Пратчет!

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Feb 26, 2007 11:16 pm

Лебедова песен принципно значи последното най-значимо произведение ;)
This is it. Ground zero.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Feb 27, 2007 12:24 am

За сметка на това Going Postal маже. А в крайна сметка Командата е класи над Музика за Душата.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 27, 2007 12:29 am

Moridin wrote:Лебедова песен принципно значи последното най-значимо произведение ;)
You playing smart on me, sugar???

Иначе подкрепям Драгън, единственото по-тъпо от Поли Пъркс е Музика за душата и въобще де що има книга за скучната Сюзън и абстрактните двустранични описания на безмислици като в Крадеца на Времето...

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Tue Feb 27, 2007 12:38 am

Ми, не, няма нищо по тъпо от безумния финал на Туп!-а. Или безумния сюжет. Или някои от другите безумия в и без друго безумната книгата. Командата си е много приятна, впрочем.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Tue Feb 27, 2007 1:50 am

Иначе подкрепям Драгън, единственото по-тъпо от Поли Пъркс е Музика за душата и въобще де що има книга за скучната Сюзън и абстрактните двустранични описания на безмислици като в Крадеца на Времето...
Музика за душата гази. Пък. Има си магьосници, гаврите с музикалния бизнес къртят, а групата некадърници, която постоянно си сменя името просто избива рибата. А Сюзън си е досадна пача - факт. Крадец на Време не успях и да я дочета...
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Feb 27, 2007 1:54 am

омфг за един ден успях да постигна съгласие и с двамата братя и то на РАЗЛИЧНИ ТЕМИ....Върнете си ми форума!!!! :twisted:

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Tue Feb 27, 2007 8:36 am

Е...сега ще вземете да кажете,че Дядо Прас е тъпа,защото имало Сюзън вътре.Музика за душата си е страхотна.Магьосниците ме побъркваха от смях(те кога ли не го правят де).Има го и гарвана. :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Feb 27, 2007 9:41 am

Muad_Dib wrote:
Moridin wrote:Лебедова песен принципно значи последното най-значимо произведение ;)
You playing smart on me, sugar???

Не, говорех на Армагедън, стига ламтя за внимание :P Просто човекът каза, че "и Слонът си бил як" в някакъв не съвсем адекватен противовес на мойто твърдение, че бил стражовата лебедова песен, етц етц

Музика на Душата е страхотна (баси имаше меню с Хрупкаф Свинк!!!) и вие нищо не разбирате от Пратчет :mrgreen: А Крадец на Време беше ТОЛКОВА по-яка от прежната си Истината, че чак тъжно да ти стане.

Сюзан и мен ме дразни (не колкото Баба), но поредицата за Смърт кат лафове е една от най-добрите изобщо, а най-много абстрактен дебилизъм по две страници бтв има в Жетварят, която дори не е със Сюзан.
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Feb 27, 2007 9:49 am

Аз пък не знам кво толкова против музика за душата имате. Вярно, че ми беше вторият Пратчет и сигурно затова имам сантиментални чувства към нея, но всъщност ме грабна веднага. А в Крадецът имаше дребен жълтур, който гази през сгъстено време, какъв ви е проблемът?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Feb 27, 2007 9:51 am

Абе клуб Ново начало от Жътварят рулират. Обаче съм съгласен с Жоро, че Баба е в пъти по дразнеща от Сюзън (добре че има леля Ог та поредицата за вещиците става за четене).

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Feb 27, 2007 10:02 am

Морв! Ни можеш след мойто "МзД е мега яка" да казваш "Аз пък не знам кво толкова против МзД имате" !!! следвай логиката на спора ;р;р;р {}{}{}{}
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Feb 27, 2007 10:03 am

Аз следвам... тяхната... :oops:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Tue Feb 27, 2007 10:35 am

Специално за "Музика за душата" съм забелязал следното: хората или я харесват много или не я харесват изобщо. След по-внимателни социологически проучвания се оказва че хората, който се интересуват/занимават много с музика са нейни фенове, докат индивидите клонящи по музикалната скала към инвалиди не намират нищо интересно в нея...

А "Крадец на време" ми е в топ 1 в Пратчетовата класация.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Tue Feb 27, 2007 10:35 am

Деба и "Интересни времена" ми е в топ 1.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Tue Feb 27, 2007 12:16 pm

Специално за "Музика за душата" съм забелязал следното: хората или я харесват много или не я харесват изобщо. След по-внимателни социологически проучвания се оказва че хората, който се интересуват/занимават много с музика са нейни фенове, докат индивидите клонящи по музикалната скала към инвалиди не намират нищо интересно в нея...
При мен е обратното - в музикално отношение клоня към инвалидност, обаче книгата много ме радва. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!