)
  )Initial D any1?
Initial D any1?
Гледах първото си аниме =) и ми хареса тва точно, идейно беше, само нещо му обърках продълженията, едното фулл можие, другото някви епизоди от сериал, т'ва по уарезите мноо непълни хави ..и все пак, някой да го е гледал (ако всички го знаят сори за тъпия въпрос, аз не съм много информиран   )
  )

)
  )I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?
						Не си, щото аз му се кефя сыщо, пык сым жена на вызраст все пак. 
Начи Инишыл Ди-то е 4 стейджа, от които единият си е филм. Ето ти повече инфо:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... php?id=395
Горе до картинката има линкове за останалите части.
Иначе като цяло, пырвата част е официално най-грозното нещо, което сым виждала, но сыстезанията са направени НЕЧОВЕШКИ просто. Направо са ме просылзявали от напрежение. После вече и артыт се оправи.

Начи Инишыл Ди-то е 4 стейджа, от които единият си е филм. Ето ти повече инфо:
http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... php?id=395
Горе до картинката има линкове за останалите части.
Иначе като цяло, пырвата част е официално най-грозното нещо, което сым виждала, но сыстезанията са направени НЕЧОВЕШКИ просто. Направо са ме просылзявали от напрежение. После вече и артыт се оправи.
тъкмо да ти възразя, и хванах, че го започнах чак от 3ти стеидж   трее да се направи малко даунлоуд  ей сега ще видя линка
  трее да се направи малко даунлоуд  ей сега ще видя линка
ediт: много готин сайт, а за таргет аудиторията, ако не се кефиш по принцип на коли, отиде ми аргумента

трее да се направи малко даунлоуд  ей сега ще видя линка
  трее да се направи малко даунлоуд  ей сега ще видя линкаediт: много готин сайт, а за таргет аудиторията, ако не се кефиш по принцип на коли, отиде ми аргумента

I think fish is nice, but then I think that rain is wet, so who am I to judge?