Почина Робърт Антон Уилсън

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Post Reply
Random
Ascendent

Почина Робърт Антон Уилсън

Post by Random » Sat Jan 13, 2007 12:47 am

http://robertantonwilson.blogspot.com/

Днес видях новината във форума на Старлайтър и честно казано за около половин-един час не бях способен изобщо да мисля от мъка. Чел съм две книги на този автор, което ми беше достатъчно да си купя още десет за бъдещо четене и дори само от две книги мога съвсем спокойно да кажа, че е един от любимите ми писатели/философи и може би един от авторите, които чувствам най-близки като хора. Затова и ми стана толкова мъчно, но всъщност това е един от хората, които наистина са изживяли живота си истински щастливо, така че няма смисъл да го съжаляваме. Предполагам, че на повечето надали името ви е познато, тъй като авторът не е от най-издаваните у нас, а всичките му произведения биват обезателно набутвани в езотеричните отдели. Така че се наемам с обещание в най-скоро време да напиша един профил за списанието, Уилсън си заслужава. Поклон.
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

kalein
Arcanist

Re: Почина Робърт Антон Уилсън

Post by kalein » Sat Jan 13, 2007 1:06 pm

Random wrote:Така че се наемам с обещание в най-скоро време да напиша един профил за списанието, Уилсън си заслужава. Поклон.
Ще чакам, побратиме.

(Даже и сам бих се включил... ако го бях прочел както трябва. Ама - те написаните неща така се познават колко са вечни...)

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Jan 17, 2007 3:56 pm

Прав си, че не е много познат (поне на мен) и един профил ще е добре дошъл. Мир на праха му...
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.