World of Warcraft

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Aug 23, 2006 3:11 pm

Чувате ли? Барабаните... Барабаните на войната :D Новият пач го слагат сега, така че дръж се Зенедар, идем от село... тоест от Блейдфист, да ви счупим нослетата в Уорсонг :lol: :lol:
Иначе след известен размисъл реших да си направя главния герой енчантер, от билкарство никаква далавера, по един час ходя да обикалям за билки, а те се продават за два-три сребърника в АХ. Пък нямам време да лвл-апвам алта си, дето е принципно енчантър, по-добре на главния да трупам всичко. Така че вчера се намесих здраво на пазара и изкупих всички евтини зелени айтемчета от АХ. Верно че се набутах да купя 20 уонда (дето не ставали за дисенчант), ама после ги продадох на търговците без загуба (е то и печалба нямаше :) ) Другото дето съм го намислил е да се преместя в ТБ, да, мирише на тор, ама ми е по-близко до Десолас и Нийдлес, където се подвизавам напоследък. Пък и градът е по-компактен, само търчиш нагоре надолу по една стълба, вместо да въртиш километри из крайните квартали на Огримар. Пък и наоколо пълно с добродушни крави, които замислено се чешат по задниците :lol: :lol: А бе няма какво да се лъжем, ТБ е красиво - зеленинка има, нещо взе да ми омръзва тая безкрайна пустиня, само прах и хищни хиени :? Усещам, че все ме влече към Ашенвейл, ама там пусто елфите са твърде много въпреки опитите ми да им намаля популацията :lol: :lol: :lol:
Вчера за пръв път ганкнах - един паладин го отнесе. Почувствах се за 2 секунди (докато ми се кастваше ХолиФайър :lol: ) като долен мръсник, ама пък в крайна сметка Алианса е крайно време да се отучи да се разхожда в Баренс като че ли им е бащиния, така де, може да е грозна пустиня, ама ми е роден дом :roll:
Ама много ме радва тоя МайндКонтрол, тая магия сигурно са ни я дали, щото си нямаме дълги, дълги мечове с които да си играем :wink: Вчера влизам в една пещера и гледам два кентавъра пазят там един сандък дето на мене ми трябва. Ама кентаври та дрънкат - яки мускули, големи чукове в ръце, а пред тях - за по фешън - нахвърляни трупове на играчи. Само дето нямаха тениски с надпис "Прийсткилър" тия двамата. Ми пипнах го единия с МайндКонтрол и ги гледах как една минута се налагат един друг с чуковете, после като затичаха към мене само с поглед ги доубих 8-) След туй само обикалях и се чудех на кого да я приложа таз магийка, дори си правех облози кой от двамата бойци ще победи - тоз дето аз го контролирам или другия. Ама по-често губех облога :( А бе забава :)

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed Aug 23, 2006 5:17 pm

Ко се радваш, бе :shock:

Да ти се не видят и междусървърните бетълграунди - това 'наийш колко лаг ще е?!?!?! Не ми се мисли направо. Лаг, лаг и за капак още лаг.
Дано поне намалят примейдите, че ми писна от тия педераски предварително окомплектовани групички от баш "главорези" (пълни нуубове поотделно) дето се правят на мъже само срещу рандъм събрани противникови отбори.

Прецакваш се с енчантинга. АМА МНОГО. А хербализма е най-доходоносната професия! Естествено, че първите билки ще струват сребро. Ти какво очакваш? :lol:
Но после да видиш един стак билки за по 16 голд, че и повече...а?!?!?!
Ама ти си знаеш, като искаш да си блъскаш главата с енчантинг - давай. Но поне го прави за пари и само дисенчантвай. И изкарвай пари от тази професия като продаваш чардове и есенции, не си я вдигай, това е най-скъпата професия да вдигане. И все пак съвета ми е да минеш на Хербализъм/Скининг ако искаш да усетиш яката пачка.

А за Майнд Контрола..... ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ...
Само чакай да наближиш 60 лвл. Отиваш в Бек Рок Маунтин. Това е централния вход към инстансите BRD, MC, LBRS, UBRS. Там постоянно бъка от народ и жертви. та там има едно езеро от лава. Контролваш гадинката :lol: :lol: :lol: и хайдеее скок в лавата :))))) Да види той после поправка и как не може да се ресне в лавата, ами се ресва по-близо до изхода и пак умира и така. Или няколко пъти умира и всеки път 10% поправка или умира веднъж 10% и се ресва от гробището - 25% в добавка :)))) Ако не си там, пробвай да ги контролнеш и после удавиш някъде. Потопи ги под вода, това също им носи -10% поправки хехехех

А паладин като го контролнеш го накарай да те бъфне и после му пусни балона :)))))

КЕК

Уфф, днес ще респеквам на ресто :( :( :( ГОЛЯМА МЪКА. Няма да мога повече да правя луд дмг, ама се налага, правя си аз едни тъкни сметки.
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Aug 23, 2006 6:17 pm

малееееееее, безобразници кръвожадни! ей, те това е то - пример за орда! само търсят да си намерят причина да гангват без грам съвест, пък ако не намерят - здраве да е - умряло али да има с прецакана екипировка! :evil:

мдам... днес нов пач и никакви сървъри :(
а ни е обявен фул рън на БВЛ... :cry: ще го пропуснем май за радост на ПвП-играчите ни, дето плахо са подметнали във форума, "ама не може ли ПвП-рейд да направим послучай пача"...

да се похваля - убихме и принцесата в АК 40 снощи :) не че е голяма работа, но за нас е прогрес, а в тези смутни за гилдиите времена, това е нещо, което се цени високо...
имахме и проблем с мейн танка на гилдията, с който офицерите ни, Бог да ги поживи, се справиха блестящо, като резнаха показно главата на незаменимия плейър, който изнагля дотолкова, че си позволи да напсува в рейд-чата толкова толерантния ни иначе гилд-мастър!

лично за мен новините - ходих да поуайпвам в Naxx :D хареса ми :D
иначе все така съм с куция късмет за каската от Ониксия и гащите/чокъра от Раги :(

НО затова пък си имам ранк 11 на Фростболта и пръстена с +33 дмж от МС! :) така че ми остава просто да бъда малко по-търпелива за ъпгрейд и в моята екипировка :D

Светльо, голяма грешка е това да зарежеш билкарството - вервай ми - билкарска с 300 скилс ти го казва :wink:

Шами, стига се глези, ами респектвай щом се налага! като искаш да си шаман - ще лавираш, а и всичко е само въпрос на едно пренареждане на точките и няколко десетки голд...

herairness, ама ти за няколкостотин мечки ли плачеш, че да стигнеш до Френдли? :) имаш ли идея колко популации от тях съм затрила, за да се фръцкам със сегашния преполовен от Ревърд към то Екзалтед бар? :P но ако си тейлър ти трябва повече от френдли репутация даже...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Aug 24, 2006 7:42 am

eeeeeeeeee,всички си бяхме прецакани вчера,та чак до 11 вечерта.и като тръгнеш да влизаш,опааа 1600 човека опашка тук,1800 там,малейййй:(и като пуснаха сървърите ела да видиш к'во чудо в АБ 60 човека отбор,а пък за УГ изобщо да не споменавам.
иначе дзверото е прав-знаеш ли за къв лаг става на въпрос,направо трябва някоя зверска машина(не кат моята де),че да се оправят нещата.а бтв дзверо,вчера си минах през мечките на оранжево унфриендли и пак ни една не ми скочи:)))
а светльо не си прав за хербализма и алхимията хич - по-горните поушъни и билки се продават като топъл хляб,вече имам направено над 50г за два дни продаване:))))
Image

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Aug 24, 2006 8:08 am

добре сте си вие - с лаг, с опашки, ама у дома, а Таис броди из Екзекутос, и Дарксороу, из форума на гилдията и страницата на Близард, а Зенедар - все е down :cry: :cry: :cry:
ей, го на - и сутринта пробвам и пак го няма :cry:

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Aug 24, 2006 11:29 am

executus-welcome,my dear:))))
Image

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Aug 24, 2006 5:46 pm

ама аз на Екзекутус имам само 6 лвл прийст Danaia и още броди им мините на Еувин форест :wink:
няколко мои приятели се пренесоха там след една от първите миграции :) и ходя да си ги видя от време на време :)
преди малко ми казаха, че Зенедар преди час са го вдигнали, но лага бил 3500!!! как ще се прави тази вечер БВЛ, идея нямам, но сега бягам, че ме чака изтощителен фитнес :P

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Tue Aug 29, 2006 6:12 pm

Сигурно ще прозвучи адски нелогично, неадекватно ама... Lineage 2 е истината :lol:

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed Aug 30, 2006 9:13 am

Прав си!
Хем е неадекватно, хем нелогично.
Който не желае или няма възможност да си плаща таксата да играе WoW или пък необходимото време, за да може да постига нещо голямо в играта отива на по-евтината и неизискваща толкова време L2.

Нали знаеш баснята на Лафотнен за лисицата и киселото грозде?
Не мое да мъмриш, брат!

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Wed Aug 30, 2006 12:01 pm

Мдаа, шаманите не прощават, никога 8-)
Пък аз най-най-накрая се доредих до заветната Хоноред репутация в ТБ и мога да си живея там спокойно без да се притеснявам от цените :lol: (20% намаление като навсякъде, без Ъндерсити де, то и без това там не пазарувам, как пък ще си купя храна от мацка дето й капят месата :shock: бррр, гнус! :? )
Така че сега си кибича пред АХ в ТБ, ловя си риба в езерцето отпред и правя пари без да се мърдам :D Берете си вие билки, аз по селата не ща да ходя, да ме лаят хиени, да ми дерат панталоните и т.н., то за какво са ми билки, като една голяма мана поушън струва в АХ по-евтино от мана-сокчето дето си го купувам от вендор :roll: При нас икономиката зле, евтини са ни цените, евтини са ни... кравите :) С енчантинга яко кинти, понеже съм и шивач, купувам евтини материали, правя зелени айтемчта, дисенчант, айде продавай в АХ и... ловя си риба, а банковата ми сметка се увеличава. 8-) Вчера случайно ми падна един син меч за 22 лвл, ако успея да го изтъргувам за 15-20 г (щото туинкерите ги обичат тия оръжия) направо чуквам 80 г, тоест жребеца/раптора ми е готов. А всъщност за какво се харчат пари след 40-ти лвл? Само за екипировка?
Пак между другото и съвсем без да искам станах и Хоноред в Уорсонг 8-) Ама продават боклуци, имам по-добра екипировка вече. А това крос-бетълграундите голем кеф, верно че първия ден имаше лаг като за световно, ама после се оправиха нещата и вече по всяко време можеш да се ступаш с Алианса. Интересно че от последните 20-ина битки съм загубил само една, явно Алианса и от различни сървъри да го събереш, пак е зле. Ми така де, като събереш 20 нули резултатът е пак 0 :P :P :P
О, сетих се за последното парти в РФК (то вече ми е на фарм статус :lol: , още нямам време да се пусна в РФД или СМ, иначе както съм 35 лвл съм тъкмо затам). Та партито се поразпадна по пътя и до последния бос стигнахме два прийста и едно маге :roll: Другият прийст играеше танк :roll: , аз лекувах и млатех ДОТ-ове, магето блъскаше квото можеше... и победихме :lol: А най-хубавото - падна се синя брадва :lol: :lol: А ние сме трима кастъри и на никой не му трябва :lol: Обаче като хвърлихме грийд, взех че аз я спечелих, ако я продадеш на вендор - 1г. Аз обаче я дисенчантнах и продадох есенцията за 3 г 8-) Ей за това харесвам енчантинга - най-вече щото ме е яд да продавам "душезавързани" айтемчета за сребърни стотинки
Искам да се оплача пак от подлия алианс - правя си един куест в Десолас, трябваше да се ловят кодо (пък нали изпитвам странен сърдечен трепет към тия мили зверчета) и аз ловя та се късам. Засякох по едно време едно джудже-хънтър, той ми маха приятелски, аз също и така всеки си прави куеста. Обаче онзи мръсник си налови неговите кодо по-бързо и тогава какво - тръгна да ме ганква :roll: Не че успя де :) бързо бягат пусти хънтъри :roll: Малко по-късно един уориър се опита да ганкне едно ъндед-маге... само дето не знаеше, че с магето сме в група (че правихме заедно куест) и го отнесохме като куцо пиле елф :mrgreen: Исках за отмъщение да му поседим край трупа, ама магето беше твърде благороден и се отказа. После пак същия уориър го засякохме, хем беше и с паладин, ама щом ни видяха, си плюха на петите :mrgreen:
И последната новина - зарязах си гилдията. И без туй само спамеха гилд-канала, имаше някакви ревльовци дето все плачеха, че ги ганквали (ми ходи на ПвЕ сървър де :arrow: ) и т.н. Опитах да направя два куеста с гилд-хора, все нинджи-некадърници (нууб да ги наречеш ще е похвала) :? . Гилдмастърът ми се тръшкаше що съм напускал, това било гилдия с бъдеще дрън-дрън, ала-бала :) Малко по-късно ме поканиха за трети път в "гангста туинкорз" и аз склоних, поне с част от хората съм играл в Уорсонг. То жалко че няма вече примейди, преди биехме в примейд тийм за 10-15 мин, сега трябва да мъчим Алианса половин час :mrgreen: :mrgreen: Между другото като видят че си в гилдия с "туинкс" в името, май се замислят преди да тръгнат да ганкват :roll:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Aug 30, 2006 6:17 pm

мдам... за арогантността на шаманите не веднъж съм споменавала... но пък какво и да добавиш - inkheart, щом те радва, играй си я... :D

та... да се върна към Реалността :P

Светльо, честито ти сеньор-сержантство! 8-) че и репутация!
хубаво нещо са отстъпките и правенето на пари, ама ти не се безпокой, че ще затънеш в тях и няма за какво да си ги харчиш :wink: не просто все си трябват, ами на моменти и не стигат :) и то най-малко за екипировка - нея си я събираш чрез рейдване в енд-гейм-инстансите, обаче за енчанти, за респектвания, за поправки (колкото по-лилавееш, толкова по-скъпо ти излиза), за епична кранта (800г. с отстъпките :neutral: )... абее, паричките, както идват, така и си отиват... да не говорим, когато решиш да си направиш алт, ама не щеш да е облечен парцаливо - веднага изгриндваш АХ-то за зелени "епици", ей така за гъдел...

това със смяната на гилдията - няма лошо... ослушвай се и чети по форумите ви кои са най-здравите гилдии за рейдване като удариш 60-така и се опитай да си намериш нишичка :wink: ти поне си прийст, при това - холи, ще ти е по-лесно да се уредиш където и да е :D

при мен нещата са на приливи и отливи... тъкмо ме затресе депресията, че нямам грам късмет и вземе, че падне нещо, дето да ме зарадва :lol: така вече се и посдобих с толкова дългоочакваната корона от Ониксия! :D
същия ден голямо мрънкане му ударих... трябваше да влизам и в рейд за БВЛ - бяха останали само кучето и Нефариан, а аз нямам Ониксия бек! оказа се, че и в гилд-банката няма скалпове на кака Они и не могат да ми ушият... на всичкото отгоре ми бе за първи път - все Боби е ходил на тази част от рейдовете...
получих инвайт и инструкции в ефир :wink: убихме кучето и Нефи от първия път :) аз умрях, когато Нефи беше на 15% и то, защото танка се завъртя и Нефи ме прасна с шедоу флейм, а без бек това си е инстант-дед... но преди това айс-блока ме спаси 8-)

след като убихме лесно Нефи, решихме да обезглавим Ониксия... веселбата бе пълна когато тя взе, че ни уайпна два пъти! срам!! при това - пълен рейд, дето малко преди това с лекота пречука Нефариан! на всичкото отгоре новият СТРА се сбъгна и категорично отказа да ни предупреждава за ДийпБрет на дамата..
все пак на третия път тя се предаде и о, чудо! пада каската за маге! още като се видя люта и започнах да получавам поздравления, защото какъвто съм Марко Тотев, бях останала единственото маге, което я няма :(
та така... още нямам енчант на нея, но тази седмица попропуснахме ЗГ за сметка на АК 20 и АК 40...

като казах енчант, се сетих и за нещо друго - при нас вече направиха торбата от Ониксия и идолите от раптор-боса и Хексер, да се взимат с ДКП... ще се охарча :cry:

тази вечер е обявен рейд за никъде или по-точно - за където и да е :) обикновено се знае и всеки се записва, ама офицерите са решили явно да ни изненадват... или ще е БВЛ, или МС, АК 40 или Нахх... ще видим :)

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Wed Aug 30, 2006 10:35 pm

Dzvero wrote:Прав си!
Хем е неадекватно, хем нелогично.
Който не желае или няма възможност да си плаща таксата да играе WoW или пък необходимото време, за да може да постига нещо голямо в играта отива на по-евтината и неизискваща толкова време L2.

Нали знаеш баснята на Лафотнен за лисицата и киселото грозде?
Много офф топик ще стане :) Ама само за протокола WoW е за Casual Геймъри, което значи че точно WoW е по-евтината и неизискваща толкова време.
l2 е за hardcore геймъри и не е евтина. Плаща се колкото и за WoW. В л2 рейтовете на офито са 1x за всичко. Което прави играта много бавна и същевременно сложна :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Aug 31, 2006 7:57 am

kek

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Sep 05, 2006 1:06 am

WoW е за Casual Геймъри, което значи че точно WoW е по-евтината и неизискваща толкова време.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ... (в период)

Преди няколко дена в отговор на всеобщи молби нашия многообичен гилдмастър взе та направи табард на гилда. С такъв кеф се изцепи в гилд чата "Момчета, вече имаме табард" че народа се юрна да си го купи....и О УЖАС!!!!!

Розов табард с бяло сърце в средата.......

В момента се носи от няколко играча само с ясно изразени садо-мазохистични наклонности.
Последната седмица не ни беше скучно.
Най-после (след цели 2 седмици съществуване като гилдия) стъпихме сериозно в Наксрамас и убихме Анууб Рекан. Лесно падна гадината.
Гилдията го мъчи една вечер, но без мен защото закъснях 15 мин за инвайта и нуубовете се напъхали в рейда набързо.
Естествено тази вечер само уайпваха. Не мога да разбера как решиха, че ще бият Анууб без мен :lol:
Втората вечер отидох и аз и той си падна както си му е реда от втория опит.

А днес след две епични вечери на блъскане и уайпове до откат и още по епични разходи за поправка :? най-после падна и К'тун. :roll:

КЕК
Не мое да мъмриш, брат!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Sep 05, 2006 1:12 am

Изверги, ся ми стана любопитно що е кек :) И ме мързи да гугля :P
This is it. Ground zero.