Най-яко гадже
Moderator: Moridin
Не то тва с глухарчето е заради прическата ;р
хех, внимавай кво си пожелаваш, че да не добие ръката Аниме очички анд стъф ;р.
В личен план, ми гадже, гадже, конспект... конспект, ааа да онова там. То тая дума винаги ми е звучала като "временна ученическа залъгалка". Ма да речем, че ся е пролет. такова... агънца се прескачат по полянките, котките мячат една октава по яко, а аз си мисля разни не осбено мили мисли за взаимоотношеният между половете и как да извъртя хавата че некое старо гадже да ми пусне пак, щот хич немам нерви се занимавам с нови.
Ми вкратце, най-якото гадже е тва с което си в момента. дори да е за един ден.
Marfi, ти не се скатавай такваз. Кажи некоя тъмна тайна и ти ;р
хех, внимавай кво си пожелаваш, че да не добие ръката Аниме очички анд стъф ;р.
В личен план, ми гадже, гадже, конспект... конспект, ааа да онова там. То тая дума винаги ми е звучала като "временна ученическа залъгалка". Ма да речем, че ся е пролет. такова... агънца се прескачат по полянките, котките мячат една октава по яко, а аз си мисля разни не осбено мили мисли за взаимоотношеният между половете и как да извъртя хавата че некое старо гадже да ми пусне пак, щот хич немам нерви се занимавам с нови.
Ми вкратце, най-якото гадже е тва с което си в момента. дори да е за един ден.
Marfi, ти не се скатавай такваз. Кажи некоя тъмна тайна и ти ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мне Морви не беше го гледал
Но пък след снощните два епизода има над какво да се позамисли
Но пък след снощните два епизода има над какво да се позамисли
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
хехе, верно ли не го е гледал?!?. малиии ей ся стана страшноо! Ко ше праи с тая ръка-панда не мога да си представя.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Позяпай тая манга да се осветлиш ;р
http://chise.ludost.net/Manga/Midori%20no%20Hibi/
http://chise.ludost.net/Manga/Midori%20no%20Hibi/
Ми те понеже японците са си перверзна нация и ние такова да не изоставаме от тех. Поне този вид забавления могат да минат някак и без да ти мрънка гаджето много. Или поне не ти пука по въпроса дорде не си доизгледаш поредния сезон. Ако тя по случайност е и аниме фенка пък тамън, ще си спестите дълбокомислените разговори оправдания и ще се отдадете на кротка фенщина пред монитора. А пък ако и хареса и La blue girl. о млъкни сърце.