Death Note
- Borizmeiko
- Misting
Е съмъри за тия дет са чели мангата не е нужно освен:
- ще е на две части игралния.
- излязъл е първия (10 юни) който обхваща историята от 1-38 глава (което е шантаво щот 38 е наникъде) значи ше си смучат от пръстите доста. От трейлъра поне впечатленията са доста тегави.
- през октомври 2006 излиза и втория 39 до 60-та глава. По горе съм дал в имдб линковете за двата.
Ако някой го мерне където и да е да метне линка
- ще е на две части игралния.
- излязъл е първия (10 юни) който обхваща историята от 1-38 глава (което е шантаво щот 38 е наникъде) значи ше си смучат от пръстите доста. От трейлъра поне впечатленията са доста тегави.
- през октомври 2006 излиза и втория 39 до 60-та глава. По горе съм дал в имдб линковете за двата.
Ако някой го мерне където и да е да метне линка

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Borizmeiko
- Misting
- herairness
- Jaghut Tyrant
Aко можеш да сваляш от IRC пробвай http://gotlurk.net/, има до 108 глава.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- herairness
- Jaghut Tyrant
Що озвучава, филма е игрален? или и аниме ше праат?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
За анимето става думаXellos wrote:Що озвучава, филма е игрален? или и аниме ше праат?

Last edited by Darkling on Sun Dec 17, 2006 11:41 am, edited 1 time in total.
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Аааа, е нема лошо тва поне обещаващо звучи, че филма никъф го нема още и той.
Събната??Аз RAW не съм виждал ощеElayne wrote:Баси, то ще излезе втората част докато първата се появи събната в И-нет.

Last edited by Darkling on Sun Dec 17, 2006 11:42 am, edited 1 time in total.
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
мани, нема я още 

Е, събната, щото RAW на повечето дълбоко не ни върши работаDarkling wrote:Събната??Аз RAW не съм виждал ощеElayne wrote:Баси, то ще излезе втората част докато първата се появи събната в И-нет.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around