Грехота е да не гледаш

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Dec 26, 2006 1:39 pm

Elayne wrote:Наистина не мога да си представя кви хора са гласували за Любов на финала... и изобщо кви хора ги харесват тия квачки.

Е има и такиа, ма така или иначе сичко си е нагласено. Изобщо хорадет гласуват за такъв тип неща малко не ги одобрявам аз. Тва щот да не използвам думи като унищожително презрение.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Dec 26, 2006 1:52 pm

Колко струва да си поръчаш звезда на партито
26 декември 2006 /
По света е разпространено да се заплаща на звездите, ако искате те да уважат вашето парти. Us Weekly публикува за колко можете да си наемете звезда.
Марая Кери няма да мръдне и малкия си пръст, пък камо ли да дойде на партито ви, ако не се бръкнете за $1,000,000. Никол Кидман ще ви излезе по-евтино - само $500,000. Не е чудно, че при гостуването си в България Скарлет Йохансон се криеше така от фотографите - все пак появата й на събитие обикновено се заплаща с около $200,000. Нашенци изглежда също са решили да заимстват тази хубава традиция - по неофициална информация тризначките от Биг Брадър 3 искали между 400 и 1000 лв, за да се появят на светско събитие.

силно вероятно мдаа
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Dec 26, 2006 4:06 pm

Въпросът е колко трябва да им платя, за да не се появяват, в никакъв случай, на партито ми...

Знаете циганския навик да цъфваш непоканен и да омиташ шведската маса. А тези специално ше прогонят и гостите. :shock: Предпочитам да си платя рекета.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Dec 26, 2006 4:30 pm

Е те са са заети, надали ше дойдат. Къде ше е партито?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Dec 26, 2006 4:35 pm

Edit: Ше се караме бел. Ян

:lol: Така че не е "мое", ама съм поканен поне... май. Ако не, ше направя новогодишно вкъщи: нов четиристаен баш срещу Мола. :idea:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Dec 26, 2006 4:38 pm

well well :)

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Jan 05, 2007 10:53 am

БТВ отговаря на предизвикателството на "НТ" - скоро ще излъчат в ефира други тризначки, които са руси :lol: и се казват... познай как :lol: :lol: :lol: