Frank Miller's 300
Мор, оглупях от мъка вече...
Дано наистина имаш такава информация. Добре ще ми дойде още този петък.
Дем, внимавай като извеждаш кучето в междублоковите пространства.

Дано наистина имаш такава информация. Добре ще ми дойде още този петък.

Дем, внимавай като извеждаш кучето в междублоковите пространства.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Moridin
- Global Moderator
http://www.kinoarena.com/arena/index.ph ... anguage=bg
ако премиерите на Арена са си по 6 лв, аз лично сериозно се замислям да ида, макар и пред изпит и не знам дали ще мога
ако премиерите на Арена са си по 6 лв, аз лично сериозно се замислям да ида, макар и пред изпит и не знам дали ще мога

This is it. Ground zero.
YES!
Айде, петъка сме там!
Уговорки - в мартенската тема.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Пфу, чак другия петък мамицата му...Оня тъпак ме е излагал, предлагам да го причакаме и да види къде е Спарта....
Жоре трогнат съм от смс-а ти днес, трябва да се поддържаме истинските спартански братя! За Съжаление късно го видях та се изгуби ефекта от убер отговор ма ще има включване тия дни!
Еми на Фонтана остро ще накацаме начи ...КАТ НЯМА 300....
Жоре трогнат съм от смс-а ти днес, трябва да се поддържаме истинските спартански братя! За Съжаление късно го видях та се изгуби ефекта от убер отговор ма ще има включване тия дни!
Еми на Фонтана остро ще накацаме начи ...КАТ НЯМА 300....

Last edited by shayhiri on Wed Mar 07, 2007 3:12 am, edited 1 time in total.
suckers ;p
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Защо обиждаш moorhurn? Това е толкова бутафорно, че и компютърните игри са направо глътка неподправен реализъм в сравнение с него.The Dragon wrote:Копеуеееееее - тва е moorhuhn с персийци.

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Мда, "Die in shahti, Persian succorz!
" е само въпрос на време. Джихадът вече тече.