Снимки (и малко... кхъ кхъ... спам)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Apr 21, 2004 9:50 am

:)))))))))))))) Моридин, тези снимки направо си пораждат "Лельо-Ог"-оподобни звуци от типа на "Уаааааауууааааоооо... ко ми паи малкуту момченце...." :D

(By the way за ползата от телефона те подкрепям напълно (което, обаче, не обяснява защо сметките ми са винаги такава отврат). Телефонът си предполага бърза обмяна на информация и обикновено не става за "напоителни" дружески разговори)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Apr 21, 2004 10:14 am

Напълно ме подкрепяш? Не съм сам в този свят на телефонизирани дегенерати? О, обичам те! :D
This is it. Ground zero.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Apr 21, 2004 10:21 am

Това да се чува!!! :D Мир и обич да има между хората (респ. юзърите :) )

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 21, 2004 10:25 am

И спамерство :р
And you can't dance with a devil on your back...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Apr 21, 2004 10:27 am

Ама то и аз ненавиждам да говоря по телефон! А ако трябва да се обадя все пак, се подготвям психически за това поне час преди Събитието, че да се поуспокоя. Фобия май някаква...
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 21, 2004 10:30 am

От друга страна имам спомени за ДОООСТА дълги разговори и с двама ви с Мор, така че всичко това май почва да съмнява...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Apr 21, 2004 10:35 am

Мня, виж ся, то с тебе е удобно - човек си хваща телефона, изляга се удобно на някоя подходяща мебел, зема си чиния с пуканки и нещо безлкохолно (може и кутия със сладолед, зависи от сезона), отпуска се и почва да си те слуша докато му говориш:РРРРРРРРРРРРРРР И така - няколко часа:РРРрррррррРРРРРРррррррр
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 21, 2004 10:54 am

В този момент се налага да си спомня и дейното ви участие в разговора обаче :р За излягането с пуканките си права обаче...

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Apr 21, 2004 1:14 pm

Last edited by Tais on Tue Dec 14, 2004 11:42 am, edited 1 time in total.
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Apr 21, 2004 3:02 pm

Говоренето по телефона е ненормално и неестествено. Ако го сравним с говоренето на живо и с това по нета е горе-долу десет хиляди пъти по-зле и от двете. И неудобните паузи, и насиленият смях, и изобщо... втф?
Нека да предположим, че верно разговорът се води с насилен смях и дълги паузи, ама това означава, че на живо ще е още по-голям ужас - погледите на различни страни, изчервяване, нервно хапане на устни и т.н. Наистина не виждам какво му има на общуването по телефона...
Обаче тези снимки за втори път ги гледам и все повече ми харесват. Къде беше, когато бях на седем, да му се не види? :Р
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Apr 21, 2004 3:18 pm

Ама, Морвен, то "на живо" в сутиацията, която описваш, може да се притекат на помощ всякакви неща от заобикалящата действителност. А и паузите не се забелязват чак толкова. А при телефонния разговор пространството се свива само до участниците в него, паузите се забелязват много повече (щот по телефон се предполага, че се говори и слуша :) ).

Обаче, аз нямах предвид само "тези" ситуации, при които се червиш и хапеш устни :D . Не ми харесва особено това, че телефонът изисква да говориш, че на всичко отгоре си ограничен във времето. При това не можеш да помълчиш 5 минути и пак да подхванеш разговор. А да звъниш на неравни интервали на някого може да се окаже малко изнервящо :wink: . Няма да се спирам повече на предимствата на прекия контакт и на този чрез нета, щото няма да ми стигне денят :D .

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 21, 2004 4:45 pm

От друга страна има го и моментът, че не звъниш на хора, с които нямаш какво да си кажеш, за да си лафите, а?

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Apr 21, 2004 5:01 pm

Така е, но не разбирам защо това трябва да е "от друга страна" на това, което казах :wink:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 21, 2004 5:38 pm

Ми защото като се обадиш на някого, ДОРИ това да е Мор, се обаждаш, щото знаеш, че няма опасност от неловки паузи. Е, с него винаги има, ама който ме познава, знае, че около мене тихо няма ;)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Apr 21, 2004 5:50 pm

Така е, но ако искаш да си полафиш с някого, не е ли по-добре да се видиш с него? А ако това е невъзможно, евентуално по нета би могло също да се окаже по-удобно за един по-дълъг разговор :) Това имам предвид, като казвам, че телефонът ограничава. А ако просто ти е необходима компания на приятел, без непременно да ти се говори през цялото време, телефонът пак не върши работа.