http://robertantonwilson.blogspot.com/
Днес видях новината във форума на Старлайтър и честно казано за около половин-един час не бях способен изобщо да мисля от мъка. Чел съм две книги на този автор, което ми беше достатъчно да си купя още десет за бъдещо четене и дори само от две книги мога съвсем спокойно да кажа, че е един от любимите ми писатели/философи и може би един от авторите, които чувствам най-близки като хора. Затова и ми стана толкова мъчно, но всъщност това е един от хората, които наистина са изживяли живота си истински щастливо, така че няма смисъл да го съжаляваме. Предполагам, че на повечето надали името ви е познато, тъй като авторът не е от най-издаваните у нас, а всичките му произведения биват обезателно набутвани в езотеричните отдели. Така че се наемам с обещание в най-скоро време да напиша един профил за списанието, Уилсън си заслужава. Поклон.
Почина Робърт Антон Уилсън
Re: Почина Робърт Антон Уилсън
Ще чакам, побратиме.Random wrote:Така че се наемам с обещание в най-скоро време да напиша един профил за списанието, Уилсън си заслужава. Поклон.
(Даже и сам бих се включил... ако го бях прочел както трябва. Ама - те написаните неща така се познават колко са вечни...)