Death Note
С тея темпове на анимето,май няма да омръзне от средата нататък,както мангата
Филма не беше зле...можеше и по-зле.Вече има и втора част излязла,май ще са три общо.

Слънчевата светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака.
Две части ще са доколкото знам 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Ще те разочаровам - вторият филм няма субтитри 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
- Borizmeiko
- Misting
Наваксах с епизодите след известна пауза, но как пък не се намери един герой в това аниме, за когото да ми пука? Главният въпрос, който ме мъчи е дали Light e по-дразнещ от Миса, но май все пак тя печели, защото той все пак използва мозъка си по предназначение чат-пат. А и гласецът на мацката е мега-дразнещ.
- Spoiler: show
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Matrim wrote:Наваксах с епизодите след известна пауза, но как пък не се намери един герой в това аниме, за когото да ми пука? Главният въпрос, който ме мъчи е дали Light e по-дразнещ от Миса, но май все пак тя печели, защото той все пак използва мозъка си по предназначение чат-пат. А и гласецът на мацката е мега-дразнещ.
Amelia wrote:Matrim wrote:Наваксах с епизодите след известна пауза, но как пък не се намери един герой в това аниме, за когото да ми пука? Главният въпрос, който ме мъчи е дали Light e по-дразнещ от Миса, но май все пак тя печели, защото той все пак използва мозъка си по предназначение чат-пат. А и гласецът на мацката е мега-дразнещ.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."