Не мога да ги подредя в класация, но ще ги изброя.
-
Флей (Gundam Seed): Мисля, че за всички имали близък досег с въпросната героиня е ясно, че тя напълно си заслужава разгонения слон. Шизофренична кучка. Точка.
-
Шихо (Mai-Hime): 'Onii-chan, onii-chan, onii-chan' до откат през ЦЕЛИЯ сериал я описва най-добре - малка тъпа лигла, която не лази, ми се тресе най-нагло върху нервите на зрителя.
-
Chize (SaiKano): Клишето за 'Clumsy female character'. Не знае какво иска, носи на плещите си ужасната съдба на top military weapon, за което трябва да й бъде съчувствано и т.н. и т.н. Ако героите в това аниме не бяха такива кретени и акцентът не беше върху това ще спят ли или не, щеше да е супер. Финалът бтв е мега

.
-
Ichize (Texhnolyze): Ми... той е никакъв. Три реплики на кръст за 22 епизода. Супер безличен. Разбира се има го моментът, в който вероятно аз просто нищо не разбирам, но в Текнолайз героЯТ за мен беше Оonishi.
-
Shinn Asuka (Gundam Seed DESTINY): Алекс го е казала много добре, консолидирам се с нейното мнение.
-
Stellar (Gundam Seed DESTINY): Тежката версия на Флей. На шизофренията й е било скучно и си е повикала другари. Стелар няма равна по неадекватност никъде, казвам ви.
-
Юуна (Gundam Seed DESTINY): Мазен подлизурко с лилава коса, какво по-гадно

.
-
Shu (Now and then, Here and there): Яко дразнеща версия на типичния 'мамору' герой, който обаче идея си няма защо го прави, на всичкото отгоре е хипер, ултра, мега, гига жертвоготовен. Доста досадно същество в общи линии.
Дотук са това, не се сещам за друго. Даже се изненадвам от бая дългичкото ми списъче, имайки предвид, че рядко някой ме дразни достатъчно, че да си струва споменаването.
Мат, до преди 5 минути бях готова да насъскам домашния си полтъргайст срещу твоя котарак с идеята да ти останат трайни следи от котешки маникюр по ръцете и краката. Това заради Ал. Той е прекрасен, мил, добър и може да е наивен, но е далеч от дразнеш.