The Dark Tower - The Gunslinger Born
Всъщност за този комикс се говори още от октомври 2005, като тогава датата на излизане беше обявена за април 2006, по късно отложена за началото на 2007. Та тогава информацията беше, че са планирани няколко епизода, всеки от по 6 книжки(които в края на съответния епизод да бъдат обединени в един хардковър). Тези епизоди трябва да обхващат целия период от изпитанието на Роланд за стрелец до падането на Гилеад. Първия епизод, които сега излиза, според тогавашната информация, разказва за случки в Хамбри, които не са описани в Магьосникът. Гледам че някои неща са се променили и че тази информация е изчезнала от сайта, или поне не мога да я намеря, но се надявам, все пак, че няма да е преразказ на Магьосникът.
Вярно че от cowboy акцента в трейлъра не се разбира много,но все пак ясно се различава фразата "..As the Gunsliger`s past is fully explored for the first time..",трябва да е поне малко повече от преразказ на Магьосника 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
гледам вече има някакъв хардкавър,нима поредицата е свършила толкова бързо?
http://import.book.store.bg/product/id- ... r-41-.html

http://import.book.store.bg/product/id- ... r-41-.html