва ТОЛКОВА похабено време с мечетата :P Освен ако не искаш да ставаш енчантър (не си струва).

Слагаш си соулстоун, Войд гадинка и се затичваш през тунела. Жертваш си гадинката, за да ти даде балонче и продължаваш докъдето стигнеш. Може и АоЕ фиър да удариш. После като те убият се ресваш със соулстоунчето и пак тичане докъдето стигнеш. Ако пак те убият тичкаш като духче, ресваш се отново, тичкаш и тн. Научи една от най-важните тактики в WoW - corpse run!!!!
Като си излезеш в Уинтър, отиди до Евърлуук и си вземи летището, повече няма да ти се налага да тичаш през мечетата. В Уинтър има много куести към мечетата, там ще си качиш репутацията да не те бият после.

Я гледай ти, Крол Блейд й паднал, за 3 седмици от дългове изскочи на 780г плюс и мрънкаш за цената на 3 нексус кристала..... Ей ма наглост де :wink:

Това с риболова не мога да го разбера, при толкова много неща, оито имам да правя точно пък да седна и няколко часа поред да се взирам с една плувка....за мен от риболова няма по-голяма загуба на време...от уоркрафтска гледна точка, самия WoW си е достатъчна загуба на време.
И наистина крайно време е да погледнеш на себе си с повече самочувствие в играта. Това, че не си се окичила с епици като коледна елхичка (боклуците от МС отдавна не минават за епици, повечето от тях поне) и нямаш висок ПвП ранк не означава, че трябва да примигваш с възхита към тези ПвП "светила".
Високите рангове играчи са си направо нубове. Тотални. Имат бегла представа за инстанси. Високите си ПвП рангове са изкарали единствено с много всободно време и циклене в БГ-тата.
ПвП системата на Близард е пълна трагедия. Уменията на играчите не оказват почти никакво влияние. Единствения фактор е свободното време. Ако някои от тях имат все пак и умения, това само леко забързва процеса, но той по същество си е само кибичене.
За тийм-уърк не са и чували. Единствените зачатъци на тийм-уърк при ПвП кибиците са когато се съберат 3-ма Фийлд Маршала, 4-ма Маршала и ощя някакъв пълнеж от 10 , 11 ранк и да ходят да мачкат хордските пик-ъп групи. То така са им изфармени и последните 3, 4 ранга. Само в примейди с други високи рангове, за да са сигурни, че ще бият обикновените отбори отсреща.
Доста често разликата между ПвП кибиците и хората станали 60 лвл преди 2-3 седмици и понаправили Сколо, Страт, УБРС по няколко пъти е само в епичните дрехи и евентуално оръжия на "маршалите". Като опит, умения и тийм плей са си лика прилика. Нуубове!

Светльо, ако вече си френдли към ВСГ-то и си имаш тринкета, не се занимавай повече там или в каквото и да е ПвП преди 51 лвл и да се набуташ в AV. И не се прави на циция, минавай на шадоу билд, просто ще се преродиш с него.

А мойта милата гилдийка, дето е на една седмица вече изрина целия БВЛ, ЗГ, АК20, и АК40 до Хухуран включително, днес ще бъхтим Близнаците Императори или те нас. Както дойде.
Не мое да мъмриш, брат!

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Aug 21, 2006 5:05 pm

А бе легнала ми е на сърцето една сеньор-сержантска джувка за чело, затуй се мотам из ПвП. Ама на 30-39 лвл група се събира веднъж на високосна :? Пък и сега не си струва, още съм 32 лвл и ме гърчат здраво. Само веднъж набарах един друг 32-ри, че носеше и флага, та си поиграх с майнд контрол :mrgreen:
Искам обаче от магетата да се оплача - много нагли брей! Бях още 28 лвл и излизам от Сплинтертрий (в Ашенвейл) да си правя куести а срещу мене тича един 25 лвл уориър сякаш дяволът го гони по петите. Продължавам аз и що да видя - не било дявол, а хюман маге 28 лвл. Махам приятелски, той притича към мен (викам си, ей сега ще седнем да запалим по цигара), обаче гледам че почнаха да му синеят ръчичките. Дигам щита и го почнах с цялата "кил-моб" серия. Сети се по едно време да бяга... що все късно се сещат, не знам :mrgreen: После пък в Уорсонг краднах флага, а едно маге го пази. И като ме погна - фрост, аз диспел, то фрост, аз диспел, реню да се самолекувам и щит. По едно време ми писна от магето и почнах да му мятам ДОТ-ове, докато стигнем нашата база и вече пририта :twisted: Една игра по-късно пак същото маге и пак същата ситуация - тъпо и упорито ме гонеше, ама аз се смилих над него, доубих го с майнд бласт вместо да го гледам как го мъчат ДОТ-овете :mrgreen:
Репутация направих Хоноред в Даркспеар Тролс (мойто велико племе ) :lol: и Френдли в Ъндерсити, все още упорствам да правя "кравешки " куести, решил съм поне до Хоноред да се добутам преди да почна да нося пръст като фадрома :roll:
А инае РФК-то не ми се опря, даже хич :) Първата група с която бях, като я видях и ми се доплака - уориър, два друида и хънтър :roll: Изрично ги предупредих, че три танка аз няма да лекувам, единият друид да става и той лечител, ама все едно на стената говорех. Два уайпа за 15 минути. После единият друид реши да се разкара и о чудо! Успяхме да пребием всичко без проблеми, и то само 4 човека. Та качеството не винаги зависи от количеството май :roll: Втората група беше още по-луда: бяхме два прийста, един шаман, един уориър и един уарлок. Шаманът смяташе уориъра за идиот (и няколко пъти му го каза) и гледаше самият той да танква, другият прийст беше такъв майстор че се налагаше на моменти аз да го лекувам... само лока знаеше какво прави май. За малко да уайпнем при прилепчетата (щото прийста си умираше да праска фиър само някой прилеп да го приближи), та накрая се млатехме сигурно с 8 наведнъж, ама успяхме да се измъкнем живи :) Третият път вече беше кеф - още в началото останахме 4-ма щото единият се отказа, обаче танкът страшно добър - крава уориър :lol: - един роуг и един хънтър. Направо мачкахме като валяк, докато не стигнахме до последния бос когато танкът се чарджна и... прескочи боса и падна в дупката зад него, пълна с мобове :lol: :lol: Лекувах хем него, хем другите двама дето геройски се пребориха с боса, ама маната ми свърши и мобовете в дупката ни видяха сметката. После ги оправихме де, не беше проблем :) Дори пак си поиграх с майнд контрол, забава е голяма, нямам търпение да го изпробвам и върху някой елф :wink:
После опитахме и едно Гноме, ама групата беше от някакви глупави туинкерчета роуг с уж много голям ДПС... е с него си останаха, още на 5-тата минута се изпокараха за една енчантер-формула, а на 10-тата вече бяхме всички мъртви. Нищо де и без туй нямах теоретическа подготовка за тоя инстанс, ще попрочета, по-хубава група ще си избера :)
А си мисля напоследък, че цивилизацията свършва там, където свършват инсталациите на ВоВ. Не мога да повярвам, че ми се налагаше да обикалям няколко компютърни клуба (централни, големи, геймърски дори си написали в заглавието) и да не мога да намеря къде да играя :shock: На едно място ми предложиха Уоркрафт 3 (било същото като ВоВ според патката-администратор :shock: :shock: :shock: ), на друго си предплатих 4 часа само за да разбера че те имат версия 1.0.8 и някакъв пиратски сървър :shock: :shock: Трагедия, ей, така да се гаврят с хората, дето ги тресе вече абстиненцията, щото не са проверявали от един ден какво ново в АХ :lol: :lol:

Като стана дума за имена на гилдии - на нашия сървър най-силната ордска гилдия се нарича "Ласт Уайп" 8-) Явно Ордата си падат малко фаталисти :wink: