Neopets - малко шаренийка в сиводневието

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Light_Lord
Smallfolk

Neopets - малко шаренийка в сиводневието

Post by Light_Lord » Mon Oct 09, 2006 11:24 pm

Преди време се регистрирах в едно сайтче-игра, с което си оцветявам сивото ежедневие от време на време. Играта е онлайн и се казва Неопетс. Доста наподобява едно ... Интернет тамагочи. :D
Правите си животинче по ваш избор и от там нататък решавате на къде ще го развивате. Може би ще предпочетете да стане велик войн, да се сражава срещу злото, присъединявайки се към местната фракция на супергероите? Или пък ще решите да му осигурите сигурност, издигайки му голяма къща със скъпи и приятни мебели и вещи? Или ще подържате външния му вид, за да участва в конкурсите за красота и изящност? Или пък ще го направите приключенец, който да обхожда света на Неопия?
Свят, наистина голям, създателите са се постарали. Има пустини, ледени върхове, рицарски кралства, гори с духове, нинджа градове, острови със съкровища. Какво ли не.

Но най-важното за играта Неопетс са ... както и в реалния живот ... парите. В този свят те се наричат НеоПойнтс (Neopoints) съкратено NP. Такива главно си набавяте като играете игри. Те са доста, изборът е голям. Има три вида - Екшън, Пъзели и Шанс. Всяка игра дава определен брой NP за броя точки, които направите, играейки.
Точки се печелят и от съзтезания, специални събития, томболи или просто ги намирате на земята.

И т.н. И т.н. Има много за разказване, но аз самия играя от скоро и не познавам света достатъчно добре. Въпреки анимираните животинки и доста вдетенените на моменти рисунки, Неопетс се оказва една доста зарибяваща игра, ако е разберете естествено ;)

Ще съм много благодарен, ако се регистрирате от ТУК, в случай, че решите да пробвате играта. Може и да не ви хареса, разбира се. Но поне ще сте ми помогнали да спечеля някоя точка или предмет отгоре. :)

Приятна игра!

Light_Lord
Last edited by Light_Lord on Tue Oct 10, 2006 12:03 pm, edited 1 time in total.
"Не, не мисля като теб. Просто този път мненията ни съвпадат."
"Пътеките на светлината"
What kind of drow are you? Settled here with all your friends?! You've let yourself be taint.
I think my enemies would disagree. Besides, having alies makes us strong, not weak.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Oct 09, 2006 11:46 pm

Хехе, колкото и да е невероятно Жоро ми показа сайта още 2001 година в началото, тогава той имаше животинка и играеше. Регистрирах се и играя до ден днешен (с доста месеци прекъсване по едно време).

Nickname: elein
Имам 4-тири животинки, като играя предимно с 1-вото, което ми е и винаги активното.

Светът на Неопия наистина е ужасно богат и предлага адски много екстри и ъпгрейди за животинките ти. Най-хубавото е - те не умират, можеш да не играеш с месеци и това няма да повлияе негативно по никакъв начин.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 10, 2006 9:15 am

Мдам мойто от 2001 не е пипано ;р Нещо ме мързи да го играя тва.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Oct 10, 2006 9:30 am

Xellos wrote:Мдам мойто от 2001 не е пипано ;р Нещо ме мързи да го играя тва.
За сметка на това като ми трябва шоп уизърд-а и съм блокирана от куест на моя акаунт ползвам успешно твоя :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Oct 10, 2006 11:58 am

чекнах го и аз:)много е добро сайтчето ама май много време ще отиде,пък отде толкоз :(
Image

Light_Lord
Smallfolk

Post by Light_Lord » Tue Oct 10, 2006 12:00 pm

Напълно правилно. И все пак можеш да се регистрираш през линка, за да помогнеш на мен. :oops:
"Пътеките на светлината"
What kind of drow are you? Settled here with all your friends?! You've let yourself be taint.
I think my enemies would disagree. Besides, having alies makes us strong, not weak.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Oct 10, 2006 12:02 pm

herairness wrote:чекнах го и аз:)много е добро сайтчето ама май много време ще отиде,пък отде толкоз :(
Можеш да влизаш, когато ти скимне, не мрат гадинките и нищо не им се случва ако не си редовна. Така че go on, пък когато имаш време - както казах, аз бях прекъснала за година по едно време.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Light_Lord
Smallfolk

Post by Light_Lord » Tue Oct 10, 2006 10:03 pm

Малко допълнение за тези доброжелатели, които са решили да ми помогнат като се регистрират в Неопетс през линка ми.
За да бъде процесът пълен и да ми се присъдят точки, трябва да активирате акаунтите си след регистрацията. :)
Благодаря!
"Пътеките на светлината"

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Oct 11, 2006 9:10 am

Еми то аз си имам времегубка, и то повече от успешна, помештаваща се на www.battleon.com 2ра не ми се подхваща ...

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Wed Oct 11, 2006 6:04 pm

@Light_Lord

Споко де, активирах го. Сега чакам почерпката :mrgreen:

А понеже сте по-навътре в нещата от мен да ви питам - има ли вероятност ако се заплесна някъде за месец-два зверчето ми да пукяса от глад/жажда/скука etc? :roll:
Gone for good

Syberian
Misting

Post by Syberian » Wed Oct 11, 2006 7:02 pm

Абсолютно никаква.
Но когато се сетиш за него, ще те гледа жално и укорително :Р
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know

Light_Lord
Smallfolk

Post by Light_Lord » Wed Oct 11, 2006 7:22 pm

Аз малко се съмнявам.
Преди година-две имах друга регистрация. И животинчето ми го нямаше, когато погледнах преди да направя новия си акаунт.
Аз бих го оставил в хотела на най-мижавата тарифа. 5 NP а ден.
Така, ако оставите към 1000 точки, ще е платено горе-долу за една година. :)
"Пътеките на светлината"

Syberian
Misting

Post by Syberian » Wed Oct 11, 2006 7:53 pm

Смея да споря.
Аз си направих две животинчета преди три години и миналото лято още си бяха живи и... ъм... примрели от глад :oops: (без каквито и да е било хотели и прочее)
Сигурно и сега са си живи...
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Wed Oct 11, 2006 8:23 pm

Е, аз няма да го зарежа в някой долнопробен хотел де. Ще си има бяла спретната къщурка с две липи отпред. Пък белким преживее отсъствието ми 8-)
Gone for good

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Oct 11, 2006 11:53 pm

Никъв шанс да умре. Ще си пише 'dying' щото не го храниш и сигурно ще е нещастно, щото не си играеш с него, но това по никакъв начин не ти влияе на играта - когато имаш време и желание тогава играй.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around