Антирекламата

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Nov 29, 2006 9:13 am

Абе спрайтските стават, ама тази на Вивател ме дразни генерално, просто ми е станал рефлекс всеки път като я видя да посягам за дистанционното. Само че не бих я нарекъл антиреклама - според мен авторите си вярват, че върши работа.
This signature is not yet rated

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Wed Nov 29, 2006 9:33 am

Ааааа мен супер много взеха да ме дразнят рекламите с Любо, жена му и тъща му. Супер Любо :shock: :x !? Толкова се изтърка, че нема закъде... А от сорта на "КАКВО ПРАВИТЕ, ЩЕ СЪСИПЕТЕ ПРАНЕТО!!" не знам как може въобще да привлекат някой купувач...

Сега се сетих за най-най-омразната ми реклама!! Така и не разбрах на какво е, ама някакви бебета падат от небето и пеят по неземно отвратителен начин... :evil: В такъв момент завиждам на глухите...

Zheko
Adept

Post by Zheko » Wed Nov 29, 2006 9:44 am

Оная с песента на Азис, дето е за пеленките. Отвратителна. Евтерпата също беше ужасна, присъединвам се към агитката, дето не може а я понася...
От професионална гледна точка ме дразнят безподборно всички рекламирани сапуни и прочие препарати, които "унищожават всички бактерии в дома, по тялото, в кенефа или където там обитават". Ми, че това е вредно, а те го рекламират като нещо едвали не необходимо за всеко дом и всеки човек, насаждайки ненужна бактерофобия.

То, аз всъщност не гледам много-много телевизия, ама все пак, телевизорът е пуснат докато вечерям, та успявам да се нагледам. Сигурно ако гледах по-рдовно щешпе да има и други неща, които да ме подразнят.
Отучете се от навика, когато не знаете какво да правите, да не правите нищо!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 29, 2006 10:14 am

Аре бе тая за Евтерпа си е национално съкровище ;р Мииияяяяъууууу

Виж на витаголд скивах за мое нещастие неква и се потресох. :neutral:

Обаче, радиорекламата е вече друго нещо. Там кви ужаси има, ужаси!!!
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 29, 2006 10:32 am

Леле, Витаголд! :shock: Верно! :( А бях я забравила... Обаче това ме присети за съжаление за Азис, д-р Мангалджиев и "Златно чудо". Авторът на "Евтерпа" явно гастролира, извергът му ниеден :neutral:

Включвам и всички простотии като магнитни наколенки и космодискове, да добавя. Тая сутрин таман излизам и поредната покъртителна история почва да се излива на талази от екрана на НОВА.

"Аз дълги години съм работила в БДЖ. И на радио, и стоки съм зареждала и всичко... И вдигам аз тенджерата от печката и тъкмо... Не, всъщност точно я слагах! И то ме скова! И почнах да ходя с ръце на коленете и внукът ми вика: "Бабо, ма ти така ли вече ще ходиш?" Ама той всъщност ми вика "Мамо Рони". И ми казва: "Маммо Рони, ти вече така ли ще ходиш?" И аз отивам на лекар, нали, и той ми казва..."

Излетях от къщи сякаш нацисти ме гонеха, кълна се! :neutral:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Мила
Scholar

Post by Мила » Wed Nov 29, 2006 11:07 am

дразнят ме рекламите тип "изпратете 15 етикета и ще получите сапунерка" :oops: обаче сега събирам етикети от кока кола за пингвинче

Syberian
Misting

Post by Syberian » Wed Nov 29, 2006 11:29 am

Оная със Специалните По-Добри Европейски Разфасовки Прах За Пране. Много нервеща.
И всичките вариации на тема "Ух, как мирише! Добре че мама е купила новия Глейд-Микроспрей!!!" с малкото виетнамче, дето виси основно в кенефа.
You tell me love - tell me where the stars sleep
Tell me why your eyes weep, I really want to know

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Nov 29, 2006 11:46 am

Много моля-Спрайтовските реклами къртят :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
а колкото до останалите,пропуснахте всичките онези отвратителни реклами на Простанол и подобните с уриниращия дядка и онзи дето вечер ходи по 100 пъти до ВЦ,както и вариациите на тема Еспумизан и други отпушващи стомаха от преяждане хапченца.и естествено всичи тези реклами ги дават точно по време на вечеря грррррррррррр :evil: :evil: :evil: :evil:
Image

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 29, 2006 12:40 pm

Е ма мен принципно няма как да ме разубедят да си купя лекарство против възпаление на простата понеже:)

Уук.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Nov 29, 2006 1:33 pm

Правете като мен - не гледайте български телевизии или ако го правите, бъдете сръчни с дистанционното. 8-)

БТВ, колкото и да мразя рекламите по българските телевизии, а и по принцип, има някои чуждестранни канали (най-вече Евроспорт), по които рекламите са толкова добре заснети и ненатрапчиви, че направо ми е кеф да ги гледам. У нас обаче като че ли всички се надпреварват кой ще направи най-малоумно досадната и негледаема реклама...
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed Nov 29, 2006 1:44 pm

Morwen wrote:Имаше и една на Ехо, мисля, където две дечица дърпаха някакъв чаршаф с цел да покажат колко епично здрав е и накрая едното се усмихваше с няколко липсващи зъба... На мен ми стоеше като реклама на домашно насилие...
На Аче беше май :lol:
А иначе тия реклами са просто супер - където и да се намираш, еднолитровата бутилка Аче е винаги с теб, за да можеш да помагаш на ближния си :mrgreen:
Моята любима реклама "Разходка" я спряха за съжаление. :cry: Както и Sure check-а.
Иначе повечето реклами не ги мразя, а са ми смешни. Но все пак Спрайтската и мен не ме кефи като послание. А пък ония зъболекари и прочие като почнат с процентите... Ужас някъв :twisted:
shadow dance nikoga ne luje

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Wed Nov 29, 2006 1:55 pm

А "Тоалетна хартия Беланна - нежното докосване"? :lol:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Nov 29, 2006 2:06 pm

Космодиск - най-омразната ми реклама.
Продължава някакви шибани часове. Нито един тежък мензис по време на вечеря не може да ме изнерви така.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Nov 29, 2006 2:17 pm

Дам то и тия с крилца без крилца и синя кръфф отдавна се претриха :shock: . Са верно че не всеки има рекламния екип на Кока кола (само една на швепс уви реклама намирам качена в нета ;(() ма маааалко от малко да праеха. И докат тв-то може човек да го избегне по радиото няма как така че е по-голямо зло РАДИОРЕКЛАМАТА. Особено факта, че няма как да се избегне в офиса.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 29, 2006 4:55 pm

"Родителите ти не са вече твои родители... Приятелите ти не са вече твои приятели... И ти вече не си ти, само защото реши да опиташ от онези цигари! Започнеш ли, животът свършва!"

Изречено от устата на очевидно напушен човек... Ей са ме изненада в гръб по радиото! Не, не мога! Image

Уук.